Collage multimŔdia


El Collage multimŔdia ofereix als alumnes un llistat de vincles rics en continguts i elements multimedials per elaborar, a partir d'aquests, un Ólbum amb imatges, grÓfics, sons i textos.


Objectius d'aprenentatge: incrementar la capacitat cognitiva de l'alumne sobre un tema a partir de la selecciˇ qualitativa i quantitativa d'elements multimedials (fotografies, mapes, hist˛ries, fets, dites populars, fitxers de so, de vÝdeo, etc.) 


EstratŔgia:  
el procediment Ús molt semblant al que se segueix a l'activitat Llistat d'enllašos: serÓ tambÚ el/la professor/a qui farÓ la tria de pÓgines web. Es recomana recollir unes 15-20 pÓgines web que tinguin relaciˇ amb el tema que s'estÓ tractant a classe. 

 


Els alumnes usaran aquestes pÓgines web per explorar aspectes que considerin que poden ser d'interŔs per al tema analitzat. 

╔s important tenir en compte que la tria final d'un material o d'un altre dependrÓ exclusivament de l'alumne. SerÓ una decisiˇ completament lliure. 

Un cop triats els elements multimedials a utilitzar, els baixaran o copiaran i enganxaran, en forma de composiciˇ artÝstica, dins d'un document de processador de textos, una presentaciˇ electr˛nica, un taulˇ d’anuncis virtual, una pÓgina web, etc.

Exemple de Collage multimŔdia: Democracy Online In America Today