Presentació a tall de justificació


L'ESO, amb els crèdits variables i l'atenció a la diversitat ens exigeix a tots els mestres i professors un esforç suplementari. Si abans havíem de saber una mica de tot, ara aquest tot s'acosta més al seu significat real, ja que l'elevat nombre de crèdits variables que hem d'oferir, si volem que els alumnes puguin triar realment allò que els interessa, fa que hàgim d'ampliar els nostres coneixements de forma considerable.
Aquesta ampliació, tenint en compte la limitació de les nostres memòries i de les nostres capacitats, no pot venir d'un altre lloc que de la col·laboració entre tots els docents, ja que el treball en equip ens permet assolir objectius que no podríem aconseguir individualment.
Tots sabem que aquest sistema de treball se'ns fa sovint força difícil, ja que cal comptar amb la bona voluntat de tothom i amb una ampla disposició horària. Afortunadament disposem en aquests tombants de segle d'una eina que elimina tots els entrebancs del treball en grup, la Internet. Ja no estem limitats a un seminari de "quatre gats", o a unes reunions sovint incòmodes per les dificultats de trobar un bon horari per a tothom. Ara, el seminari pot estar format per qualsevol persona interessada en el tema i l'horari és força ampli, 24 hores cada dia i 7 dies a la setmana. Només cal connectar-se i una mica de voluntat i ganes de treballar, és clar.
Aquesta pàgina, com qualsevol altra, voldria tenir aquesta funció de superseminari. D'obrir un espai on tots els mestres interessats en el tema de l'evolució humana poguessin afegir el seu granet de sorra per tal d'arribar a construir una WEB que passi de la pobresa inicial, fruit del treball d'un sol individu, a una riquesa tal que la convertís en una bona eina de treball per a tothom. Aconseguir-ho és cosa de tots i si no aconsegueixo engrescar a ningú, espero si més no, que tot allò que pugueu trobar a les meves pàgines us sigui prou útil com per justificar la visita que m'haureu fet.Darrera revisió feta el 13/04/99

home