BUSCA AL DICCIONARI
 
 
Llegeix el texte següent i busca les paraules subratllades en el diccionari. Un cop trobis la definició adequada, l'escrius en la plantilla següent (la pots escriure en la plantilla amb un processador de texte o la pots imprimir i escriure a mà). Pots descarregar-la en format Word o en format Amipro.


 
 
 ELS  RASTREJADORS
 
 
 
 
 
 
 
 
Després d'haver fet una bona caminada, vam arribar a una arbreda amb algunes fileres de pollancres, arbustos i canyars que s'estenien a banda i banda del riu. El llit era ample, però el riu no baixava gaire ple; amb tot, el lloc que havíem triat per a travessar-lo era tan poc apropiat que vam decidir de continuar riu amunt per trobar un lloc de pas més fàcil. Vam fer força via, fins que finalment vam veure un indret en què els còdols gairebé tocaven la superfície. De sobte, quan ens hi estàvem ficant guiats per Old Death, l'home de l'Oest va saltar del cavall, es va ajupir i va començar a examinar el fons del gual.   
- Hem ensopegat amb les petjades que abans no havíem pogut localitzar perquè ens ho impedien els còdols de la vora. Fixeu-vos en el llit del riu.  Tots vam descavalcar i vam observar uns clots rodons en el fang. És el rastre dels cascos d'un cavall que segurament duia genet. 
 
 
 
 
 
 Karl  May