WEBS INTERESSANTS RELACIONADES AMB LA MÚSICA I DANSES POPULARS CATALANES

Web de l'Associacióper la dansa tradicional dels països catalans.

És una associació sense ànim lucre, que es dediquem a la difusió de la cultura dels Països Catalans a traves de les seves danses. També estan realitzant un arxiu musical i coreogràfic sobre les danses catalanes.

 
La Sardana:És un enllaç a una pàgina que parla de diferents aspectes de la cultura catalana. No parla gaire de la sardana en sí, però permet enllaçar amb asltres manifestacions de la cultura catalana en les festes populars.(correfocs, castellers...)Està escrita en anglès i permet escoltar la Santa Espina en format.wav, tot i que ocupa 1,2 Mgb. i costa carregar-la tota  
La Sardana: Fa una breu referència històrica i explicació del que és la Sardana, parts, com es balla, tipus d'audicions, poema d'en Joan Maragall...(web elaborada amb la col.laboració dels alumnes del CEIP La Romànica).
Hi ha una petita explicació de la cobla.
 
Cobla Juvenil de Bellpuig Presenta la cobla juvenil de Bellpuig i disposa de diversos arxius midi de sardanes.Com és llògic el so de la tenora i el tible deixen molt que desitjar en format midi, però està força bé. Te diversos enllaços amb colles sardanistes de tot el mon.  
La Sardana. És la web del programa de TV3 Sardana. Te una agenda actualitzada i els temes tractats en els diversos programes.Parla de compositors, discografia,història, com ballar sardanes..., i te un gif dels passos curts molt maco. Conté també cites i videoclips.  
Centre d'educació Musical CEM de Terrrassa: És la primera escola catalana de música a Internet.Ofereix la possibilitat d'escoltar la seva fonoteca constituida per composicions ealitzades pels alumnes.Hi ha un partat de música clàssica i un altre de música popular catalana.Molts dels arxius són midi, altres requreixen caregar abans el programa crescendo que es pot baixar des de la mateixa web.  
DIRECTORI DE LA MÚSICA A CATALUNYA Directori de la música a Catalunya.Permet buscar informació sobre compositors i intérprets catalans,entitats, composicions per instruments... i si ets compositor i vols formar part del directori pots demanar la inclusió en la web.  
Una altra web explicativa del que és la sardana, una mica d'història i una part dedicada a en Pep Ventura.(molt senzilleta)

Te un link amb altres aspectes de les festes populars catalanes (gegants, castellers...)

 
Informació sobre música interpretada en llengua catalana. Es relacionen grups i intèrprets que l´empren o l´han emprada normalment, o esporàdicament. També s´inclouen notícies d´actualitat i històriques, i dades sobre els grups socials que l´envolten.  
És la web de l'associació sardanista de Melbourne.Toca molts aspectes de la cultura catalana ( literatura, cursos de català per Internet,enllaços amb diferents casals catalans de tot el món) i emet els diumenges un programa de ràdio en català des d'Austràlia.