Els valors que més dominen:

1 Individualisme 409
2 Influència 385
3 Marquisme 281
4 Esperit combatiu 181
5 Amistat 158
6 Civisme 69
7 Autoestima 60
10 Creativitat 54
8 Tolerància 54
9 Solidaritat 52
11 Igualtat 40
12 Honradesa 38

   

Els valors que més haurien de dominar:

1 Igualtat 334
2 Solidaritat 330
3 Honradesa 254
4 Tolerància 238
5 Amistad 151
6 Civisme 138
7 Autoestima 128
8 Creativitat 94
9 Esperit combatiu 69
10 Influència 11
11 Individualisme 10
12 Marquisme 7


  Les intervencions s'introdueixen en versió original, sense modificació.   Todas las intervenciones se introducen en versión original, sin modificación alguna.

   
Dominen: Haurien: Per què haurien de ser aquests?
Espíritu combativo Autoestima Influencia Honradez Igualdad Solidaridad por qué en nuestros valores siempre tenemos que tener en cuenta la honradez y la igualdad y la solidaridad
Sofía Cortes, 02-06-2023
ksofico23@gmail.com
Igualtat Amistat Individualisme Solidaritat Honradesa Amistat per que son els que estan tenint mes força poc a poc.
Marc castell serra, 17-05-2023
Mjcastell@santmarcal.com
Autoestima Influència Solidaritat Igualtat Honradesa Solidaritat Porque el mundo iría muchísimo mejor y se podría vivir más en condiciones.
M-3, 27-02-2023
jujugmail.com
Influència Solidaritat Amistat Esperit combatiu Igualtat Creativitat Per què són els més imporants per avui en dia, i que es necessiten, per una societat millor.
Nisrine, 27-02-2023
nezhiri@alum.joviat.cat
Individualisme Igualtat Amistat Creativitat Igualtat Autoestima Perquè no soc molt creativa, l'igualtat es important en tots els aspectes i l'amistat també
Kirsten, 27-02-2023
kalberto@alum.joviat.cat
Individualisme Marquisme Influència Solidaritat Tolerància Civisme Perquè, crec que son fundaments necessaries per al planeta i la evolució
Laia Pla, 27-02-2023
lpla@alum.joviat.cat
Influència Marquisme Esperit combatiu Igualtat Autoestima Honradesa Perque son valors que poden fer que la comunitat sigui molt més bona i solidaria
Dasha, 27-02-2023
dashagrey.v@gmail.com
Marquisme Individualisme Creativitat Civisme Creativitat Honradesa Milloraríem com espècie
Virgínia, 27-02-2023
vpalomo@joviat.cat

   
Dominen: Haurien: Per què haurien de ser aquests?
Individualisme Amistat Influència Honradesa Igualtat Tolerància igualtat perquè encara segueix havent molta desigualtat en el nostre dia a dia. Honrades perquè molts cops s'intenta enganyar sense acabar de dir la veritat. I tolerància perquè hi ha vegades que la gent no empatitza i no es posa al lloc de l'altre, per tant no accepta ni respecta en vers als altres
Carla, 24-10-2022
cmolina06@inscamarles.cat
Amistat Influència Esperit combatiu Honradesa Autoestima Solidaritat Perquè cada cop la societat perd més la capacitat de tenir bona fe i anar amb el cor a la mà hauria de ser un valor el qual ningú hauria de tenir por a fer-ho.
Clàudia Boronat, 24-10-2022
cboronat06@inscamarles.cat
Influència Individualisme Civisme Igualtat Marquisme Autoestima Ja que són els que sovint no utilitzen, però són necessaris per viure d'una millor manera.
Gina, 24-10-2022
gfores06@inscamarles.cat
Individualisme Influència Autoestima Solidaritat Amistat Igualtat erquè crec que son els més importants i els que fan una societat millor amb més rspecte amb els altres diferents als teus valors..
Naia, 24-10-2022
nfores06@inscamarles.cat
Honradesa Solidaritat Amistat Igualtat Autoestima Civisme Perquè crec que són els valors bàsics que ha de tenir una persona per relacionar-se amb els altres.
Tània Bacas López, 24-10-2022
tbacas06@inscamarles.cat
Influència Tolerància Individualisme Honradesa Autoestima Solidaritat perquè falta honradesa a l'entorn on estem. I no podem crear gaires vincles (solidaritat) per no tenir seguretat en nosaltres mateixos (autoestima).
Alina, 24-10-2022
anistor06@inscamarles.cat
Amistat Igualtat Autoestima Amistat Igualtat Autoestima Haurien de ser aqusts basicament perque son els mes importants, tenir autoestima es important per valerte per tu mateix i acceptarte tal i com ets. Valora l'amistat es important perque els amics son amb el que sempre es pot confiar i, l'igualtat es important perquè tots som iguals i ens tenim de respectar i valorar.
Jordi Jorba Ramírez, 5-10-2022
jjorba@iesantquinti.com
Amistad Influencia Igualdad Autoestima Honradez Espíritu combativo Jo crec que tindriem que tenir mes autoestima tots i tambe ser mes honrats es a dir valorar mes el que tenim i ser mes agraits amb el que tenim i tambe tindre mes capacitat de afrontar els problemas
María Germán García, 29-09-2022
mgerman@iesantquinti.com
Individualismo Influencia Marquismo Solidaridad Igualdad Honradez perque son les mes importants per a viure
yaiza, 29-09-2022
yluna@iesantquinti.com
Amistat Marquisme Influència Igualtat Autoestima Honradesa Des del meu punt de vista penso que si es disminueix el Marquisme ni Infloència penso que hi hauria mes autostima i menys bulling i seria un mon millor.
Júlia, 29-09-2022
jrequena@iesantquinti.com
Individualismo Influencia Marquismo Solidaridad Igualdad Honradez porque son lasmas importantes en nuestro dia a dia
isadora, 29-09-2022
imarques@iesantquinti.com
Individualisme Influència Marquisme Solidaritat Igualtat Creativitat Perque son les es importants, en dia a dia per tindre respecte.
Nora, 29-09-2022
nboix@iesantquinti.com
Influència Individualisme Civisme Solidaritat Igualtat Amistat per que tothom valem per igual encara que alguna persona tingui un treball millor que el teu, no vol dir res, segueix sent una persona com tu i tothom ens hauriem d'ajudar uns als altres.
Jordi Pla, 29-09-2022
jpla@iesantquinti.com
Influència Marquisme Individualisme Autoestima Igualtat Tolerància Jo crec que hi deurien de ser aquets perque, en primer lloc hi ha molta gent amb poca autoestima o sense i per aixo hi ha gent que l'hi afecta més els comentaris negatius de la gent, en segon lloc la igualtat, ja que encara en ple 2022 la gent no hi sap respetar a la gent o no hi sap respetar les diferencies, i per ultim la tolerància, perque hi ha que tolerar molt més del que algunes persones fan
Ainhoa, 29-09-2022
azumaquero@iesantquinti.com
Influència Marquisme Individualisme Civisme Igualtat Autoestima Crec que aquests tres valors haurien de dominar, el civisme perque tothom pugui viure en pau i llibertat, respectant-se un entre altres. L'autoestima, crec que és molt important que una persona s'estimi a si mateixa per ser feliç, i per últim la igualtat, crec que tothom ha de tenir els mateixos drets i les mateixes oportuitats.
Isolda Nadal Plazas, 29-09-2022
inadal@iesantquinti.com
Marquisme Influència Honradesa Solidaritat Tolerància Esperit combatiu Jo crec que aquest són els que haurien de dominar, ja que són els necessaris per valorar als altres i ser valorats. Crec que la societat funcionaria molt més bé i tots estaríem mes feliços.
Sara EL Yaakoubi, 29-09-2022
sara@iesantquinti.com
Influencia Individualismo Honradez Igualdad Amistad Solidaridad Haurien de ser aquestes tres perquè hi han algunes, les quals són de les que més dominan que són el contrari de les que he triat.
Vinyet, 29-09-2022
vsolano@iesantquinti.com
Individualisme Influència Civisme Igualtat Solidaritat Autoestima Perquè crec que son els que són millors per la societat, els mes utils i els que poden fer un mon millor
Mariona Nadal Mora, 29-09-2022
mnadal@iesantquinti.com
Amistat Esperit combatiu Solidaritat Igualtat Autoestima Tolerància Perquè així el mon seria molt millor.
Kevin Casals Gracia, 29-09-2022
Kcasals@iesantquinti.com
Solidaritat Esperit combatiu Autoestima Marquisme Igualtat Individualisme he triat aquestes perque son les que pitjo portu
alex, 16-6-2022
alex.neila@cirvianum.cat
Individualismo Espíritu combativo Marquismo Igualdad Solidaridad Tolerancia para vivir en un ambiente de armonía.
Mariana Aragón, 31-3-2022
mariana.aragon.stj@gmail.com
Autoestima Amistad Igualdad Tolerancia Creatividad Individualismo Creo que debemos tener paciencia y no dejarnos afectar de cosas mínimas por culpa del estrés, eso nos amarga a nosotros y a nuestro entorno.
Gabriela Sofia Joya Flandorffer, 31-3-2022
Sofiajoyita@hotmail.com
Individualismo Influencia Civismo Solidaridad Igualdad Tolerancia igualdad, porque todos somos unicos e diferentes. solidario, porque debemos transmitir compasion y armonia. tolerancia, porque debemos respetar a los demas independientemente sea la posición sobre un tema o concepto que tenga.
Dana Camila Morales Diaz, 30-3-2022
danacamilamoralesdiaz@gmail.com
Creativitat Tolerància Amistat Honradesa Tolerància Amistat Haurien de ser aquests perquè la tolerància ens permet tenir un desenvolupament interpersonal, l'amistat el desenvolupament personal i l'honradesa un adequat desenvolupament general.
Pol Martí, 30-3-2022
pol.marti@institutroquetes.cat
Individualismo Influencia Marquismo Solidaridad Tolerancia Igualdad Porque nos permiten una mejor convivencia y a tener un mejor ser.
Mariana Medina, 29-3-2022
marianaml.1512@hotmail.com
Marquismo Individualismo Civismo Creatividad Igualdad Autoestima Por que la creatividad nos permite desarrollarnos como personas, la igualdad nos permite no tener conflictos ni injusticias y la autestima nos forma como personas.
Sofia, Mariana Y Yineth, 27-3-2022
sofilamprea2005@gmail.com
Individualismo Espíritu combativo Creatividad Honradez Autoestima Solidaridad Creo que es importante valorarnos a nosotros mismos para poder empezar a valorar y ayudar a nuestro entorno.
Angie Nathalia Muñoz Amezquita, 25-3-2022
natalimunoz.amezquita@gmail.com
Honradez Tolerancia Solidaridad Igualdad Amistad Espíritu combativo Porque estos valores nos hacen resaltar en la sociedad ya que hacen crecer al hombre personal y comunitariamente.
Laura Bermúdez, 24-3-2022
valiente1006@gmail.com
Individualismo Solidaridad Creatividad Igualdad Honradez Autoestima la igualdad ya que es una problematica que hasta la fecha no ha tenido solucion, honradez porque muchas de las cosas que hace la sociedad no son hechas con honra y por ultimo autoestima porque la mayor parte de la poblacion no posee esta y esto causa uno que otro problema a dia de hoy.
Mariana, Valeria, Sarah, Juliana, 24-3-2022
heilybjupenagos@gmail.com
Individualismo Marquismo Influencia Igualdad Autoestima Solidaridad Nosotras creemos que estos valores deberían dominar, ya que ayudaría a ser una mejor sociedad en muchos ámbitos, por ejemplo con igualdad no habrían problemas de discriminación y todos seriamos tratados por igual; con la autoestima viviríamos plenos de fijarnos en estar bien con nosotros mismos y nos fijarnos en los demás para opinar sobre su vida y con la solidaridad tendríamos mas empatía con las demás personas y entre todos nos ayudaríamos para tener una vida digna y tener un mejor futuro.
Sofia Mora Prado, 22-3-2022
morapradosofia@gmail.com
Influencia Individualismo Marquismo Honradez Igualdad Solidaridad Porque es necesario para una sana convivencia, una sana salud tanto física como mental y para, en general, vivir en paz; vivimos en una sociedad tan dañada, que tiende a ser agobiante, casi asfixiante.
Nicole Zapata Cruz, 22-3-2022
nicole.zapata.stj@gmail.com
Amistad Influencia Marquismo Solidaridad Tolerancia Igualdad porque son valores esenciales que cada persona debe tener y resaltar a su entorno.
laura valentina laverde, 22-3-2022
laura.laverde.stj@gmail.com
Solidaridad Amistad Igualdad Tolerancia Autoestima Creatividad Porque son importantes ya que estos nos hacen ser una mejor persona.
Linda Ramírez, 21-3-2022
lindavlentinaramirez1214@hotmail.com
Influencia Individualismo Espíritu combativo Autoestima Creatividad Solidaridad Porque esos valores son importantes para una mejor convivencia en una comunidad.
María José Rivera Prada, 21-3-2022
maria.rivera.stj@gmail.com
Influencia Solidaridad Individualismo Autoestima Tolerancia Honradez Porque muchas veces nos concentramos siempre en las cosas superficiales que las personas tienen o que nos pueden ofrecer pero nunca miramos mas alla, siempre estan las mas basicas pero debemos entender que ademas de estas hay otros valores mas importantes que las personas deberian empezar a poner en practica.
Daniela Llanos Monroy, 20-3-2022
danielamonroy482@gmail.com
Creatividad Igualdad Amistad Tolerancia Autoestima Influencia Para mejor manejo de nuestra vida.
sara lucia aponte ruiz, 20-3-2022
saraluciaaponteruiz123@gmail.com
Solidaridad Tolerancia Autoestima Igualdad Civismo Espíritu combativo Por que nuestra sociedad conviviría mejor con estos.
Valentina Leyton, 20-3-2022
valentinaleyc@gmail.com
Individualismo Espíritu combativo Marquismo Amistad Solidaridad Honradez Para poder convivir en sociedad,
Sara Lucia Parra Lozano, 20-3-2022
saralupalo12@hotmail.com
Individualismo Espíritu combativo Influencia Solidaridad Tolerancia Autoestima Para que haya una mejor convivencia.
Leidy Tatiana Mendez toro, 20-3-2022
tatiana.mendez.toro@gmail.com
Individualismo Influencia Civismo Espíritu combativo Autoestima Solidaridad Deberían ser estos ya que son importantes para las personas, muchas veces nos dejamos dominar por algunos valores que no son muy buenos ni para nosotros, ni para las personas de nuestro alrededor.
Nicole Dahiana Arevalo Borrero, 18-3-2022
nicolearevalo.b@gmail.com
Solidaridad Tolerancia Igualdad Autoestima Creatividad Espíritu combativo porque considero con son los valores que mas dominan en mi y en mi entorno, y los que mas deberían dominar en mi ya que son un poco ausentes.
Juliana Leguizamón, 18-3-2022
sharith0709bv@gmail.com
Individualismo Influencia Marquismo Solidaridad Igualdad Honradez Porque estos no solamente te beneficia a ti mismo, si no también a las demás personas y además con eso creces como persona porque piensas en el bien común.
Juliana Leguizamón, 17-3-2022
julianasanchez604@gmail.com
Tolerancia Solidaridad Amistad Honradez Autoestima Igualdad Por que debemos preocuparnos por nuestra salud mental y la de los demás
MARIA JOSE JIMENEZ CASTIBLANCO, 17-3-2022
mj5629707@gmail.com
Amistad Influencia Individualismo Igualdad Tolerancia Solidaridad Ya que son bases que nos ayudaran a ser mejores personas.
gabriela, 17-3-2022
gabriela.trujillo.stj@gmail.com
Individualismo Influencia Civismo Creatividad Autoestima Honradez Yo pienso que estos valores deben dominar, porque para mí estos son los más importantes de todos, de hecho pienso que simplemente con honradez podemos evitar todo tipo de corrupción o Miles de problemas sociales. Además, tener autoestima es importante para reconocer el valor que tenemos como personas y así desarrollar nuestra creatividad.
Salomé Valencia, 15-3-2022
salomevana14@gmail.com
Honradez Tolerancia Autoestima Igualdad Amistad Solidaridad Yo pienso que estos valores deben dominar, porque de esta manera podremos ser buenas personas y guiar de una manera diferente al mundo, respetando así a todas las personas con sus diferencias y conservando nuestros principios inculcados desde pequeños, dándole fin cada vez más al bullying
Sara Sofía León Rojas, 15-3-2022
leonrojassarasofia@gmail.com
Individualismo Influencia Amistad Autoestima Honradez Espíritu combativo Desde mi posición y perspectiva, considero que cada persona debe tener confianza en sí mismo para poder hacer frente a los obstáculos. Siento que de ser así, tendríamos la capacidad de cambiar nuestro entorno.
Alanis Tatiana Cabezas Ortiz, 15-3-2022
alanisheads@gmail.com
Individualismo Influencia Espíritu combativo Autoestima Solidaridad Creatividad Considero que es importante hacer que domine la autoestima, la solidaridad y la creatividad, ya que los tres están relacionados con las relaciones humanas. La autoestima es importante para lograr nuestros proyectos porque nos hace creer que somos capaces de todo y nos hace ver y sentir el valor que tenemos como personas; la solidaridad es importante porque nos ayuda a crear vínculos con los demás, a dar cuando alguien lo necesita y compartir lo que tenemos; la creatividad es importante porque nos hace tener una mente abierta a posibles soluciones a los problema que se los presenten.
María Camila Duque Pérez, 14-3-2022
mariaduquecp05@gmail.com
Influencia Marquismo Espíritu combativo Creatividad Amistad Honradez Por que son los mas bonitos que se pueden encontrar en una sociedad.
Paula, 3-3-2022
pferraguttorres@santmarcal.com
Individualismo Marquismo Influencia Solidaridad Honradez Igualdad porque así todos viviríamos en un entorno igual, donde nadie es mas que nadie.
Valery Aguilar, 10-2-2022
valeriaaguilarrojas1002@gmail.com
Creatividad Autoestima Tolerancia Amistad Igualdad Honradez porque te enseñan a afrontar peligros , obstaculos , amistad,ser leal.
yess, 09-2-2022
yessfml15@gmail.com

   
Dominen: Haurien: Per què haurien de ser aquests?
Influència Individualisme Marquisme Igualtat Solidaritat Tolerància Els tres valors que més dominen penso que són aquests perquè molta gent segueix modes i el que fan els demés i hauriem de pensar més en els demés. He escollit aquests valors que haurien de dominar perquè penso que hauria d'haver més respecte, no s'haurien de fer diferencies i com he dt hauriem de pensar més en les altres persones.
Eric Sánchez Aniorte, 15-11-2021
esanchez@iesantquinti.com
Marquisme Influència Tolerància Solidaritat Igualtat Civisme Perquè d'aquesta manera la civilització, seria més humana i amb uns valors més positius, a més els actuals valors dominat no l'hi fan bé a ningú i fa que hi hagi gent que sigui discriminada.
Unai Mudarra, 12-11-2021
umudarra@iesantquinti.com
Influència Individualisme Esperit combatiu Civisme Igualtat Creativitat Perque asi haurien menys baralles i de tot.
Jony jimenez, 12-11-2021
jjimenez@iesantquinti.com
Amistat Igualtat Esperit combatiu Autoestima Amistat Solidaritat Perquè crec que la autoestima és un valor molt important per a les persones, és la base de la felicitat, la amistat perquè crec que els amics és algo molt important tant per a les bones com a per les dolentes.
Josep Roca Jaén, 10-11-2021
jroca@iesantquinti.com
Marquisme Influència Amistat Tolerància Solidaritat Igualtat Perquè hem d'acceptar als altres tal i com som, hem de ser solidaris i preucupar-nos per a la gent que ens importa d'arreu del món i per establir relacions hem de respectar-nos entre tots mitjançant la igualtat.
Jan Nadal Plazas, 10-11-2021
jnadal@iesantquinti.com
Amistat Civisme Marquisme Igualtat Honradesa Creativitat perquè per exemple la igualtat, es algo que estem intentant aconseguir des de fa molt de temps, la creativitat perquè es un valor que et pot portar pel bon camí i es una cosa que es pot aplicar en moltes coses com per exemple: dibuixar, donar idees... i ser una persona honrada a de ser escencial, si la cagas o has de reconeixer.
Aimar Archilla Núñez, 10-11-2021
Amistat Creativitat Honradesa Igualtat Esperit combatiu Individualisme Jo crec que han de ser aquests perquè aixi tot funcionaria millor.
Martí, 10-11-2021
mcarrillo@iesantquinti.com
Marquisme Influència Civisme Creativitat Honradesa Civisme Per que la gent ha de ser creativa per seguir endavant però han de seguir unes regles bàsiques i si les incompleix que sigui honest i que ho reconegui.
Pol Martí, 10-11-2021
pmarti@iesantquinti.com
Amistat Civisme Creativitat Esperit combatiu Autoestima Amistat Perquè tens que creure en tu mateix i tens que tenir un espirit combatiu fer front a les coses que et passen i tambe la amistat relacionar-te amb altres persones també perquè aixi tens ajuda.
Irene Gavazzi Casanella, 10-11-2021
mgavazzi@iesantquinti.com
Amistat Influència Individualisme Igualtat Amistat Tolerància Jo crec que haurien de ser aquests perquè hi hagués més bon entorn entre totes les persones i hi hagués més bon rollo entre tots
Marc Ortega, 10-11-2021
mortega@iesantquinti.com
Individualisme Marquisme Influència Civisme Amistat Igualtat Perquè així el món seria mes equilibrat i mes just per tots.
Ying, 10-11-2021
egarcia@iesantquinti.com
Marquismo Individualismo Influencia Honradez Amistad Igualdad Perquè ajuden a que la societat vagi a millor.
Oriol Garreta Estupiñá, 10-11-2021
ogarreta@iesantquinti.com
Influència Amistat Individualisme Igualtat Honradesa Tolerància per que no hi haguessin tants problemes entre les persones i que hi hagues mes respecte.
Sandra Gracia Aguilera, 10-11-2021
sgracia@iesantquinti.com
Tolerància Amistat Igualtat Igualtat Honradesa Amistat perque per mi son els més importants per conviure bé
toni, 09-11-2021
abusquets@iesantquinti.com
Amistat Tolerància Igualtat Amistat Tolerància Honradesa Perquè considero que amb aquests valors la relació amb el nostre entorn seria mes senzilla i sana.
Pol Escoté Coca, 09-11-2021
pescote@iesantquinti.com
Tolerància Amistat Igualtat Igualtat Honradesa Amistat Perque per mi son els més importants per tenir una societat com Déu mana.
Max Taboada Ortega, 09-11-2021
mtaboadao@iesantquinti.com
Civisme Tolerància Marquisme Igualtat Marquisme Tolerància Penso que aquestes tres són les que més haurien de dominar perquè així es podria viure més fàcilment en harmonia.
Jan Ferrer Aniorte, 06-11-2021
jferrer@iesantquinti.com
Marquisme Amistat Individualisme Igualtat Honradesa Amistat Perque la igualtat i la amistat entre persones les considero molt importants, també trobo necessari que la gent sigui honrada.
PAU, 03-11-2021
prubio@iesantquinti.com
Individualisme Amistat Creativitat Tolerància Igualtat Amistat Doncs perquè crec que, des de el meu punt de vista, son essencials perquè hi hagi un bon ambient.
Lorena, 03-11-2021
lzumaquero@iesantquinti.com
Influència Individualisme Marquisme Igualtat Honradesa Autoestima Si hi haguès igualtat en tots el sentits no hi hauria violencia, ni cap conflicte quasi. L'autoestima, crec que realment es una cosa molt important, el estar segur d'un mateix es una cosa molt bona i moltes vegades s'en necesita. L'honradesa perque la sincerat es molt important i es una cosa que falta en aquest món.
Musa Velázquez Portero, 03-11-2021
mvelazquez@iesantquinti.com
Creativitat Amistat Igualtat Autoestima Tolerància Solidaritat penso que tant l'autoestima, la tolerància i la solidaritat son uns valors que s'hauríen de dominar més, ja que hi ha molta gent que no els te o que no els fa servir en el seu dia a dia, si els tinguessin o els fecin servir tot seria molt millor
Berta Ramil Creixell, 03-11-2021
bramil@iesantquinti.com
Individualisme Marquisme Amistat Autoestima Igualtat Honradesa Autoestima perquè la gent s'ha de estimar tal i com es, i tenir una seguretat per si mateix. Perquè a l'hora que li diguin un comentari sobrant no li afecti en res. Igualtat, perquè tothom és igual, i si hi hages igualtat no hi hauria tant de racisma ni tants conflictes. Honardesa perquè en la vida has de ser honrat i noble.
Nerea/bilel, 03-11-2021
nperez@iesantquinti.com/bsarsah@iesantquinti.com
Amistat Creativitat Individualisme Civisme Honradesa Tolerància Perquè amb aquestes podríem crear una societat ''perfecta'' sense problemes ni faltes de respecte.
Marcel, 03-11-2021
mllop@iesantquinti.com
Civisme Influència Individualisme Tolerància Autoestima Igualtat Perquè així jo crec que la societat estaria molt millor i no hi haurien tants conflictes.
aina, 03-11-2021
aarderiu@iesantquinti.com
Marquisme Influència Amistat Tolerància Solidaritat Igualtat Perquè així seria més fàcil acceptar a les altres persones, repectar-les, estimar-les i conviure amb elles.
Joan Montserrat Aymerich, 03-11-2021
jmontserrat@iesantquinti.com
Individualisme Solidaritat Marquisme Solidaritat Tolerància Autoestima Perquè hi hauria bé comú.
María Belén, 10-9-2021
belentoledo@gmail.com
Marquisme Influència Amistat Autoestima Amistat Igualtat Els que més dominen són: El marquisme perque desde petits en ensenyen a segir unes pautes en lloc desenvolupar un raonament amb el que poguem decidir si aquestes pautes ens pareixen bé o no. La influència ja que sempre amb anuncis, películes,etc, ens intenten influenciar. Aquests dos es podrien realcionar amb com les persones amb més poder els es més fàcil manipular i controlar als altres quan aquests valors estan presents. I l'amistat perque és més fàcil viure quan tens el suport constant dels teus amics. Els que haurien de dominar són: L'autoestima és necesaria ja que així es poden evitar moltes enfermetats mentals. També es podrien evitar molts problemes ja que la gent no aniria tractant malament a altre gent per coses que ells fan o són. L'amistat perque és més fàcil viure quan tens el suport constant dels teus amics. I l'igualtat perque tothom mereix el mateix repecte i les mateixes oportunitats independentment de la seva raça, gènere, sexualitat, capacitat o estatus social.
Núria, 17-8-2021
nmartinezlopez@iesjmthomas.eu
Influència Marquisme Esperit combatiu Igualtat Creativitat Autoestima La igualtat ha de ser necessaria perque tots hauriem de tenir els mateixos drets sense importar-ne res; la creativitat es de lo més necessari que hi ha, ja que la creativitat es una cosa que ens fa únics; i per últim la autoestima, la autoestima bona ens fa ser segurs de nosaltres mateixos, estimar-nos, i si no en tenim, mai estarem segurs de nosaltres i afectarà a tot el que intentem.
Aitana Vidorreta Requena, 13-4-2021
avidorreta@inslluiscompanys.cat
Amistad Influencia Civismo Igualdad Amistad Tolerancia Por que son las mas importantes la amistad es algo que crea felicidad, la igualdad es respeto entre todos y la tolerancia es algo obvio.
Luna, 13-4-2021
lurenya@inslluiscompanys.cat
Marquisme Influència Individualisme Honradesa Igualtat Amistat perquè jo crec que en comptes de dir tantes paraules haurien de haver-hi mes fets, mes respecte i igualtat per les persones i més amistat.
Mario Pérez, 13-4-2021
sperez@inslluiscompanys.cat
Influència Esperit combatiu Individualisme Autoestima Igualtat Amistat Perquè la nostra societat està ple de patriarquisme, però tampoc ens estimem a nosaltres mateixos. I les amistats crec que estan poc valorades, jutjem a persones pel que escoltem dels altres en comptes de tractar amb aquella persona i jutjar per tu mateix
Noa, 13-4-2021
nlozano@inslluiscompanys.cat
Influència Marquisme Esperit combatiu Tolerància Solidaritat Amistat Penso que son tres valors molt importants per a una societat, i que la gent viviria molt mes comode. una societat solidaria amb tolerancia i amistats seria una societat agradable.
Jose, 13-4-2021
jnunyez@inslluiscompanys.cat
Solidaritat Esperit combatiu Influència Solidaritat Amistat Civisme Perquè farian que la societat millores i que no hi haguessin molts conflictes.
Haizea Torrico, 13-4-2021
htorrico@inslluiscompanys.cat
Solidaridad Tolerancia Creatividad Amistad Igualdad Autoestima para una convivencia sana e igualitaria
eduardo hernandez dionicio, 23-3-2021
hernandezezpiozalalo@gmail.com
Marquisme Amistat Igualtat Tolerància Esperit combatiu Autoestima Perquè són els més ens ajuda en nosaltres a canviar l'entorn.
Katherine, 16-2-2021
kcarrasco@iesemt.net
Creativitat Individualisme Igualtat Autoestima Tolerància Honradesa Son els que més fan falta el dia a dia.
Arnau, 9-2-2021
amollfull@iesemt.net
Individualismo Espíritu combativo Influencia Solidaridad Tolerancia Igualdad porque nos hacen comunidad
teresa pérez, 9-2-2021
tperezdp.csc@gmail.com
Influència Autoestima Marquisme Civisme Igualtat Honradesa perque a la meva opinió son els que millor encaixen a la societat actual
José Capilla Hernández, 24-10-2020
jcapillahernandez@iesjmthomas.eu
individualismo influencia espíritu combativo solidaridad tolerancia igualdad Perquè els que he assenyalat en la meva opinió no són tan egoistes com els altres. Es molt senzill, crec que si aquests valors els apreguesin tothom i els posessin en funcionament el món seria no de color de rosa, però millor en conjunt si.
Ramón Ricaurte, 21-10-2020
rricaurtecruz@iesjmthomas.eu
Creatividad Individualismo Influencia Tolerancia Igualdad Civismo por que permiten una mayor convivencia
enderzon zambrano, 15-10-2020
enderzonz@gmail.com
Influència Individualisme Honradesa Solidaritat Amistat Tolerància Per a conviure millor en societat.
Maya Szafranska, 15-10-2020
mszafranskaolejniczak@iesjmthomas.eu
Individualisme Marquisme Influència Solidaritat Tolerància Igualtat Crec que els tres que més dominen són molt dolents i la societat hauria de cambiar cap a aquests tres últims valors, i també a part de solidaritat tolerànci i igualtat jo afegiria també el civisme, perque aquest planeta és de tots i ens hem de respetar entre nosaltres.
Irene Pueyo Puyuelo, 15-10-2020
ipueyopuyuelo@iesjmthomas.eu
Esperit combatiu Influència Solidaritat Igualtat Solidaritat Autoestima La igualtat, perque crec que es el principal a la nostra societat. És lo bàsic, ja que tots sóm iguals, som éssers humans amb els mateixos drets, independentment del nostre gènere o la nostra nacionalitat. La solidaritat, perque, sempre amb petitos gestos podem ajudar a altres persones. Com ja he dit, tots tenim els mateixos drets, com per exemple, el dret a un hogar digne, però per desgràcia no tots tenim aquesta sort de tenir-lo, ja que tenim aquesta sort, podem aportar un petit granet d'arena per ajudar a aquestes persones donant una petita quantitat de doblers a ongs o d'altres maneres. Per últim, jo crec q tots hauriem de tenir una gran autoesrima ja que ens ajudaria a trobar-nos a nosaltres mateixos.D'aquesta manera tendriem més seguretat en nosaltres mateixos, per lo que ens sentiriem amb més orgull i seriem millors persones.
Miren Fernández Vázquez, 12-10-2020
mfernandezvazquez@iesjmthomas.eu
Individualisme Influència Marquisme Autoestima Esperit combatiu Igualtat En primer lloc, no crec que l'individualisme sigui un "mal valor/valor dolent", jo crec que està bé que hi hagi gent que vulgui anar al seu rotllo (obviament en quant a la personalitat i en com és una persona amb ella mateixa), però crec que hi ha massa marquisme i influència en la gent en quant a les modes i les creènçes, perquè hi ha moltes persones que com que en un moment donat a molta gent li agraden unes coses o defensen unes altres, les segueixen i sense saber en què estan dient que creuen o defensen fan lo que fan els altres. Jo crec que l'autoestima hauria de ser un valor que estigués molt més present a la gent, a l'igual que l'esperit combatiu per poder fer front als problemes i obstacles que li sorgeixen a un mateix i sobretot la igualtat i no només entre els drets de les dones i els homes, sinó entre els drets les persones en general, siguin d'on siguin, o siguin com siguin.
Hannah Breuer Alcaraz, 11-10-2020
preuere@iesjmthomas.eu
Amistat Esperit combatiu Tolerància Igualtat Autoestima Creativitat Perque així es solucionarien molts de problemes.
Norat Gil, 9-10-2020
ngiljuan@iesjmthomas.eu
Individualisme Creativitat Influència Honradesa Creativitat Civisme me parecen sobretodo importantes la honradez y el civismo. La honradez por una parte debido a que hay muchas personas con diferentes posturas sobre un tema e ideas para cambiar algo, pero nunca las acaban llevando a cabo, y simplemente hablan, pero no actúan. Por otra parte el civismo lo considero algo realmente importante debido a que debemos saber convivir en una comunidad, entre nosotros, y difícilmente se ven personas comunicándose entre ellas de manera cívica. Y por último quiero comentar la influencia. Mucho de lo que dicen los medios de comunicación o las redes sociales influye mucho en los pensamientos de la gente, y por eso creo que, a veces, es necesario ser crítico, pero bueno, también en el mundo debe de haber un equilibrio, como personas críticas y personas que no lo son.
Malena Callico, 9-10-2020
mcallico@iesjmthomas.eu
Espíritu combativo Individualismo Influencia Solidaridad Tolerancia Honradez Porque no somos máquinas y porque estamos destrozando el planeta.
Lídia, 12-07-2020
lvidal9@xtec.cat
Influencia Individualismo Marquismo Solidaridad Honradez Igualdad Son necesarios para una buena convivencia
Danilo Velástegui, 8-07-2020
danilovelastegui@hotmail.com
Autoestima Esperit combatiu Individualisme Amistat Igualtat Civisme perque tothom som iguals i tots em de ficar de la nostra part i no ficar-nos almb els altres.
JUDIT, 8-06-2020
jvila28@xtec.cat
Espíritu combativo Influencia Individualismo Solidaridad Igualdad Amistad Porque creo que actualmente cada persona va mirando sus intereses y sus propios bienes, actualmente cada vez son las personas más avariciosas y más egoístas para sí mismas, no miran el hacer el bien para que todo sea mejor. Son muchos aspectos que deberían de cambiar en la sociedad, pero realmente creo que hay muchas pocas personas humildes y que no vayan hacer el mal a los demás, debemos mirar a todos por igual, al fin y al cabo todos somos humanos y nos hicimos de igual manera independientemente de la educación y actitudes que tenga cada persona.
Cristina Benítez Rodríguez, 20-05-2020
cristinabenitezrodriguez9@gmail.com
Solidaridad Influencia Marquismo Igualdad Honradez Amistad Deberían de ser éstos porque son valores que se completan entre ellos y son fundamentales para vivir en una sociedad tranquila y en armonía.
Liuba Rodríguez Romero, 19-05-2020
liubarr7@gmail.com
Espíritu combativo Tolerancia Individualismo Igualdad Solidaridad Civismo En mi opinión para que todos podamos vivir bien sin tratar mal a nadie hay que tener civismo ,ser solidarios y lo más importante que es saber que todos somos iguales tanto ante la ley como personas.Y en mi opinión aparte de los que puse también debería dominar la amistad y la tolerancia porque son esenciales.Asimismo no olvidar nunca el valor de tener autoestima porque es esencial y el de hacer frente a los obstáculos de la vida convirtiéndonos en mejores personas. De mi entorno los que más me dominan sin la tolerancia ,el espíritu combativo y el individualismo.A veces el individualismo en mi opinión puede ser algo bueno o malo dependiendo de la situación .Porque cada persona tiene que ser ella misma pero tampoco ser egoísta o mezquina pensando solo en ti .
Alba Brito Mejías, 19-05-2020
albabritomejias@gmail.com
Individualismo Tolerancia Civismo Honradez Igualdad Solidaridad Porque según mi punto de vista son los que nos harían darnos cuenta de como somos en realidad.
Ismael Martel Jiménez, 19-05-2020
victoryalvaro2004@gmail.com
Amistad Influencia Civismo Tolerancia Solidaridad Espíritu combativo Porque desde mi punto de vista, a la sociedad le sobra la preocupación por uno mismo y que haría más falta preocuparse por el otro.
Kimberly Clark Sepúlveda, 18-05-2020
Kimberlyclarksep.04@gmail.com
Marquismo Influencia Individualismo Tolerancia Igualdad Honradez A mi parecer estos tres valores son la base de una sociedad respetuosa y tolerante.
Iker Arruti Falcón, 18-05-2020
surfinglpa13@gmail.com
Espíritu combativo Influencia Marquismo Igualdad Solidaridad Autoestima Porque la sociedad solo nos enseña a pensar por nosotros mismos, y estos valores nos ayudan y ayudan a los demás.
Laura Medina Montesdeoca, 17-05-2020
soffttaeyong@gmail.com
Marquismo Influencia Individualismo Tolerancia Creatividad Civismo Ya que con la tolerancia ya están muchos de los otros englobados, y creatividad para poder cuestionar al sistema. El civismo es totalmente necesario para poder vivir en cordialidad los unos con los otros.
Yaneire González Cabrera, 15-05-2020
yaneire@outlook.com
Marquismo Individualismo Influencia Espíritu combativo Amistad Honradez Porque creo que la amistad de algún modo nos ayuda a nosotros, a tener compañía y sentirte querido. La honradez porque es lo que más falta en las personas hoy en día por lo que yo veo. Y por último el espíritu combativo, porque es bueno hacer frente a los obstáculos y no rendirse para conseguir lo que quieres.
Yerislenia Quintana Darias, 15-05-2020
yerislenia16@gmail.com
Amistad Autoestima Creatividad Honradez Marquismo Tolerancia Yo creo que serían los mas necesarios para convivir junto con otras personas.
Ignacio Cedrés Ortega, 13-05-2020
TheZadow04@hotmail.com
Influencia Individualismo Espíritu combativo Igualdad Solidaridad Autoestima yo creo que porque la igualdad es fundamental, todos hemos de tener lo que nos merecemos, la solidaridad es clave, un día por ti y otro por mi, y la autoestima es algo que le falta a mucha gente, y a la gente que le falta se deja influenciar fácilmente y eso no es nada bueno.
Aday Valido Jimémnez, 13-05-2020
aday.valido2004@gmail.com
Individualismo Espíritu combativo Influencia Solidaridad Civismo Igualdad Por que, al menos desde mi punto de vista, son valores que nos afectan a todos y de los que todos nos beneficiamos de cualquier manera
Airam M Suárez García, 12-05-2020
airammsarcia2@gmail.com
Individualismo Civismo Marquismo Amistad Solidaridad Tolerancia Esta sociedad tiene marcados unos estándares de vestimenta y comportamientos con los que de vez en cuando es bueno romper
Dailo Mendoza Echevarría, 12-05-2020
dailomendoza04@gmail.com
Autoestima Influencia Individualismo Tolerancia Solidaridad Igualdad Yo no soy como he puesto si no como pienso que es la sociedad. Que mucha gente hace cosas sin pesar en los demás y tener autoestima es bueno pero si te crees el centro del mundo pues tampoco.
Alba Martin Rolando, 12-05-2020
albamartinrolando@gmail.com
Individualisme Marquisme Esperit combatiu Solidaritat Tolerància Honradesa Perquè sense aquests valors no seríem persones com cal mes humanes predominant el cor i no el pensament
Pau Moreno, 11-05-2020
Paumorenocortes2005@gmail.com
Influència Esperit combatiu Individualisme Igualtat Amistat Solidaritat Perque aquests valors son importants per a les persones.
Hugo Barenys, 10-05-2020
hugobarenys@gmail.com
Individualisme Marquisme Influència Civisme Igualtat Solidaritat Perquè amb civisme, una igualtat real i gent solidaria, seria un món just i feliç, però és una cosa impossible de conseguir
David, 3-05-2020
Davidvigilparis@gmail.com
Influència Amistat Creativitat Solidaritat Autoestima Igualtat Eligeixo la solidaritat, perque la solidaritat es compartir amb altres tant lo material com lo sentimental, es ofrerir ajuda als demés i una colaboració mutua entre les persones i jo crec que ajuda molt en tot, convivencia, poder estar be amb les persones... eligeixo la autoestima, perque autoestima es algo que s,ha de tindre no pots viure sene autoestima seria molt trist. també la eigeixo perque ja molta gent que per tindre-la baixa no pot ni sortir al carer amb pantalons curts, perque odien com es el seu cos o perque no tenen la capacitat de veure que alguna prenda li queda bé. I la veritat no m'agradaria gents que una persona ho pases-hi així. També eligeixo la igualtat, perque si que ha cambiat el món una mica i ja no hi ha tanta desigualtat com avants però ancara en segueix avent i no pot ser, per a mi sincerament una persona que no esta a favor de la igualtat, me dona fastics, no es per jutgar a ningú, perque cada un te la seva opinió, però tindre aquest tius de opinions me sembla inhumà, es tan rastrer que algu pugui pensar que per ser una dona no pot cobrar lo mateix que un home o no poder treballar perque sol treballen los homes,... Ho eligeixo perque n'estic farta d'aquests comentaris.
Escarlata Martín Gombau, 28-04-2020
isaac.guiver@gmail.com
Influència Creativitat Autoestima Creativitat Igualtat Honradesa Perque son indiferents per a totom i ens afecta de la mateixa manera.
isaac, 27-04-2020
escarlatabts@gmail.com
Individualisme Marquisme Influència Tolerància Honradesa Civisme Perquè crec que així, les persones serien millors, hi hauria més respecte, mes entesa i menys guerres. Seria més educada i hauria menys malentesos.La civilització seria millor.
IGOR CARBALLO FERNÁNDEZ, 27-04-2020
igor06@gmail.com
Tolerància Igualtat Amistat Autoestima Marquisme Creativitat Autoestima: perque molta gent no es vol a si mateixa. Marquisme: per fer cas Creativitat: per crear coses noves.
Biel Marza Falceto, 27-04-2020
cripoll9@xtec.cat
Creativitat Amistat Igualtat Autoestima Esperit combatiu Civisme 1-perque tenim que tindre mes confiansa y seguretat amb nosaltres mateixes. 2- perque tenim que superar tots els obstacles que es posin davant.
Paula, 26-04-2020
paulamarpapmp@gail.com
Marquisme Influència Individualisme Igualtat Tolerància Honradesa Igualtat: no hi ha cap argument que demostri que hi ha persones superiors o inferiors a altres. Per tant, no s'hauria de tenir privilegis pel simple fet de néixer en certa família, país, etc. Tolerància: saber respectar és saber acceptar i comprendre, cosa que ens obre més portes per créixer com a persona. Honradesa: ser capaç de fer el que dius, el que promets, genera confiança entre persones.
Hanan, 25-04-2020
hanandouar@gmail.com
Individualisme Esperit combatiu ¿Individualisme? Creativitat Autoestima Amistat Perquè ens farien més forts i més feliços
XAVI GIRONES TALTAVULL, 25-04-2020
xavi.gironestal@gmail.com
Influència Igualtat Amistat Creativitat Individualisme Honradesa Individualisme:crec que una persona viu mes feliç anant al seu aire i centrarse en la seva vida sense dependre de ningú. Honradesa: en la meva opinió la gent menteix molt i altra gent s'ho creu sense veure probes o fets de alló que está fent.
Szallai Alexandra, 24-04-2020
szallaialexandra12@gmail.com
Individualisme Esperit combatiu Autoestima Solidaritat Honradesa Igualtat Perque amb aquests valors penses mes amb l'entorn, i et fa ser mes bona persona.
Aliset Esna, 24-04-2020
aliset.esna7@gmail.com
Marquisme Civisme Influència Igualtat Honradesa Tolerància Perque son els trets que encara no han desenvolupat bé
PAULA, 23-04-2020
paulabar666@gmail.com
Individualisme Marquisme Influència Civisme Amistat Igualtat Per ser millors amb nosaltres mateixos i amb els altres
Hannah tortosa, 23-04-2020
Hannah482006@gmail.com
Marquisme Influència Individualisme Igualtat Tolerància Solidaritat Perquè son els més importants perquè la convivència entre tots sigui correcta. La igualtat es el mes important ja que totes les persones som iguals i tenim els mateixos drets, la amistat amb altres persones perquè les estimes i no per interès i la solidaritat per ajudar-nos entre nosaltres quan o mes ho necessitem
Ivan Scheroff Garcia, 23-04-2020
ivanscga@gmail.com
Marquisme Influència Individualisme Igualtat Tolerància Solidaritat on els tres més importants perquè la societat pugui avançar tots junts.
Ivan Scheroff Garcia, 23-04-2020
ivanscga@gmail.com
Individualisme Influència Autoestima Civisme Igualtat Solidaritat per un món millor
Xavi Serra Gutiérrez, 23-04-2020
xasegu88@gmail.com
Individualisme Influència Esperit combatiut Solidaritat Amistat Honradesa Perquè crec que amb aquests valors, el que aconseguim és no ser tan competitius entre nosaltres i per tant, evitar-nos problemes.
Adrià, 22-04-2020
amartin2@institutjaumehuguet.cat
Individualisme Influència Civisme Creativitat Solidaritat Igualtat hEm de ser mes creatius a l'hora de pensar, i fer les coses mes divertides. hEm de ser solidaris amb les persones si volem que les persones siguin solidaries amb nosaltres.h Em de saber tratar a les persones amb igualtat, i jutjar menys a la gent. Encara que pensó que també es molt important la autoestima, estimarnos a nosaltres mateixos tal i com son. L'esperit conbatiu també es molt important, saber adaptarse a qualsevol situacio, per molt dura que sigui. La honradesa, no enganyar a les persones, ni mentir, si volem que confin en nosaltres. Y també la tolerancia, perque tots son perfectes amb les nostres diferencies, i mai em de jutjar a algú per les apareces. Crec de veritat que tot aixo es molt important en una societat, i crec que hauriem de millorar moltes coses.
Carla Roqueta Jimene, 22-04-2020
carlaroquetajimenez@gmail.com
Amistat Esperit combatiu Marquisme Igualtat Civisme Tolerància Penso que els tindriam que dominar ja, però encara hi ha gent que no accepten coses. La igualtat cada cop va canviant més però encara hi falta per a que tota la societat ho accepti, el civisme tothom ho hem de tenir ja que és dels valors més importants i la tolerància,encara hi ha gent que no tolera certes coses que tindrien que estar normalitzades a la societat.
Angela, 22-04-2020
angela.laguardia51@gmail.com
Creativitat Tolerància Amistat Solidaritat Honradesa Igualtat Per fer el mòn un lloc millor
Isaac Plaza Sans, 21-04-2020
isaacplaza2006@gmail.com
Marquisme Influència Amistat Tolerància Creativitat Igualtat Tolerància: perquè crec que avui dia la gent no es capaç de respectar moltes coses que a dia d'avui haurien d'estar acceptades. Creativitat: perquè crec que està molt poc valorada, per exemple en l'àmbit acadèmic, que es el que més es menyspreau. Igualtat: perquè tot i que les coses hagin millorat amb comparació a anys enrere avui en dia encara no hi ha una igualtat al 100%
Alba Ollé Albarral, 21-04-2020
albanevat5@gmail.com
Individualisme Marquisme Influència Creativitat Igualtat Honradesa perque sense creativitat no podem avançar sense igualtat no hi ha llibertat ni justicia i sense honradesa s'abusa de la bona fé i confiança de la gent
Elsa Matheu, 21-04-2020
elsa.mathesal@gmail.com
Individualisme Amistat Autoestima Solidaritat Igualtat Civisme perquè son els valors els quals si dominessim tota una societat anira molt millor.
Roger Molina, 21-04-2020
rmolina@instutjaumehuguet.cat
Marquisme Esperit combatiu Influència Igualtat Solidaritat Honradesa Perquè aixi la gent deixaria de pensar en ells mateixos i pensarien en els altres
Oriol Batalla Pujol, 21-04-2020
oriolbatallapujol@gmail.com
Civisme Esperit combatiu Creativitat Igualtat Solidaritat Amistat Perque els altres parlen de una persona sola i no son molt bons per a tothom.
JUDIT, 21-04-2020
juditseguramorillo@gmail.com
Individualisme Influència Esperit combatiu Creativitat Igualtat Amistat Perquè és necessita creativitat per inventar noves coses i no sempre s'han de quedar igual; igualtat perquè per diferents que siguem, al interior tots tenim sentiments; i amistat perquè com més amics més ajuda i suport donaràs i tindràs.
Aqs, 21-04-2020
ins.lamarfrau.eb7@gmail.com
Honradesa Amistat Solidaritat Solidaritat Tolerància Igualtat perqué son claus de la convivencia
Sara Castro, 20-04-2020
saracastrobaticon@gmail.com
Creativitat Autoestima Amistat Igualtat Civisme Solidaritat Perque la societat poc a poc aria millorant
Guillem Dexeus Castel, 20-04-2020
guillemdexeus@gmail.com
Honradesa Amistat Solidaritat Autoestima Creativitat Esperit combatiu Perque aquets 6 valora representen con soc alguns els tinc que dominar mes son valors que m’han estat enseñant els meus pares i m’han fet dominar i molts valors bons mes que tinc que aprender i descubrint durant la leva vida.
Lucía Jiménez, 20-04-2020
lucia2006jimenez@gmail.com
Individualisme Marquisme Influència Civisme Amistat Igualtat Jo crec que sent aquests els inicials després poden sortir tots els altres. Son els principals
Hugo Lorca Perez, 20-04-2020
jvila28@xtec.ccat
Solidaritat Marquisme Individualisme Amistat Autoestima Civisme Perquè ho hauriem de fer tothom i perquè són tres valors molt importants.
Gorka Biete Alberto, 20-04-2020
gorka.biete@gmail.com
Individualisme Marquisme Influència Creativitat Solidaritat Tolerància Perquè vivim en un món el qual per desgràcia en molts àmbits falten aquests valors
Guillem Cubell, 20-04-2020
Guillemcubellsinstitut@gmail.com
Individualisme Influència Marquisme Civisme Tolerància Autoestima Penso que s'ha ser cívic per a poder viure amb harmonia amb tothom, tenint llibertat i a la vegada respectant el que és de tots, autoestima per fer el que sents ja que estàs segur de tu mateix i t'estimes tal com ets i tolerància per respectar i ser respectat/ada com és degut, perquè tots tenim el dret a ser respectats per igual.
Helena Salvat Figueras, 18-04-2020
helena4.2003@gmail.com
Influència Autoestima Honradesa Igualtat Solidaritat Amistat Perquè farien un món més equitatiu
Javier Riscos, 18-04-2020
javier.riscos.sanchez@gmail.com
Influència Individualisme Marquisme Igualtat Tolerància Civisme Perquè crec que són la base d'una bona societat, la qual ens manca.
Paula Olivé Roselló, 18-04-2020
pulix2000@gmail.com
Marquisme Tolerància Autoestima Esperit combatiu Solidaritat Igualtat Perque hem de mirar de crear una societat més solidaria i amb un esperit combatiu contra el intolerant.
Ramon Flavià Grases, 17-04-2020
rflavia@institutjaumehuguet.cat
Solidaritat Amistat Influència Autoestima Igualtat Tolerància Perquè crec que hi ha moltes diferencies a la societat i que molt cops al no haver toleracia hi han comentaris que et fan baixar l'autoestima.
Esther Guerrero, 17-04-2020
esguerreroci@gmail.com
Amistat Influència Individualisme Solidaritat Autoestima Igualtat Perequè crec que la gent només mira per si mateixa.
Júlia Figuerola Esteve, 17-04-2020
julia.figuerola03@gmail.com
Influència Individualisme Marquisme Solidaritat Civisme Igualtat Perquè la solidaritat ens fa més humans a tots, hauríem de ser més comprensius amb els altres i ajudar sempre que es pugui. Civisme perquè per viure en un món com aquest primer has de se civilitzat i finalment la igualtat perquè no un/una ha de ser més importat per ser d'una raça o una altra
Judit Guinovart Garriga, 17-04-2020
juditg.g2003@gmail.com
Individualisme Influència Amistat Tolerància Igualtat Solidaritat Per fer que la nostra societat vagi millor!
Marina, 17-04-2020
marinagu.ga2003@gmail.com
Individualisme Influència Marquisme Igualtat Solidaritat Honradesa Perquè tot i que crec que n'hi haurien d'haver més que dominessin o brillessin més, com ara: creativitat, tolerància, civisme i amistat. Crec que aquests tres son dels més importants perquè farien una millor convivència, més sincera i tenint en compte a totes les persones sense importància de les distincions entre altres.
Ariadna Montalà Sanahuja, 17-04-2020
ariadna.ams.14@gmail.com
Creativitat Amistat Civisme Tolerància Igualtat Solidaritat Trobo que els 3 valors que més dominem són aquests tres, ja que amb la creativitat hem pogut desenvolupar la tecnologia, la amistat ha estat una peça clau per desenvolupar els nostres valors humans, i gràcies al civisme ens hem organitzat com cal com a societat. Hauríem de desenvolupar millor la tolerància, la igualtat i la solidaritat, conceptes que van molt lligats i que trobo que són els més importants per viure en un món ideal.
Gerard Álvarez Lladó, 17-04-2020
galvarez2@institutjaumehuguet.cat
Marquisme Influència Solidaritat Igualtat Creativitat Amistat Igualtat perquè hi hauria d'haver respecte entre totes les persones, creativitat perquè ens ajuda a decidir o fer el que nosaltres volguem i l'amistat perquè sempre es important sentir-se bè amb les persones.
David, 17-04-2020
davidrullsalles@gmail.com
Influència Marquisme Esperit combatiu Honradesa Solidaritat Igualtat Perquè vivim en una societat molt egoista i pautada on els de dalt manen als baix, a vegades, sense respecte ni empatia.
Júlia Pié, 16-04-2020
jpiediaz@gmail.com
Marquisme Individualisme Influència Autoestima Tolerància Igualtat Perquè són els més bàsics, si les persones aconsegueixen estar bé amb elles mateixes i amb l'entorn, es crearà un espai de benestar en el que els altres valors podran arribar facilment.
David Gil Martínez, 16-04-2020
dgil@institutjaumehuguet.cat
Autoestima Influència Individualisme Igualtat Solidaritat Honradesa Per mi haurien de ser aquestes les que haurien de dominar pero molta gent només mira per ell mateix i per un bé pripi sense tenir en campre els demes.
Claudia García Barón, 16-04-2020
Claudiamdp2003@hotmail.com
Individualisme Esperit combatiu Influència Creativitat Solidaritat Igualtat Perque si hi ha la base de la solidaritat i el cooperativisme la societat funciona millor i la igualtat es fonamental per fer una millor societat possible
Roger Valls Montserra, 16-04-2020
rogervalls9@gmail.com
Influència Marquisme Individualisme Creativitat Igualtat Tolerància Jo crec que n’haurien de ser més, pero he posat aquests tres perquè son valors molt menyspreats, que es creuen que existeixen, però realment no hi son fonamentals per l’avanç de la societat.
Xènia Guimet, 16-04-2020
guimetsendra@gmail.com
Marquisme Individualisme Influència Igualtat Amistat Autoestima La igualtat perquè tothom ha de tenir els mateixos drets, l'amistat perquè ens hem de relacionar sempre amb algú i l'autoestima per respectar-nos, i estar sans psicològicament.
Jordi Ferré, 16-04-2020
jferre@institutjaumehuguet.cat

   
Dominen: Haurien: Per què haurien de ser aquests?
Individualismo Espíritu combativo Influencia Creatividad Honradez Amistad porque esta sociedad solo mira por cada persona por si mismo i no por los dermas i por lo que les puede favorecer y lo que no.
noah castell, 13-05-2019
castell.noah.16@iesvillena.com
Individualismo Marquismo Influencia Igualdad Creatividad Espíritu combativo Porque yo creo que es así como funcionaria la sociedad.
David García, 13-05-2019
garcía.david.16@iesvillena.com
Individualismo Influencia Marquismo Igualdad Honradez Civismo Porque solo pensamos en nosotros mismos y hay que pensar en todos ademas de ser un poco civicos ya que ensuciamos mucho y no respetamos a los demas cuando todos somos iguales. Todos merecemos lo mismo.
Alejandro Pousadaa, 29-03-2019
apousada@insfedericamontseny.cat
Influència Amistat Marquisme Igualtat Civisme Tolerància Hauríen de ser aquests perquè crec que hi ha molt poca solidaritat i tolerància amb diferents situacions del dia a dia i que ja haurien de estar normalitzades a la societat (parelles homosexuals o persones amb discapacitats mentals, per exemple) i encara hi ha molta gent que no ho tolera o que no és capaç de posar-se al lloc de l'altre. També crec que el civisme avui dia s'ha perdut massa i que és un valor fonamental, ja que si no respectem els mínims, mai no arribarem a aconseguir un món amb igualtat i tolerància..
Marta Galera, 29-03-2019
mgalera@insfedericamontseny.cat
Individualismo Marquismo Espíritu combativo Igualdad Civismo Solidaridad Realmente todos son ciertamente necesarios para algo, de una manera u otra.
Alba, 29-03-2019
acamacho@insfedericamontseny.cat
Amistad Individualismo Influencia Igualdad Civismo Tolerancia ara que la sociedad avance como personas y poder crecer a mejor.
Paula, 27-03-2019
phernandez@insfedericamontseny.cat
Influencia Individualismo Creatividad Igualdad Amistad Civismo Crec que els que he triat son els millors per una societat amb bona convivència.
Jofre Andreu Serra, 8-02-2019
jandreuse@gmail.com
Individualismo Marquismo Influencia Igualdad Solidaridad Tolerancia perquè son les que més concorden.
David, 8-02-2019
ea@gmail.com
Marquismo Tolerancia Individualismo Solidaridad Civismo Igualdad Perquè tot aniria més bé i tothom estaria més feliç.
Pol Nadeu Casany, 8-02-2019
polnadeu28@gmail.com

   
Dominen: Haurien: Per què haurien de ser aquests?
Amistat Tolerància Igualtat Igualtat Solidaritat Honradesa igualtat perque tothom som iguals i ens hem de tractar tots de la mateixa manera i tindre els mateixos drets. solidaritat perque en la meva opinió tots hem de ser solidaris amb la gent que necessita una mica d'ajuda. Honradesa perque has de ser humil, per exemple si tens èxit a la vida tens que ser honrat encara que tinguis diners i tot això.
Eric, 3-07-2018
e.nogales@institutcubelles.cat
Influencia Individualismo Espíritu combativo Igualdad Amistad Solidaridad por que la humanidad esta perdida en malos valores, malas personas entonces que mejor que llevar estos valores muy en cuenta.
Daniel Camilo, 18-04-2018
camilin.996@hotmail.com
Individualisme Esperit combatiu Marquisme Solidaritat Tolerància Honradesa Haurien de ser aquests perquè vivim en una societat i això vol dir estar disposats a acceptar diferències entre nosaltres, ajudar a qui no pot fer-ho per si sol i crear una col·lectivitat de persones que estan disposades a ser honrades, és a dir, no ser tn individualistes si el que ens faria més forts seria poder fer una unió, així no hi hauria injustícies en el món o al menys no tantes.
Laura Palade, 06-02-2018
laura.palade@iesterrassa.cat
Marquisme Amistat Influència Honradesa Igualtat Tolerància Haurien de ser aquest, ja que penso que són totalment fonamentals a hores d'ara en la nostra societat. Hi ha una manca molt elevada d'aquests valors. La societat seria més feliç i les coses serien molt més fàcils si la societat fos més honrada, que hi hagués més igualtat entre classes socials i sexes i si es fos més tolerant.
Ana Sánchez, 06-02-2018
anasanchez@iesterrassa.cat
Influència Amistat Individualisme Creativitat Solidaritat Tolerància Perquè necessitem un món on no hi hagi diferències de tracte entre un i altres, però amb la llibertat de poder inventar sense marges.
David Pascual, 05-02-2018
david.pascual@iesterrassa.cat
Individualisme Influència Amistat Solidaritat Autoestima Igualtat Perquè son els que fan que les persones siguin bones.
Abderrahman El hjeouej, 05-02-2018
abderrahman.elhjeouej@iesterrassa.cat
Individualisme Influència Marquisme Igualtat Honradesa Solidaritat Perquè el món fos millor i tothom tinguès una oportunitat.
Ainoa Lobillo París, 05-02-2018
ainoa.lobillo@iesterrassa.cat
Influència Marquisme Esperit combatiu Autoestima Tolerància Solidaritat L'autoestima, perquè cadascú s'ha d'apreciar a si mateix per poder apreciar als altres i que l'apreciïn a ell. Quan tens autoestima ets menys manipulable i confies més en tu mateix. Hauríem de tenir tolerància, ja que no tothom és igual i amb la tolerància aprendríem a veure diferents punts de vista i maneres de fer, agafaríem paciència i estaríem oberts a més portes. I finalment la solidaritat, perquè per conviure hem de crear vincles entre nosaltres, hem de cuidar uns dels altres i ser solidaris entre tots. Tot és més fàcil quan reps ajuda.
Marta Roca, 05-02-2018
marta.roca@iesterrassa.cat
Individualisme Autoestima Influència Amistat Igualtat Solidaritat Per fer una societat més justa i no com el sistema vol.
max, 05-02-2018
max.jover@iesterrassa.cat
Influència Esperit combatiu Autoestima Igualtat Amistat Civisme Perquè són les que menys dominen i més fa falta.
Jesús Polo Jiménez, 05-02-2018
jesus.polo@iesterrassa.cat
Individualisme Influència Esperit combatiu Solidaritat Civisme Igualtat Penso que aquests haurien de ser els valors que més haurien de dominar perquè sovint a aquesta societat hi falta solidaritat, civisme i igualtats (de gènere, per exemple) i en canvi sobren valors com: individualisme, influència i esperit combatiu. Ens hauríem d'ajudar més entre nosaltres i ser més flexibles respecte algunes coses, encara que no ens agradin. Per contra, hauríem de deixar de pensar tan en nosaltres i a ser els millors, deixar-nos d'influenciar pels altres i tenir més personalitat... Hem de treballar més en grup, perquè si ens unim per una causa i anem tots per a un, i un per a tots, serem invencibles.
Arnau RIJU, 05-02-2018
arnau.ribe@iesterrassa.cat
Solidaritat Esperit combatiu Influència Solidaritat Amistat Igualtat Perquè és necesari que tothom tingui el seu vincle i que hi hagi igualtat per a tothom.
Marta, 05-02-2018
marta.ramiro@iesterrassa.cat
Marquisme Influència Individualisme Amistat Igualtat Civisme Perquè si no ens ajudem i fem d'aquest món/societat una millor, no haurem fet res per realment sentir que hem fet una mica millor aquest món o com a mínim, haver tingut algun sentit en aquesta vida.
Oscar Criado Castro, 04-02-2018
oscar.criado@iesterrassa.cat
Individualisme Marquisme Influència Solidaritat Tolerància Honradesa Crec que són indispensables en la societat en la que vivim.
Èric Nieto, 04-02-2018
eric.nieto@iesterrassa.cat
Civisme Influència Autoestima Igualtat Solidaritat Amistat Per fer que la nostra societat sigui millor en molts aspectes.
Laia Romera Jordà, 04-02-2018
laia.romera@iesterrassa.cat
Civisme Influència Marquisme Amistat Igualtat Tolerància Amistat: indepenentment de tot el que puguis arribar a conseguir en la vida, si no vius envoltat d'amics que t'ajudin no arribaras on vols arribar. Igualtat: la igualtat té a veure amb el respecte, jo et respecto i no em veig superior a tu i per aquesta raó tots dos tenim dret a fer el mateix. Tolerància: Les persones han d'aprendre a tolerar les diferencies d'altres persones, deixar de pensar tant en solatres mateixos i veure que els demés també tenen problemes i no son menys per això.
Sabina Tulbure, 04-02-2018
sabina.tulbure@gmail.com
Individualisme Marquisme Influència Solidaritat Autoestima Igualtat Considero que tan la solidaritat, com la autoestima, com la igualtat són tres valors molt importants. Ja que hi ha molts cops que sigui en l'hàmbit que sigui, una persona va millor que l'altre i aquesta primera, hauria d'ajudar a la segona només perquè la segona ho necessita, sense esperar res a canvi. L'autoestima és molt important, abans d'estimar a ningú o de deixar que algú ens estimi, ens hem d'estimar nosaltres mateixos, per com sóm i pel que sóm. I per últim, la igualtat és un valor que considero que és molt important també ja que, sigui quina sigui la nostre situació actualment, tots sóm persones amb uns mateixos drets i obligacions.
Berta Gonzàlez Amorós, 04-02-2018
berta.gonzalez@iesterrassa.cat
Individualisme Amistat Influència Igualtat Honradesa Autoestima Perquè pot ser encara no ens han ensenyat tots els valors que hi han.
Sonia, 04-02-2018
sonia.barrera@iesterrassa.cat
Amistat Influència Esperit combatiu Igualtat Tolerància Civisme Crec que per una societat són els més importants. Encara que tres són pocs.
Míriam, 30-1-2018
miriam.medran@iesterrassa.cat
Influència Individualisme Esperit combatiu Tolerància Autoestima Solidaritat Crec que la societat en genreal ha d'aprendre a ser més tolerant i no jutjar als demés pel sol fet de ser diferents o no compartir els mateixes costums/gustos/ideologies... Penso que la societat també imposa molts estereotips i les persones més vulnerables (sobretot els adolescents) tenen grans problemes d'autoestima al veure que no compleixen aquests estàndars. I per últim diria que hi ha una manca de solidaritat solidarotat en el nostre planeta on la riquesa està concentrada en uns pocs i no es fa cap esforç per ayudar a aquells que no tenen res.
Cristina Fortet, 27-1-2018
cristina.fortet@iesterrassa.cat
Individualismo Espíritu combativo Marquismo Honradez Autoestima Civismo porque estar unidos nos hace mas fuertes frente las adversidades.
Martin, 18-1-2018
martincidgarcia2001@gmail.com
Honradez Amistad Igualdad Solidaridad Espíritu combativo Amistad porque ai que superarse a menudo y colaborar con otros para hacerlo.
pablo, 18-1-2018
pablo-electro@hotmai.com

   
Dominen: Haurien: Per què haurien de ser aquests?
Igualdad Marquismo Espíritu combativo Solidaridad Tolerancia Civismo por que es la forma de encontrar el bien comun.
Leonor, 21-11-2017
lacertucha.1@gmail.com
Individualismo Marquismo Influencia Solidaridad Honradez Igualdad Porque son valores que marcan de una manera asertiva la conducta que deberían de tener las personas para poder tener buenas relaciones, buena reputación, y así mostrar la humanidad que poseemos.
Emilio Etan Morín Gutiérres, 19-10-2017
a01351894@itesm.mx
Individualismo Marquismo Influencia Tolerancia Solidaridad Igualdad Porque estos son los valores que más faltan en nuestra sociedad y que sin embargo son de los más importantes para poder construir una sociedad completa y organizada. Demos aprender a ser pacientes y a tolerarnos los unos a los otros, así como ser solidarios con nuestro prójimo y siempre mantener un equilibrio en la igualdad.
Emilia Mata, 19-10-2017
A01351591@itesm.mx
Solidaridad Individualismo Creatividad Solidaridad Igualdad Autoestima Estos son los que yo pienso hacen mejor a una persona.
Verania González, 19-10-2017
a01351589@itesm.mx
Espíritu combativo Igualdad Honradez Autoestima Amistad Tolerancia Porque en mi vida son los valores que más he visto que utilizamos, por ejemplo la igualdad es algo que todos debemos de tener para tener 7na mejor convivencia entre todos así como la honradez y el espíritu combativo es algo que siempre tenemos que tener en mente, ya que tenemos que saber hácer frente a las situaciones en las cuales nos encontremos y siempre tener una muy buena autoestima por qué ani es lo que me ayuda a salirnos adelante en todos mis problemas y la amistad y tolerancias sonrisas algo que todos debemos que tener.
Patricia Valdez Mojarro, 19-10-2017
A01351547@itesm.mx
Amistad Creatividad Individualismo Tolerancia Honradez Solidaridad Yo pienso que deberíamos tenerlos porque así podemos tener una mejor convivencia y la libertad de expresarte y hacer lo que quieras sin peligro ni miedo a nada.
Mariana Galván Montes, 19-10-2017
A01351696@itesm.mx
Tolerancia Amistad Solidaridad Autoestima Influencia Igualdad Yo creo que deberían de ser estos porque a pesar de que ya están más o menos dominados, siento que falta dominarlos un poco más. Mucha gente no siente seguridad en sí mismo. De influencia, puede ser que la gente de buena influencia pero viceversa, puede pasar lo contrario (ser mala influencia). Yo opino que tenemos que trabajar bastante con el concepto de la igualdad..
Ayuki Akachi, 19-10-2017
A01351607@itesm.mx
Amistad Solidaridad Espíritu combativo Honradez Civismo Autoestima Porque es importante que todos los ciudadanos sean honestos y éticos además de que la autoestima es vital para cualquier ser humano.
Natalia Jiménez, 19-10-2017
lunajisa@yahoo.com.mx
Marquismo Influencia Civismo Igualdad Honradez Solidaridad porque son los valores que nos permitirian hacer las cosas de mejor manera para todos.
angelito, 19-10-2017
sova@wmail.club
Influencia Marquismo Espíritu combativo Amistad Igualdad Honradez Porque según creo, para que una sociedad funcione deben existir valores que permitan la existencia pacífica de sus miembros, y en mi opinión esos son los valores.
Alan López Pérez, 19-10-2017
a01351615@itesm.mx
Influencia Individualismo Amistad Solidaridad Igualdad Espíritu combativo Porque con estos valores seríamos una sociedad cooperativa, no tendríamos los problemas que vivimos actualmente.
Mauricio Calonj, 19-10-2017
A01351478@itesm.mx
Individualismo Amistad Espíritu combativo Solidaridad Igualdad Creatividad Porque al ser solidarios logramos apoyarnos unos a otros y es lo importante en un equipo el compartir nuestras capacidades y recibir el apoyo; con la igualdad es claro que para un equipo debe ser justo y nadie reciba mejor o peor trato. La creatividad es importante en esto pues los problemas siempre se presentan y el resolverlos de manera creativa es la clave para la comunicación y la buena convivencia
Ana Eunice Mares Delgado, 19-10-2017
A01351555@itesm.mx
Tolerancia Influencia Amistad Solidaridad Igualdad Creatividad Igualdad porque aún hay mucho razismo entre las personas por sus gustos y tienen miedo de expresar como son realmente. Solidaridad porque hay mucha gente que necesita apoyo y la mayoría de la gente que tiene las posibilidades de ayudar ignora los problemas y por eso no podemos progresar. Creatividad creo que aún hay muchas cosas innovadoras que podemos hacer y para mejorar algunos problemas que aún como sociedad enfrentamos.
Elvia Estefanía Fuentes Plata, 19-10-2017
A01351590@itesm.mx
Igualdad Honradez Amistad Creatividad Tolerancia Espíritu combativo Creatividad para mejorar cosas que creemos que son buenas pero se podrían mejorar. Tolerancia, apoyar a los demás cuando estén pasando por un momento difícil . Espíritu combativo para superar los problemas como grupo y no sólo hechas culpas.
Gloria Vanessa Vásquez Avelar, 19-10-2017
A0135155@itesm.mx
Individualismo Marquismo Amistad Solidaridad Tolerancia Espíritu combativo Porque así podemos cooperar como socuedad, sin necesidad de ser tan cercanos pero sin destruirnos.
Aarón Ramírez Tafolla, 19-10-2017
Individualismo Creatividad Influencia Solidaridad Espíritu combativo Igualdad Porque nos ayudan como sociedad a convivir mejor. Necesitamos más estos valores, o bueno, en general necesitamos que los valores vuelvan, pues estos nos ayudan en todos los sentidos.
Ximena Rodriguez, 19-10-2017
rodriguezximena083@outlook.com
Individualismo Influencia Espíritu combativo Creatividad Civismo Tolerancia Pienso que es importante el que no seamos tan egoístas el que pongamos en practica todo lo bueno que se nos ha enseñado como el respeto, el tener tolerancia es importante.
Claudia Quintero Franco, 19-10-2017
claudiaquintero@hotmail.es
Individualisme Influència Marquisme Igualtat Solidaritat Creativitat Crec que a un món amb aquests valors tothom tendria les mateixes possibilitats i seria més just.
Grego, 18-10-2017
gregoolc@gmail.com
Solidaridad Individualismo Influencia Amistad Tolerancia Solidaridad Son 3 valores fundamentales para que una sociedad viva feliz.
Sergio Rodríguez Abreu, 3-10-2017
marmeymon@gmail.com
Individualismo Honradez Civismo Amistad Autoestima Solidaridad No hago amigos, tengo baja autoestima y no soy solidario
Diego Domínguez González, 3-10-2017
diegodominguezglez2002@gmail.com
Influencia Individualismo Solidaridad Solidaridad Tolerancia Amistad Son tres valores fundamentales para que una sociedad funcione correctamente.
Fabian Wendorf, 3-10-2017
fabianw5402@gmail.com
ndividualismo Marquismo Tolerancia Amistad Igualdad Solidaridad Porque nos ayudarían a vivir mejo
oscar, 2-10-2017
oscarbauher1@gmail.es
Individualismo Autoestima Amistad Solidaridad Honradez Civismo Porque son los que nos permiten vivir en común y desarrollarnos individualmente
antonia, 1-10-2017
zene.acosta@gmail.com
Individualismo Espíritu combativo Influencia Autoestima Espíritu combativo Creatividad Porque cada uno piensa en sí mismo o solo para su familia
milagritos lopez, 31-07-2017
miliedithlp@gmail.com
Solidaridad Amistad Creatividad Tolerancia Honradez Igualdad Para ser buenas personas
Ernestina Inostroza Morales, 22-03-2017
jeanet54@gmail.com

   
Dominen: Haurien: Per què haurien de ser aquests?
Individualismo Marquismo Espíritu combativo Igualdad Solidaridad Tolerancia Por que son valores necesarios para el desarrollo individual y colectivo
Ana Thais Jimenez Fernandez, 15-11-2016
anathaisjimenez00@gmail.com
Individualismo Marquismo Influencia Solidaridad Honradez Igualdad Porque son necesarios para vivir en comunidad y ser buena persona
Ana Marias Ruiz Padilla, 15-11-2016
anamariaruizpadilla@gmail.com
Amistad Igualdad Influencia Tolerancia Solidaridad Autoestima Hay muchos que también son importantes pero esas son las más básicas que deberían ser.
Fátima Maldonado, 15-11-2016
marialcalto@gmail.com
Individualismo Amistad Autoestima Civismo Igualdad Autoestima Deberían ser estos,porque si nuestra sociedad reuniera estos valores, nos iría mejor, las relaciones entre los seres humanos serían más cordiales y sería favorable para la economía del país,puesto que no se comercializaría con personas, creeríamos en nosotros y en nuestra capacidades, y por último todos nos respetaríamos, sin importar de donde seamos, o de donde vengamos, porque todos somos iguales con los mismos derechos y deberes.
Marta Pérez Brenes, 15-11-2016
marialcalto@gmail.com
Espíritu combativo Influencia Tolerancia Amistad Igualdad Honradez Porque son las bases principales de el crecimiento de la humanidad
Fracisco Moles, Olga Arteaga, 15-11-2016
oarteagafranco@gmail.com
Individualismo Marquismo Civismo Espíritu combativo Creatividad Individualismo El individualismo entendido como valor de la persona en su existencia particular ( ser en sí para sí). la lucha para poder ser persona junto a otros y para que los otros puedan ser persona a su vez. La creatividad para inventar un sentido y poder criticar la situación en la que se está.
ibon, 4-11-2016
lahuertaibon@yahoo.es
Influència Marquisme Individualisme Honradesa Civisme Igualtat Hi hauria d'haver més honradesa, últimament és molt difícil confiar en algú. El civisme s'ha perdut, ja ningú cuida el moviliari urbà ni té consciència de les seves accions. Igualtat, la gent crítica als seus diferents rient i fent sentir malament al subjecte
genis rodriguez, 11-06-2016
pautimbales@gmail.com
Influència Amistat Marquisme Esperit combatiu Solidaritat Civisme Considero que són els més importants.
Pau Llargués Moreno, 05-06-2016
pautimbales@gmail.com
Esperit combatiu Civisme Individualisme Igualtat Tolerància Autoestima Perquè la igualtat i la tolerància envers opinions que no comparteixo amb costen molt d'assumir, és la seva vida i tenen dret de fer o pensar el que vulguin i no soc qui per imposar-me ni pensar que la meva idea és la única bona ni la millor.
Dúnia Cots, 24-02-2016
duniacots_s@hotmail.com
Esperit combatiu Individualisme Influència Autoestima Igualtat Civisme
Ainhoa, 23-02-2016
noalopez_99@hotmail.com
Influència Marquisme Civisme Creativitat Solidaritat Esperit combatiu Haurien de ser els escollits a dalt, perquè segons el meu criteri, la societat en general ha de ser més original, no deixar-se influenciar pel que fa la resta de la multitud i els seria més facil combatre les dificultats que se'ls presenten constantment de manera única i individual.
Guillem Barceló Oliva, 22-02-2016
guillembarcelooliva@hotmail.com

   
Dominen: Haurien: Per què haurien de ser aquests?
Creatividad Solidaridad Igualdad Tolerancia Influencia Amistad por que hay gente que no valora estas 3 cosas
victoria robledillo león, 03-11-2015
luna.26.vrl@gmeil.com
Autoestima Tolerància Creativitat Igualtat Solidaritat Honradesa ?
Ayelén Roldán González, 03-11-2015
saltoaye2000@gmail.com
Creativitat Amistat Esperit combatiu Solidaritat Igualtat Autoestima Perquè hi ha gent que ha perdut aquests valor i haurien de tornar.
Miriam Linares Jordan, 03-11-2015
miriamlj28@hotmail.com
Individualismo Marquismo Espíritu combativo Solidaridad Tolerancia Igualdad Porque esta sociedad necesita unos valores en los que se piense en los demás para poder respetarnos y vivir mejor en comunidad
Maria Angustias, 23-10-2015
mariajobenito@yahoo.es
Individualisme Marquisme Esperit combatiu Solidaritat Honradesa Igualtat Són bàsics per a la persona i per a la societat
Francesc, 23-09-2015
francesciesparra@gmail.com
Esperit combatiu Amistat Individualisme Honradesa Igualtat Civisme
Enric Cerarols Gassol, 29-03-2015
enricerarols@gmail.com
Amistat Civisme Influència Autoestima Honradesa Amistat Jo crec que aurien de ser aquests perquè tenir una alta autoestima et fa agafar confiança i seguretat en tu mateix, i aixó fa que tinguis un esperit combatiu i siguis més solidari i creatiu. Honredesa és un valor que tothom hauria de complir ja que val més un fet que unes paraules i l'amistat és una cosa necessària per viure i un gran apollo.
Raquel, 26-02-2015
laquelita2@hotmail.com
Amistat Influència Individualisme Igualtat Honradesa Civisme Perquè són valors ètics públics que ajudarien a una millor convivència.
Clàudia, 25-02-2015
claudiaserrat98@hotmail.com
Individualisme Esperit combatiu Influència Creativitat Igualtat Autoestima La creativitat és el que fa avançar una societat, perquè una societat sigui estable hi ha d'haver igualtat. Si t'estimes a tu, estimes als altres.
Maria, 25-02-2015
mariacdavila98@gmail.com
Individualisme Marquisme Influència Tolerància Autoestima Igualtat Jo crec que ja estan presents amb la nostra societat, tot i així el seus nivells d'influència és tan baix, que no és suficient. Crec que hi hauria d'haver més esperit cooperatiu entre tots. Últimament sembla que visquem en un món ple de dictats i convencionalismes on ningú pot sortir d'aquestes cadenes imaginaries.
MERITXELL IZQUIERDO MUNS, 25-02-2015
merizmuns@hotmail.com
Individualisme Influència Marquisme Honradesa Igualtat Solidaritat Perquè un món on tots els individus són dotats dels mateixos drets i dels mateixos deures, en igualtat de condicions en allò bàsic per a la vida humana i on hom es preocupa per ser honrat i benèvol amb el seu veí és l'objectiu màxim a què pot arribar una societat.
Eduard Cobo, 23-02-2015
eduard720998@gmail.com
Individualisme Esperit combatiu Influència Autoestima Amistat Igualtat Perquè en la meva opinió, crec que es pot conviure millor en una societat en la ningú sigui criticat per la seva aparença, ni que es tracti com a superior a gent amb dificultats i malalts. Poder viure en una societat on tots estiguem bè els uns amb els altres és en la meva opinió, el que tots necessitem.
Judith, 23-02-2015
judith.m_1998_5@hotmail.com
Individualisme Civisme Influència Creativitat Igualtat Honradesa La creativitat és una facultat que hauria d'estar més valorada, pel fet de que amb ella ens deixem anar i fem moure modes i cultures. Igualtat perquè sense ella no es va enlloc i tot és odi i rencor, hem de tenir tots els mateixos drets i tracte davant de qualsevol persona o institució. Per últim, honradesa perquè crec que hem de ser més fidels amb les nostres paraules i cumplir més per establir un millor grau de confiança i benestar.
Júlia, 23-02-2015
sulia1@hotmail.com
Marquisme Amistat Individualisme Civisme Honradesa Tolerància Perquè crec que són bàsics per a una bona convivència i per a una millor vida.
Laia Mayoral, 23-02-2015
laiiamayoral98@hotmail.es
Individualismo Marquismo Influencia Honradez Igualdad Solidaridad Estos valores apuntan hacia el bien común.
martha Ortegòn, 21-02-2015
meoy24@hotmail.com
Influència Individualisme Esperit combatiu Igualtat Autoestima Creativitat
Laia, 20-02-2015
lponsb98@gmail.com

   
Dominen: Haurien: Per què haurien de ser aquests?
Individualismo Influencia Amistad Solidaridad Tolerancia Espíritu combativo Por que hace falta.
Luz Maria, 19-03-2014
orikatan@live.com.mx
Amistad Autoestima Influencia Solidaridad Igualdad Civismo Porque así la sociedad será mejor.
Jesica Navarro Bueno, 20-02-2014
jesicanb_97@hotmail.com
Influència Marquisme Esperit combatiu Solidaritat Tolerància Igualtat Perquè cap individu pot arribar enlloc per si sol, per tant, hem de conviure en una societat solidària, tolerant i igualitària.
Mireia López Ortega, 9-02-2014
mireialopezortega@gmail.com
Individualisme Influència Igualtat Honradesa Solidaritat Esperit combatiu haurien de ser aquests i no els altres per que són els que donen un benefici i comú i al avegada personal. en l'actualitat el valor que més dominen, segons la meva opinió, són els erronis.
felipe guerrero, 9-02-2014
piperrak79@gmail.com
Esperit combatiu Individualisme Creativitat Civisme Solidaritat Tolerància L'esperit combatiu és bo en events esportius i en petites quantitats, però no en les carreteres, per exemple. l'individualisme ens pot portar a obtenir bones notes per exemple, però no s'hauria de mostrar al carrr, sinó al contrari, shauria de ser solidari. la creativitat és bona en tots els aspectes. la tolerància manca, ja que segueixen havent molts casos de neonazisme i d'homofòbia, gent en contra dels immigrants. en realitat, tots tenim la mateixa pell.
Gemma Lapeira, 9-02-2014
gemma1997lc@gmail.com
Amistat Tolerància Solidaritat Igualtat Honradesa Solidaritat Jo crec que haurien de ser aquests perquè són els que manquen més a la societat actual
Júlia Ramon, 8-02-2014
juraes_6@hotmail.com
Individualisme Influència Marquisme Igualtat Tolerància Solidaritat Trobo que la igualtat, la tolerància i la solidaritat són uns valors dels quals se'n presumeix molt de posseeir i a l'hora de la veritat no són tan presents a la nostra societat. Són uns valors bàsics que trobo indispensables per a una bona societat.
Andreea Craciun, 4-02-2014
andreacraciun2000@yahoo.com
Individualisme Autoestima Influència Igualtat Amistat Tolerància He triat aquests tres valors ja que opino que aquest món necessita una mica més d'honradesa uns amb els altres, ja que si no ens respectem i no tenim una mica de tolerància els uns amb els altres es poden generar conflictes. Per una banda si que pot ser bo anar al teu aire, però no sempre i pots anar ja que en aquest món no i vivim sols, sinó que som un conjunt de persones que en determinats moments ens hem d'ajudar els uns amb els altres, i estimar-nos els uns amb els altres.
Alba Fumaz, 4-021-2014
albafuto@hotmail.com
Individualisme Influència Marquisme Tolerància Igualtat Esperit combatiu crec que haurien de ser aquests perquè en la societat actual la tolerància i la igualtat són valorades però no s'exerceixen. L'esperit combatiu perquè es necessari per fer front als obstacles
Eduard Carol, 4-02-2014
eduardcarolsoler@gmail.com
Individualisme Influència Marquisme Solidaritat Honradesa Igualtat Perque si hi ha aquests tres valors, els altres valors també hi apareixeren.
Qiong Kai, 4-02-2014
qiong_kai97@hotmail.com
Solidaritat Civisme Tolerància Honradesa Amistat Autoestima Crec que haurien de ser aquests ja que són valors que ens portarien a estar millor amb nosaltres mateixos. L'autoestima, però, sense entendre-la com a egoisme, sinó com a ajuda a valorar-se un mateix i poder-se regir uns principis sense dependre d'altres o rebre'n influències.
Berta, 2-02-2014
bsalariba@gmail.com
Individualisme Solidaritat Tolerància Influència Amistat Civisme
rocio ortiz ortiz, 28-01-2014
rocioortizmonistrol@hotmail.es
Influència Individualisme Civisme Tolerància Marquisme Esperit combatiu Penso que el respecte cap a les altres persones marca molt a l' hora de veure com es una persona, anan seguint pause per organitzar el temps millor i de maera progressiva amb cami ferm i recte.També esperit combatiu ja que en aquesta vida en posa bastants obstacle i nosaltres els tenim que superar.
Òscar mata ortiz, 28-01-2014
oscarmata2010@hotmail.es
Creatividad Individualismo Solidaridad Tolerancia Espíritu combativo Civismo
David Lázaro, 26-01-2014
martukyloves1d@gmail.com
Individualismo Marquismo Civismo Amistad Igualdad Autoestima porque asi el mundo estaria igualado.
marta, 25-01-2014
martukyloves1d@gmail.com
Influència Individualisme Marquisme Solidaritat Igualtat Honradesa Perquè el respecte i comprensió de l'altre fa que també sigui més fàcil d'entendre't a tu mateix i que t'entenguin, i una societat hauria de buscar el màxim benestar i satisfacció de la gent. Quan ets capaç d'ajudar, o quan algú és capaç d'entendre't, et sents feliç.
Mireia, 14-01-2014
mire.peiro@hotmail.com
Esperit combatiu Influència Amistat Solidaritat Honradesa Tolerància Perquè a partir d'aquests es donaran la resta de valors positiu que hi ha a la llista.
Víctor, 14-01-2014
peirojordi@gmail.com

   
Dominen: Haurien: Per què haurien de ser aquests?
Individualisme Autoestima Influència Solidaritat Amistat Igualtat Hauria de dominar la solidaritat perquè és un valor molt important pel fet de que dones una ajuda a una altra persona que la necessita, això faria que la societat sigues menys egoista i individualista. Després he elegit amistat perquè és una relació autèntica amb una altra persona, que pots contar amb ella sempre siguin coses bones i dolentes, per això és una gran qualitat poder gaudir d'una amistat així i tan vegada aquesta amistat podria donar-nos un esperit combatiu, una tolerància i una honradesa. Per últim hauria de dominar la igualtat, perquè és necessari que desapareixin d'aquest món les discriminacions socials, el racisme o el sentiment de superioritat perquè tots som iguals en la societat, per molt que canviin les nostres costums, religions o pensaments.
Marta Amengual Beltran, 07-11-2013
martainquera@hotmail.com
Marquisme Influència Individualisme Amistat Honradesa Esperit combatiu Marquisme; perque la gent es creu superior i adinerada comprant una seria de productes de marca. Influencia: la gent fa el que les persones poderoses les manden o influenciat per un grup que fa unes coses. Individualisme; cadascu mira per ell ja que tampoc ets ajudat, fas les teves coses sense ajuda. Amistat: no hi ha res millor que tenir una amistat ja que comparteixes molts bons moments en la vida. Honrades: si ajudes als necessitats, fas bones accions sempre et veuras recompensat. Esperit combatiu: mai es dolent tenir forces per lluitar pel que vols o pense.
Marc Romero Rosselló, 06-11-2013
bateriamarc@hotmail.com
Individualismo Marquismo Amistad Solidaridad Tolerancia Civismo Creo que la solidaridad nos ayuda a tener empatía, y eso junto a otros valores mejoraría mucho la sociedad en la que vivimos. El civismo para mi también seria un sinónimo de empatia, ya que te enseña a respetar tus cosas y la de los demás. Por ultimo creo que la tolerancia es muy importante ya que de aquí nace el respeto mutuo. Estos 3 valores los escogí porque creo que de ellos pueden surgir los valores restantes como: la amistad, la igualdad, la autoestima, etc..
Lucila, 03-11-2013
Lucila_16@hotmail.es
Espíritu combativo Influencia Individualismo Creatividad Solidaridad Tolerancia Porque la población necesita mejorar en su identidad humana. Estos valores la ayudarían.
Mandarina, 14-06-2013
paresgratacos.marina@gmail.com
Marquisme Individualisme Influència Solidaritat Igualtat Esperit combatiu Penso que la solidaritat és molt important ja que intenta fer un món més just. La igualtat també intenta fer un món més just. No hauria d\'importar la raça, el color, ni cap aspecte físic. El món necessita més igualtat per a ser més just. L\'esperit combatiu ens ajudarà a superar els obstacles de la vida i a lluitar pel que realment volem.
Ferran Pintó Haro, 11-02-2013
ferran.pinto@hotmail.com
Individualisme Marquisme Autoestima Igualtat Honradesa Amistat Crec que haurien de ser aquests tres ja que, amb més igualtat no hi hauria tant despreci, amb més honradesa la gent podria canviar abans les coses que fa malament i amb més amistat la gent se sentiria més apreciada.
Laia Rodríguez, 09-02-2013
laiarp96@gmail.com
Individualisme Amistat Influència Autoestima Tolerància Civisme
Marta, 09-02-2013
marta_04_03@hotmail.com
Individualisme Influència Autoestima Solidaritat Tolerància Igualtat
Irene Bitlloch, 07-02-2013
irene.bitlloch@gmail.com
Individualisme Esperit combatiu Marquisme Autoestima Amistat Civisme En la meva opinió, els valors que més haurien de dominar són aquests perquè si tenim autoestima, ens apreciem a nosaltres mateixos i per tant, també ens aprecien els altres i és més fàcil crear noves amistats. Alhora, si augmentem les nostres amistats haurien d\'augmentar les ganes que aquestes es sentin bé i hauriem de ser més cívics i més respectuosos.
Marta López, 06-02-2013
mart.loga@gmail.com
Individualisme Marquisme Influència Igualtat Tolerància Civisme Perquè tots som humans, per tant tots som iguals, potser tenim caràcters diferents però com a persones valem igual. Hem de ser tolerants i tenir el respecte per davant de tot, perquè tothom es mereix ser respectat. I per últim, em de ser cívics,perquè necesitem unes normes bàsiques de convivència que em de respectar per poder viure en societat.
Núria-Vinyet, 05-02-2013
nuriavinyetml@hotmail.com
Civisme Marquisme Influència Solidaritat Honradesa Igualtat Perquè si tots ens veiéssim per iguals, sense mostrar diferències entre els uns i els altres, si poguéssim anar amb la veritat per davant i si siguéssim solidaris amb aquells que malgrat ser com nosaltres han tingut la desgràcia de ser menys feliços, podríem formar un vincle molt fort, ens respectaríem més els uns als altres i faíem d'aquest un món millor.
Carla.C.B, 03-02-2013
carlachacon14@hotmail.es
Amistat Honradesa Esperit combatiu Tolerància Creativitat Autoestima perque penso que sòn coses que debo de millorar.
Reinis Ramirez, 03-02-2013
lafiera0808@hotmail.com
Honradesa Amistat Esperit combatiu Creativitat Tolerància Igualtat Perquè em semblen els millors que pot tenir una persona.
gabriel, 02-02-2013
ga_lo_ca@hotmail.com
Individualismo Marquismo Influencia Autoestima Creatividad Espíritu combativo Si no hubiese la opción de autoestima me decantaría por la igualdad y la tolerancia o la honradez pero creo que con una buena autoestima (no egoísmo, sino autoesstima) esos valores quedan cubiertos. La desigualdad y la intolerancia se producen porqué se siente un rechazo hacia lo otro. Si nos valoramos a nosotros mismos y realmente nos conocemos ese rechazo desaparacen porqué desaparecen los miedos que los miedos que lo causan. En cuanto al espíritu combativo creo que es esencial para cada uno de nosotros, por luchar por nuestros sueños y defender nuestros principios, creo que la voluntad de luchar aporta muchas cosas positivas siempre y cuando no se acabe convirtiéndose en una guerra o sirva de ataque a los demás. Lucha por lo que quieres conseguir, no para evitar que los demás consigan lo que quieren.
Patri Fernández, 17-01-2013
paaatrii@hotmail.com

   
Dominen: Haurien: Per què haurien de ser aquests?
Individualisme Marquisme Esperit combatiu Solidaritat Tolerància Igualtat Per poder crear un món millor, sense diferencies entre persones i ser tolerans amb els altres.
Anna, 10-10-2012
annatrape@hotmail.com
Influència Igualtat Amistat Igualtat Solidaritat Tolerància Perquè aquest són els més importants, per jo són els que més hauriem de complir. No tothom pensara igual, alguns voran més imprescindible altres coses, pero jo crec que la igualtat, la solidaritat i la tolerància son els trets més destacats.
Andrea Gonzalez Arias, 8-10-2012
superandre300@hotmail.com
Individualisme Amistat Creativitat Igualtat Tolerància Honradesa Per què hem d'aprendre a ser bones persones amb els altres, i poder ayudar als que ho necessiten, ser tolerant amb totes les persones, tant si et cauen bé o malament. I per finalitzar has de ser honrat per que ningú es pot creure més que ningú.
Tania Repiso Soriano, 7-10-2012
taniarepiso7@hotmail.com
Individualisme Influència Marquisme Igualtat Honradesa Solidaritat Es tendrien que sociar un poc amb la gent i tendrien que ser generosos, honrats per tots i ningú tendria que tenir diferència de ningú.
Carolina Vicens Nicolau, 7-10-2012
carolvicens10@hotmail.com
Amistat Esperit combatiu Individualisme Igualtat Influència Solidaritat Aquests 6 valors per a mi són els més importants ja que definirien a una persona perfecta.
Jaime Vilchez, 7-10-2012
jaime_v.p1997@hotmail.es
Influència Amistat Solidaritat Igualtat Honradesa Amistat Doncs la igualtat hauria de ser un valor dominant per que la discriminació de races hauria de desapareixer. Honradesa per que s'acabarien les discusinons i mal entesos a reu del món. Amistat, per que va lligada a l'honradesa.
Laura Elvira Ordás Febrer, 7-10-2012
mariantoniafebrer@hotmail.com
Amistat Influència Igualtat Solidaritat Honradesa Amistat Segons el meu parer l'amistat és un dels valors que més ens domina, pero al mateix temps es un dels quals també hauriem de dominar. Que seria de nosaltres sense l'amistat? L'amistat és molt necessària .Malgrat no ho volguem , l'amistat ens infuleix amb moltes coses, com amb la manera d'actuar, de pensar, de vestir, etc.Això també justifica que volguem ser iguals als nostres amics, que en cert punt admiram, almenys jo.Per aquest motiu el dessig de voler ser igual als altres en alguns aspèctes ens pot dominar d'una manera molt obssesiva: la manera de vestir d\'un famòs ,la roba de moda ,etc. Per altre banda,pens que els tres valors que més haurien de dominar son la solidaritat, ja que és un dels valors més admirats en tot el mòn i que per mala sort , molt poques persones posseeixen.La honradesa en part està lligada amb la solidaritat perque jo pens que ser solidàri et va honrrat . Com he dit abans l\'amistat es indispensabla, sempre es necessita una persona que t'apoïi i t'ajudi amb el que necessites.
Antònia Llambias Ballester, 7-10-2012
antoniallambias_6@hotmail.com
Individualisme Amistat Influència Tolerància Honradesa Amistat Jo opin que si no hi ha tolerància, honradesa i amisatat no es pot viure be, ja que sense tolerància no hi ha respecte, sense honradesa no hi ha veritat i sense amistat no hi ha relació amb el mon que ens uneix a tots.
Pep Font Nadal, 6-10-2012
pepfont_97@hotmail.com
Influència Individualisme Creativitat Igualtat Honradesa Tolerància Crec que haurien de ser aquests tres valors perquè vivim en una societat corrupta i on els que tenen el poder manipulen a totes les altres persones i si hi hagués igualtat, honradesa i tolerància viuriem en una societat més sincera.
Antoni Vidal Aroca, 6-10-2012
toni_vidal_centrocampista@hotmail.com
Creativitat Amistat Igualtat Solidaritat Honradesa Tolerància perquè trob que els que he elegit són un dels principals temes que hauríem de dominar més i no és així.
xisca mulet estelrich, 4-10-2012
xisketa_22@hotmail.com
Amistad Tolerancia Individualismo Creatividad Solidaridad Honradez porque la humanidad esta cada vez mas degradada
andrea landeros, 19-2-2012
hard-rock73@hotmail.com
Marquismo Individualismo Espíritu combativo Solidaridad Honradez Autoestima para tener una vida mas acorde a nuestros deberes y derechos
elizabeth, 18-2-2012
n.elizabeth66@yahoo.com
Civisme Amistat Esperit combatiu Solidaritat Tolerància Igualtat En la meva opinió,els valors que més haurien de dominar series els de la solidaritat, perquè hi ha gent, animals i ecosistemes que necessiten de la nostra ajuda per a poder sobreviure, la tolerància, perquè en un món on hi convivim tants milers de persones hem d\'aprendre a poder acceptar i compartir les idees dels altres juntament amb les nostres i el d\'igualtat, perquè tots som iguals, tenim els mateixos valors universals i per tant s\'ha de fomentar molt més aquest valor tan important i que ens és implícit des de naixement
Guadalupe del Valle, 7-2-2012
GuaDa-GD@hotmail.com
Autoestima Marquismo Influencia Amistad Honradez Solidaridad Son los valores que considero importantes...
Carlos Arreaga, 7-2-2012
carlos.arreaga.rv@hotmail.com
Autoestima Amistad Individualismo Autoestima Honradez Tolerancia aqui lo que dejo ver es que se deberian manejar estos tres valores ya que sin el autoestima uno no podra vivir feliz y tranquilo en la sociedad, la honradez ya que esta nos lleva por un buen sendero con la sociedad y por ultimo la tolerancia que es la que nos ayuda a coexistir con mas personas
Marco Antonio Solis, 7-2-2012
demon_66667@hotmail.com
Amistad Igualdad Honradez Igualdad Honradez Honradez pues porque se suponeesos son uno de los principales valores aparte del amor que lo puese como amistad que nos inculcan nos dicen desde nuestra causa que asi seriamos mas respetuosos con las otras personas
Mayra Guadalupe Moreno Pasillas, 7-2-2012
llupita.201194@hotmail.com
Individualisme Influència Marquisme Solidaritat Tolerància Igualtat Considero que la nostra societat aniría millor si entre la gent hi hagués més solidaritat, perquè seriem capaços d\'ajudar més a la gent desfavorida. També crec fa falta més tolerància en la societat perquè, encara que cada cop més, ens fa falta acceptar més a altres races... i a ,per exemple, a les parelles homosexuals. Crec que la tolerància i la igualtat van lligades, perquè a més tolerància més igualtat, i a més igualtat, millora la societat en conjunt.
Camilo Vinasco Reyes, 6-2-2012
camy.reyes_10@hotmail.com
Tolerancia Honradez Individualismo Solidaridad Igualdad Autoestima para no caer en desacuerdos errones que perjudiquen no nadada mas a uno sino a todos
Oscar Mejía Miranda, 6-2-2012
deckoscar@hotmail.com/div>
Individualisme Solidaritat Amistat Autoestima Tolerància Creativitat perquè són els que haurien de tenir més les persones, les que fan que una persona sigui millor
ilham, 6-2-2012
saku_16_3@hotmail.com
Amistat Individualisme Influència Igualtat Solidaritat Honradesa Crec que hauria de brillar més la igualtat, la solidaritat i la honradesa. Dins una societat com la nostra és molt important que amb tanta diversificació de races i de classes, l\'ésser humà sigui solidari amb els demés i també igualitari perquè tracti a tothom de la mateixa manera. Per acabar, he triat l\'honradesa perquè és una qualitat que s\'aprecia molt en les persones. S\'hi hauria de donar més importància perquè l\'honradesa aporta credibilitat i confiança per part de les altres persones.
Gerard Rojo Hervás, 5-2-2012
gerardred@hotmail.com
Amistat Autoestima Solidaritat Civisme Esperit combatiu Igualtat El civisme perquè som persones i vivim en ciutats. L\'esperit combatiu per fer front a la pérdua de valors que té la societat. L\'igualtat per la seva relació directe amb la justícia.
Sergi Burniol, 5-2-2012
sergibc_95@hotmail.com
Amistat Influència Igualtat Igualtat Tolerància Solidaritat Per a fer un món millor.
Pol Rabassa Falcó, 5-2-2012
pol.rabassa3@gmail.com
Civisme Individualisme Influència Solidaritat Tolerància Esperit combatiu En primer lloc, la solidaritat, perquè el fet de crear vincles entre tots nosaltres ens fa més forts; en segón lloc la tolerància, el respecte és la base fonamental de cualsevol mena de relació; per últim, l\'esperit combatiu és el que ens fa moure i aixi poder avançar.
Melissa Kuhlmann Pérez, 5-2-2012
meluu.31@hotmail.com

Influència Amistat Esperit combatiu

Honradesa Igualtat Amistat Perquè crec que aquests són els tres valos que ens fan més persona entre la societat actual, tot i que en marcari alguns altres que també crec que són importants com la solidaritat, la igualtat o la tolerància.
Gerard Marmi, 5-2-2012
marmi_ger@hotmail.com
Creativitat Influència Individualisme Igualtat Civisme Solidaritat Perquè són els més importants i ens permeten viure amb harmonia amb les persones que ens envolten.
Jihane Boussaida, 5-2-2012
jini_1.995@hotmail.com
Autoestima Tolerancia Honradez Espíritu combativo Civismo Igualdad Por que seria mejor el mundo y todos nos quisieramos y tolerariamos mas unidos.
Armando Jara Romo, 4-2-2012
armandojararomo@hotmail.com
Individualisme Marquisme Influència Igualtat Esperit combatiu Honradesa Per fer una societat millor, sense corrupció, mentides i falsedat, i en general per un món més just, on no t\'hagués de marcar el lloc de naixement. Actuar en col·lectivitat és molt necessari per dur a terme la segona qualitat: esperit combatiu (la unió fa la força). En quant a l\'honradesa, va dedicada a la classe política en general, i especialment a implicats en casos de corrupció...
S. Puig, 4-2-2012
aceonsleeve@gmail.com
Amistad Igualdad Tolerancia Honradez Solidaridad Creatividad Por que ya no hay honradez,ya no hay tanta gente creativa,
gonzalez de luna, 2-2-2012
adri_luna_azul@hotmail.com

   
Dominen: Haurien: Per què haurien de ser aquests?
Individualismo Marquismo Influencia Civismo Honradez Igualdad Civismo porque sin el la vida seria un caos, la honradez porque la gente debe ser honrada es decir que respeta las normas de convivencia y se comporta como debería ser una persona y debería haber igualdad entre todas las personas para una mejor convivencia
Manuel Moreno Bancalero, 20-11-2011
moreno.bancalero@gmail.com
Influencia Marquismo Individualismo Solidaridad Tolerancia Amistad porque si estos predonminan en nuestro entorno nuestras vidas serian muchos mas faciles y no tendriamos tanto problemas
patri, 13-11-2011
patrigal0@hotmail.com
Creatividad Amistad Espíritu combativo Igualdad Honradez Solidaridad Los que más domino son esos porque son los que me llevo mejor, y los otros porque me falta ese tramo para poder conseguirlos y son muy importante para el ser humano tener esos valores.
Manuel David, 13-11-2011
mdaviddecai15@hotmail.es
Espíritu combativo Influencia Autoestima Igualdad Tolerancia Amistad porque todo el mundo somos iguales y deberiamos tratarnos igual con todo respeto y bajo la amistad.
rocio armida cortes, 10-11-2011
rocioAC96@gmail.com
Marquismo Influencia Espíritu combativo Solidaridad Amistad Igualdad Porque como vivimos en una sociedad hay que ser solidarios con los demas y que todos seamos tratados por igual.
PAULA Y MARTA, 10-11-2011
martarodriguez.96@hotmail.com
Individualismo Influencia Espíritu combativo Igualdad Honradez Civismo porque reflejan la parte verdadera de una buena persona y porque juntos hacen que se pueda construir una sociedad estable
sergio montilla, 10-11-2011
sergio_de_cadi@hotmail.com
Influencia Amistad Espíritu combativo Autoestima Honradez Tolerancia Autoestima: porque tenemos que tener confianza en uno mismo y no dejarnos avasallar por nada ni por nadie. Honradez: porque hay que actuar de corazón. Tolerancia: porque debemos respetar a todos tal y como son.
ana barcena laura aparicio, 10-11-2011
aniskadecai@hotmail.com
Individualismo Espíritu combativo Marquismo Honradez Solidaridad Tolerancia yo creo que son esto porque fomentan mas la convivencia ya que en mi opinion pienso que este mundo esta muy individualizado
Bosco Nieto, 10-11-2011
bosco_fregonita@hotmail.com
Creatividad Tolerancia Civismo Solidaridad Honradez Autoestima porque pienso que son importantes para la vida de uno propio y para la combibencia con los demas
eduardo bartus deschamps, 10-11-2011
eduuu96@hotmail.es
Individualismo Influencia Amistad Igualdad Civismo Honradez porque fomentan la buena convivencia entre todas las personas
rita y maria, 10-11-2011
ritanarvaezmariabenito@hotmail.com
Amistad Autoestima Espíritu combativo Amistad Igualdad Honradez Porque en esta vida lo que mas valor tiene es tener a alguien a tu lado, una persona en quien confiar y apoyarte en ella. Necesitamos la autoestima porque debemos valorarnos nosotros mismos. Y necesitamos tener un espiritu combativo porque debemos luchar y dar la cara por lo que nos importe y saber salir de cada bache. Igualdad porque todos debemos ser iguales y tener los mismos derechos sin que nada ni nadie nos prohiba o nos diga lo que tenemos que hacer o no. Honradez porque debemos tratar a las personas del mismo modo que queremos que nos traten a nosotros y porque no nos gusta a nadie que nos engañen.
Cristina Benítez y Gema Peña, 10-11-2011
cristy_laguay_cai@hotmail.com
Amistad Honradez Tolerancia Igualdad Solidaridad Civismo Porque las personas deberían ser buenos ciudadanos y respetar los derechos de todo el mundo.
Irene García, 10-11-2011
gvm_xip@hotmail.com
Influencia Espíritu combativo Amistad Tolerancia Honradez Igualdad Porque son los valores que nos ayudan a convivir entre nosotros resptándonos.
Lola, 10-11-2011
lolarodriguez96@hotmail.com
Amistad Tolerancia Civismo Igualdad Solidaridad Honradez Porque la sociedad es injusta con los que no son de nuestra raza.
Cristina Soler, 10-11-2011
cristy.soler@hotmail.com
Influencia Amistad Civismo Tolerancia Solidaridad Influencia Porque de este modo habría un mundo de personas civilizadas y mucho más concienciadas.
Sergio, 3-10-2011
sermoba_95@hotmail.com
Individualismo Autoestima Creatividad Amistad Honradez Igualdad Son los más adecuados para un entorno bueno y seguro, los que hacen que las personas sean personas y que no haya distinciones entre las personas La amistad: nos ayuda a confiar en nosotros mismos y en otras personas, nos ayuda a superar problemas y nos da el apoyo que necesitamos. La honradez: sinónimo de la verdad, ayuda a tener las cosas claras y a tener siempre una verdad ante nosotros. La igualdad: nos ayuda a ser personas conscientes de que aunque por fuera seamos distintos, por dentro somos casi iguales, que tenemos los mismos derechos y los mismos deberes,que debemos tener las mismas oportunidades unos y otros, y que sin igualdad el mundo no es mundo.
Alba Rodríguez y Miguel Ángel Ronda, 10-11-2011
albadekai@hotmail.com
Marquismo Espíritu combativo Individualismo Amistad Igualdad Autoestima Porque la sociedad necesita cambios y mejoras por eso pongo estos valores que le hacen falta a nuestra sociedad
Marina Baron, 10-11-2011
marinuca96@hotmail.com
Influencia Individualismo Marquismo Amistad Igualdad Tolerancia por que asi habria un mundo mejor sin los primeros y con los segundos
adrian charlo mariscal, 10-11-2011
fedecaifede@hotmail.com
Amistad Influencia Igualdad Solidaridad Honradez Tolerancia Porque así todo el mundo se llevaria mejor. No habría tantas peleas.
Nazaret, 10-11-2011
nazaretmarchena.94@hotmail.com
Civismo Espíritu combativo Marquismo Amistad Igualdad Autoestima Porque hoy en dia tenemos poca autoestima y no hablamos mucho cara a cara y todavia hay desigualdades sociales
Alejandro Molina, 10-11-2011
alex-ms@hotmail.es
Amistad Honradez Igualdad Creatividad Solidaridad Tolerancia porque necesitamos valores diferentes para ser mejores personas.A veces no somos buenas personas como creemos. un saludo.
Ana Díaz y Ana Rosa, 10-11-2011
ana_d.j@hotmail.com
Tolerància Solidaritat Autoestima Creativitat Esperit combatiu Honradesa La creativitat perquè genera solucions a els problemes de la vida. L'esperit combatiu perquè empenguis grans afers o elevats objectius. La honradesa per ser autèntic, fiable i lleial.
ilham, 16-10-2011
saku_16_3@hotmail.com
Creatividad Honradez Espíritu combativo Autoestima Solidaridad Honradez Porque siempre se ha de aspirar a ser lo que uno es pero de verdad y solidariamente.
JUDITH, 6-10-2011
judithsantoangel@gmail.com
Individualisme Marquisme Influència Igualtat Tolerància Solidaritat Per tenir un mon millor.
guillem, 3-10-2011
gvm_xip@hotmail.com
Marquisme Influència Individualisme Esperit combatiu Honradesa Igualtat es una sincera proposte,de la experiencia de la vida real,carrer,medias,persones,etc
jose, 8-07-2011
totepare@hotmail.com
Individualisme Marquisme Influència Creativitat Tolerància Amistat
joan, 5-07-2011
joanberga@vedruna.org
Individualismo Marquismo Influencia Solidaridad Amistad Igualdad Por que para mi son muy importants ya que son cosas que nos benefician. y nos ayuda ah ser mejores personas.
Ana Karen Durazo, 11-05-2011
karen_150_15@hotmail.com
Individualismo Influencia Marquismo Solidaridad Igualdad Tolerancia porque el tenerlos, el ser humano, viviria en un mundo de paz, del que fluirian el resto de los valores necesarios para una vida sin egoismos ni envidias,tan común en nuestra sociedad.
Lluís Camps i Comas, 08-05-2011
virolaiosona@gmail.com
Marquisme Civisme Individualisme Autoestima Honradesa Esperit combatiu Haurien de ser aquests simplement perquè si tu tens una bona autoestima, pots superar bona part dels problemes que et vinguin. Si ets una persona honrada, els altres podem confiar plenament amb tú, això fa que et sentis molt millor amb tu mateix. Finalment l\'esperit combatiu és mot útil per no deixar-se vèncer per petits problemes que poguem tenir!
Sara, 02-03-2011
leuret28@hotmail.com
Influencia Individualismo Marquismo Amistad Tolerancia Espíritu combativo Porque con el buen uso de estos valores se pueden conseguir un equilibrio con todos los otros
Juan Gómez Martínez, 21-02-2011
juantmas@gmail.com
Individualisme Influència Marquisme Honradesa Tolerància Solidaritat Simplement es un punt de vista, sincerament ja dubto de mi mateix.
Marti Ninou, 21-02-2011
maulet548@hotmail.com
Amistat Influència Tolerància Autoestima Igualtat Solidaritat Jo penso que haurien de ser aquestes perquè la gent ha de tenir més autoestima,ha de confiar més en el mateix per poder superar tot.La igualtat perque hi ha de ser perque tots som iguals,indiferent de color,nacionalitat o edat etc.Hem de ser més solidaris uns amb altres ,perque hi han moltes persones que li podem donar suport.
Baltac Petruta, 24-01-2011
mramon@xtec.cat
Individualisme Influència Igualtat Solidaritat Tolerància Autoestima perque amb aquets em sembla que la gent viuria molt mes be i ho diu perque ho he viscut.
andres ocampo, 24-01-2011
ocampito_29@hotmail.com
Marquisme Esperit combatiu Influència Tolerància Amistat Igualtat Opino que la tolerància, l\'amistat i la igualtat haurien de ser els valors que destaquessin més en la convivéncia quotidiana, ja que d\'aquesta manera mirariem més per als altres. Acutalment vivim en una societat que mira nomes per el bé individual, no per el colectiu.
Laia Carreño Pérez, 24-01-2011
laiiaaa.14@hotmail.com
Influència Marquisme Civisme Solidaritat Igualtat Esperit combatiu Jo crec que haurien de ser aquestes les que predominessin perquè si tots ens ajudem mutuament,sense despresi i sense racisme, el món seria millor, perquè tots junts podem combatre tots els obtacles que ens imposa la vida. Amb la solidaritat i l'igualtat al món no existiria el racisme de la fam perquè tots junts ens compartiriem el menjar de tal manera que hi mengi tutom, però el món actual està ple de gent individualista que només pensa en ella mateixa i altre gent es deixa influenciar per persones que no els hi porten pel bon camí.
claudia paz, 24-01-2011
eliapazsalva@hotmail.com
Individualisme Influència Amistat Igualtat Tolerància Amistat penso que amb aquests valors el món seria una mica diferent del que és ara, només amb la tolerància ja canviaria molt tot.
fernanda montero, 24-01-2011
thesexygirl90@hotmail.com
Individualisme Marquisme Influència Civisme Tolerància Amistat Perquè una societat amb respecte dels uns als altres i un bon comportament, faran que el món avanci cap a millor que no pas que cadascun pensi només en ell mateix.
Cristian Sánchez, 23-01-2011
cristiansanchezarias@hotmail.com
Influència Solidaritat Autoestima Igualtat Amistat Esperit combatiu Perquè és imprescindible tenir una gran amistat amb els dames, saber-los respectar, tractar-los a tots per igual. I per altre banda, aprendre a fer front als possibles obstacles que et trobes al llarg de la vida.
Enric Lenard Uró, 23-01-2011
lenardenric@gmail.com
Influència Amistat Creativitat Honradesa Solidaritat Civisme Perquè jo crec que són les 3 coses principals que el ser humà té que tenir per tal de fer un món molt millor.
Pol Rabassa Falcó, 23-01-2011
policarpio.r@hotmail.com
Amistat Influència Marquisme Honradesa Igualtat Solidaritat Crec que és important en aquesta vida ser autèntic, fiable, lleial. Tant com tenir present la igualtat de les persones, ja que totes estem fetes del mateix material. Un altre punt, ser solidari en aquest món, ajudar mútuament.
paulavalero, 23-01-2011
paula_v_94@hotmail.com
Individualisme Influència Civisme Amistat Autoestima Honradesa perquè estem en un món molt individualista, estem acostumats a cadascú fer el que vol i a no tenir personalitat.Per això he triat aquestes com a valors que haurien de dominar i no ho fan.
naila prado gómez, 22-01-2011
naila_gomez_94@hotmail.com
Amistat Marquisme Esperit combatiu Amistat Solidaritat Tolerància Vivim en societat, actualment hi han masses indiviualismes, en una societat i convivim tots.
Sergi Carol, 21-01-2011
sergicarol35@hotmail.com
Individualisme Marquisme Influència Igualtat Amistat Honradesa Crec que tots els que volem arribar a viure en una societat mínimament justa i igualitària volem que aquests valors s'impliquin a la població ja que una sola persona no pot canviar el món però amb l'ajuda d\'altres el canvi pot ser possible. Si volem deixar enrrere una societat com la d'ara, plena de modes i influències hem de saber combatre-les pensant en que és el que realment necessitem i quins són els valors que en veritat volem assolir. El canvi està a les nostres mans.
Jessica Jiménez de Toro, 21-01-2011
Jessy-Dancing@hotmail.com
Influència Amistat
Esperit combatiu
Solidaritat Amistat Igualtat Penso que s'hauria de donar més importància a la solidaritat perquè en la nostra societat ens oblidem de que comprem coses inecesàries que desprès no fem servir ho que tan sols les comprem perquè tothom ho fa i en canvi aquests diners podrien anar destinats a persones que realment ho necesiten perquè no tenen ni tansols el que aquí ni valorem, que es l'aigua potable o poder menjar cada dia. L'amistat, perquè crec que és una cosa que fa a les persones més obertes, més solidaries i menys egoistes. I la igualtat perquè encara hi ha molta discriminació a les dones i molts habits que hauriem d'intentar canviar per aconseguir una millo societat.
Júlia, 20-01-2011
jup_bordas@hotmail.com
Individualisme Influència Marquisme Solidaritat Honradesa Igualtat A dia d’avui, ningú es preocupa pels afers dels altres, i crec que tots ens hauríem d’ajudar els uns als altres, hauriem d’erradicar la falsetat, hauriem d’aceptar la igualtat ja que, per molt diferents que siguem físicament, en el fons, tot som persones.
Anna Todó Llorens, 20-01-2011
hazmeenloquecerr@hotmail.com
Influència Autoestima Amistat Civisme Igualtat Solidaritat Són els més escencials i necesaris en la nostra situació i la societat en la que actualment vivim. Civisme: Vivim en un món de bojos on tenir un problema amb la forma de comportar-nos ja que avegades generem conflictes que poden arrivar a la delinqüencia maten a gent hi ha una subordinacio increible en la jerarquia social i econòmica hi mentre els que poden no ayuden a equilibrar aquest mon
Dani i Javi, 18-01-2011
yodani_@hotmail.com
Amistat Marquisme Individualisme Tolerància Solidaritat Igualtat Perque son els que ajuden a aconseguir una vida millor.
Michelle y Mayra, 18-01-2011
michelle.2111@hotmail.com

   
Dominen: Haurien: Per què haurien de ser aquests?
Influencia Autoestima Individualismo Creatividad Amistad Igualdad por que deberia aber mas igualdad en el mundo y tener todo en mundo los mismos derechos.
alejandro esteve macián, 27-10-2010
aestevem@hotmail.com
Solidaridad Marquismo Influencia Amistad Igualdad Tolerancia Porque para mi son de los pilares más importantes que debe haber en una sociedad y porque creo que con estos valores la sociedad mejoria.
Paula Juárez, 26-10-2010
paula_js_95@hotmail.com
Marquisme Individualisme Autoestima Igualtat Honradesa Solidaritat potser d'aquesta forma, el món aniria més endevant.
Nadia, 26-09-2010
nadiiaa19@hotmail.es
Influencia Marquismo Espíritu combativo Amistad Individualismo Creatividad ps nada+ xq creo
itzel valeria, 27-08-2010
fresa93@hotmail.com
Individualismo Marquismo Influencia Creatividad Tolerancia Autoestima porque son los que a mi parecer producirían una vida en armonía
eli, 18-08-2010
lebeme11@yahoo.com
Individualismo Autoestima Honradez Creatividad Solidaridad Tolerancia por que son valores importantes para mejorar las relaciones en nuestra sociedad
javier salim, 3-06-2010
javier_almafuerte@hotmail.com
Individualismo Solidaridad Amistad Civismo Tolerancia Igualdad se esta perdiendo las mas minimas reglas de comportamiento, no somos tolerantes, y como pesronas debemos aceptar que todos somos iguales
bellanid rojas rodriguez, 16-05-2010
bellanidrojasrodriguez@yahoo.com.co
Influencia Marquismo Solidaridad Creatividad Espíritu combativo Solidaridad La creatividad es un valor fundamental, que podría ayudar a la autoestima y tolerancia de la sociedad. El espíritu combativo es necesario, porqe mexico es un país con demasiadas carencias, que necesita ganas de luchar para mejorar y salir adelante; pero la solidaridad siempre se ha visto presente en la población mexicana, somos un país unido y eso es excelente.
Aura Paola García Ramírez, 29-03-2010
aura_bluepink@hotmail.com
Esperit combatiu Amistat Civisme Solidaritat Honradesa Civisme La meva tria es basa en que el compliment d'aquests tres valor implica, a més, el no compliment d\'altres desvalors com la falsedat, l'individualisme totalitari....
Carlota Gallés, 22-02-2010
charlottegfaz_cat@hotmail.com
Influència Marquisme Esperit combatiu Solidaritat Igualtat Amistat perquè si tots establissim aquests valors, cosa difícil no pensariem tant en nosaltres i seria una societat més compartida.
Desirée Granado, 17-02-2010
desireegra9@hotmail.com
Individualisme Influència Civisme Igualtat Solidaritat Honradesa Hauria de ser la igualtat per així poder crear un entorn més igualitari en el que ningú fos mal vist, ja fos d'un altre color o homosexual, i que tots poguessim conviure en harmonía sense haver-nos d'amagar per ser diferents. La solidaritat perquè tots convivim en un mateix lloc, i ja que tots vivim al mateix lloc, tenim els mateixos drets i hem de ser capaços d'ajudar a la gent que més ho necessita perquè tingui les mateixes oportunitats que els demés. Honradesa perquè si tots complim els nostres pactes, podrem fer d\'aquest un món millor, en el que si ens posem d'acord podrem evitar guerres i respectar més el medi ambient, arribant a uns fets que tothom haurà complert.
Alexandra, 17-02-2010
lexy_119@hotmail.com
Individualisme Marquisme Amistat Civisme Honradesa Igualtat per aconseguir que tothom visques be i sense tindre de preocuparse de que a la volta de la cantonada et poden atracar...
DENIS, 17-02-2010
zorro_maci@hotmail.com
Influència Tolerància Autoestima Honradesa Solidaritat Amistat Haurien de ser aquests valors perquè crec que són els més mancats i perquè crec que si tothom els adquiris viuriem en un món més humà.
Laia Alabern Capdevila, 17-02-2010
laieta_ac@hotmail.com
Influència Individualisme Esperit combatiu Solidaritat Tolerància Igualtat Perquè amb el respecte mutu (tolerancia ) s'aconseguiria una igualtat, perquè hi hauria un respecte generalitzat i en cas de necessitat individual o col·lectiva la solidaritat propiciaria l'ajuda, i aquesta faria un cicle que en ajudar a tothom es tornaria a la tolerancia per a mantenir una igualtat de tothom.Tot i així crec que és impossible arrivar a una sociatat com aquesta perquè l\'economia que es basa en el capitalisme està molt arrelat i aquest és el punt de partida dels valors dels nostres temps.
Marc S. T., 17-02-2010
msieiro@hotmail.com
Individualisme Esperit combatiu Creativitat Solidaritat Tolerància Civisme Els valors que haurien de dominar principalment haurien de ser la solidaritat, la tolerà ncia i el civisme, ja que aquests valors són els que més es necessiten per a un correcte comportament entre el nostre entorn i la societat en què vivim.
Eva, 17-02-2010
davidsanchezm@msn.com
Esperit combatiu Amistat Influència Solidaritat Honradesa Igualtat Crec que aquetsts tres valors conduirien el nostre entorn cap a un entorn més comfortable i agradable per a tothom.
David, 17-02-2010
evavilalta_20@hotmail.com
Influència Esperit combatiu Amistat Honradesa Igualtat Tolerància Ja que així una societat pot arribar a un punt d\'equilibri social (benestar) i tothom s\'entendria, animaria i ajudaria a superar mals trams.
Emiliano Flores Islas, 17-02-2010
emi_90_93@hotmail.com
Amistat Igualtat Honradesa Civisme Amistat Solidaritat El civisme l'haurien de tenir totes les persones, tothom ha de tenir respecte a tothom hi ha totes les coses. Amistat: la amistat és molty important, ens fa sentir segurs, ens fa guanyar confiança... Solidaritat: si totes les persones fóssim solidaries, el món seria diferent i no hi hauria tanta desgigualtat entre les persones.
Elisabet Solera, 17-02-2010
niunsolopie@hotmail.com
Creativitat Individualisme Influència Honradesa Civisme Igualtat Crec que aquests tres valors són molt importants per conviure un dia a dia amb dignitat i de manera admirable per a thotom. Si tots fossim honrats no hi hauria mentides, malentesos, desconfiançes... i això es un bé per la humanitat. Civisme si tots som civics ens estalviariem molts incidents, i treballs que no caldria. Igualtat perque aquest món es ple de injustícies, hi ha qui o té tot i qui no té res, sigui pel motiu que sigui, però tots mereixem la oportunitat de cambiar.
RAQUEL, 17-02-2010
raquelbus93@hotmail.com
Marquisme Individualisme Civisme Igualtat Esperit combatiu Honradesa Perquè si aquest tres valors resaltessin en cada persona; el món aniria molt diferent, basat en un món de justicia.
Angel Tort, 16-02-2010
misterangel_10@hotmail.com
Influència Esperit combatiu Civisme Igualtat Tolerància Solidaritat Perquè mai pensem en els altres que necessiten de la nostre ajuda
Bianca, 16-02-2010
bibi_flo2006@yahoo.com
Marquisme Individualisme Esperit combatiu Igualtat Tolerància Amistat Perquè són els valors que no només miren pel benestar d\'un sol individu, sinó per la societat en general i pel benefici de tots.
Gemma, 16-02-2010
gmma_8@hotmail.com
Individualisme Marquisme Esperit combatiu Civisme Igualtat Solidaritat Situant aquests ultims criteris al capdavant podríem aconseguir una millor societat, més positiva.
Ferran Sánchez, 16-02-2010
ferran_DMC@hotmail.com
Esperit combatiu Marquisme Influència Igualtat Civisme Tolerància Jo penso que haurien de ser aquests perquè així tothom respectaria a tothom, les persones seríen tractades per igual independentment del seu origen o sexe i s'acabarien les guerres i les baralles i el món estaria més net i millor en general.
Carina, 15-02-2010
oremor28@hotmail.com
Amistat Marquisme Individualisme Honradesa Tolerància Solidaritat Crec que aquest tres valos haurien de ser els més destacats ens la nostra societat perquè crec que són la base per a una bona convivència entre nosaltres, ja que tenir una bona convivència en la nostra societat és el primer pas que hem de donar per tal de millorar tots els espectes negatius en que convivim.
Alba, 15-02-2010
alba.5@hotmail.com
Influència Amistat Individualisme Solidaritat Igualtat Honradesa He elegit aquests 3 valors perque m'ha semblat que la seva combinació formaria un món d'harmonia. A més comportaria que la societat,en general, estigués més igualada, i que hi hagués una convivèvcia favorable.
Mireia Vilà Huguet, 14-02-2010
wireiavihu@hotmail.com
Autoestima Esperit combatiu Honradesa Solidaritat Tolerància Civisme Els valors que dominen més en el nostre entorn, són aquells valors en els que només tenim en compte nosaltres mateixos com l\'autoestima, esperit combatiu i la honradesa que sent un mateix. Pero els valors que també li hauriem de donar importancia són aquells que ens infuleixen a tots com: la solidaritat, la tolerància i el civisme.
Carla Vilanova Martinez, 13-02-2010
carlavilonova@hotmail.com
Influència Individualisme Civisme Solidaritat Igualtat Tolerància Perquè són els que tenen una implicació social més gran i pensada per tothom.
Xavier Clotet Cumellas, 11-02-2010
xevi_snowfreestyle@hotmail.com

   
Dominen: Haurien: Per què haurien de ser aquests?
Creatividad
Solidaridad
Honradez
Autoestima
Amistad
Igualdad
por que de esta forma vivir en paz y ser felices.
valentina, 11-06-2009
valenrodymayaro18@hotmail.com
Individualismo
Espíritu combativo
Influencia
Solidaridad
Tolerancia
Igualdad
por que de esta forma vivir en paz y ser felices.
lydda benitez, 3-06-2009
lidbent@hotmail.com
Espíritu combativo
Civismo
Individualismo
Solidaridad
Honradez
Igualdad
porque construyen una sociedad mejor.
Javi, 18-5-2009
danmoralprofe@gmail.com
Tolerància
Esperit combatiu
Amistat
Tolerància
Civisme
Amistat
Penso que per viure bé, hem de deixar i ajudar a viure bé a l'altre gent (tolerància), que ens hem de comportar amb el nostre entorn perquè després ens queixem si les coses estan malament (civisme) i amistat perquè jo no crec en una existència solitaria, sense persones amb qui compartir el que et passa
Pau, 14-5-2009
oliop_pop@hotmail.com
Amistad
Influencia
Creatividad
Tolerancia
Honradez
Igualdad
porque son valores que se ven muy poco en nuestra sociedad
zaribel acosta, 11-5-2009
zaribelacosta@hotmail.com
Marquismo
Espíritu combativo
Influencia
Amistad
Igualdad
Civismo
Son los fundamentales para vivir en este mundo.
JAMIR MUÑOZ, 10-5-2009
JAMIRMUNOZ@YAHOO.COM
Influencia
Marquismo
Civismo
Solidaritat
Tolerancia
Igualdad
porque para poder vivir en paz y comodamente, se necesita de que toda la población se ayude y no este en pleito como siempre se ve.
laura angelica reyes gonzalez, 31-3-2009
lunadalay@hotmail.com
Esperit combatiu
Civisme
Individualisme
Solidaritat
Igualtat
Honradesa
perque jo considero que son els valors optims.
alex, 25-3-2009
alexey_90@hotmail.com
Amistat
Esperit combatiu
Individualisme
Honradesa
Solidaritat
Tolerància
perquè el món aniria millor.
maria, 25-3-2009
mariaa.91@hotmail.es
Individualisme
Influència
Marquisme
Tolerància
Honradesa
Civisme
Perque segons el meu punt de vista , el meu criteri de valors,(Great Team) són els que tenen més importància i els que haurien de predominar perque tot en general funciones millor.
meritxell, 25-3-2009
txellita_00@hotmail.com
Individualismo
Influencia
Marquismo
Honradez
Tolerancia
Autoestima
por que son los que mas hace falta en la sociedad, hay muchos mas valores que no estan incluido y que son importantes , pero en estos hace falta que lo utilizen mas las personas.
SHAARA MELISSA VAZQUEZ RAMIREZ, 19-3-2009
linkinparkmm5@hotmail.com
Individualismo
Influencia
Marquismo
Amistad
Solidaridad
Tolerancia
Porque es importante aprender a convivir con todos, a ser pacientes con ellos, a respetar sus diferentes formas de ser y vivir, y porque lo mas importante es ser buen amigo, sincero, fiel y tolerante con quien te brinda su amistad..
Beatriz Guadalupe Reyes Vera, 17-3-2009
bgrv_1505@hotmail.com
Honradez
Amistad
Influencia
Igualdad
Espíritu combativo
Tolerancia
México carece de igualdad gracias al machismo tanto de hombres y mujeres que aun en la actualidad lo manejan, la igualdad sería la mejor razón para contrarrestar al machismo, respetando las ideas y características de los demás y las de uno mismo. Considero que el espíritu competitivo debería ser uno de los valores mas importantes para utilizarlos en nuestra vida diaria, ya que constantemente nos encontramos con obstáculos y nos es difícil enfrentarlos, de hecho existen momentos en que preferimos rendirnos ante ellos, siendo que no debe ser así. Mencionando también la tolerancia ya que todos merecemos respeto este valor que considero importante, lo relaciono con la frase: “No hagas, lo que no quieras que te hagan” o “Trata a las personas, como quieres que te traten a ti”.
Sarai Sotelo, 16-3-2009
taz_minina@hotmail.com
Espíritu combativo
Individualismo
Influencia
Creatividad
Igualdad
Solidaridad
Por que es necesario respetar nuestras diferencias y ayudarnos mutuamente .
oliver, 16-3-2009
olipunk_77@hotmail.com
Individualismo
Influencia
Amistad
Igualdad
Tolerancia
Solidaridad
de esta forma creo que se puede vivir mejor, porque no solo pensamos en nosotros, si no que nuestras acciones estarian encaminadas a un bien comun y esto haria una mejor convivencia en cualquier lugar en el que estemos.
carolina, 16-3-2009
dretzhy@hotmail.com
Individualismo
Marquismo
Influencia
Honradez
Tolerancia
Solidaridad
Vivimos en una sociedad en donde todo es convencionalismo, busca de poder y consumismo; solo buscamos obtener un mejos estatos, abundancia; olvidandose de esa convivencia en sociedad, de essa honradez que provoque confianza y confianza.
O. Monserrat Monroy Davila, 14-3-2009
sweerheart_md23@yahoo.com.mx
Espíritu combativo
Marquismo
Individualismo
Solidaridad
Igualdad
Honradez
pork' de esta forma la sociedad funcionaria con mayor orden, pues habria confianza para confiar en los demas, asi como las ganas de ayudar a otros.
MIRELLY ZAMORA COLIN, 11-3-2009
mmirelly@hotmail.com
Individualismo
Marquismo
Espíritu combativo
Tolerancia
Solidaridad
Civismo
es la base del respeto.
Fernando, 21-2-2009
femo9@hotmail.com
Individualisme
Influència
Marquisme
Autoestima
Civisme
Esperit combatiu
La sociedad es ganado influenciado por las figuras idealizadas, famosos etc. Pocos se libran y crean su propia personalidad.
Alejandro, 9-2-2009
alejandro_liebana@hotmail.com
Marquisme
Individualisme
Influència
Esperit combatiu
Amistat
Igualtat
haurien de ser aquestos perque el que hi ha avui en dia no podran fer res per a millorar ni tab solos mantenir la nostra societat, en canvi si fen aquestos podre millorar un mica la societat o com a minim mantenir-la.
fede, 5-2-2009
fede25-5-1992@hotmail.com
Marquisme
Individualisme
Influència
Solidaritat
Honradesa
Igualtat
Perque aquests valors son els més importants per la societat, encara que actualment es tenen molt oblidats. Per aixó es necesari recuperar-los ja que sinó la societat serà pitjor que ara.
Pau, 5-2-2009
paufer@telefonica.net
Influència
Marquisme
Individualisme
Tolerància
Tolerància
Tolerància
Perquè tolerar es el que mes mola tiuneng! Jo crec que per un món millor tots els colegues ens em de portar guay, som tots com brothers, tiu!!! I es que avui en dia els friends no es respecten res de res tronc!
Carles Lacambra, 5-2-2009
clacambra_69@hotmail.com
Individualisme
Influència
Marquisme
Civisme
Igualtat
Esperit combatiu
Trobo que la igualtat és un dels pilars fonamentals perquè una societat funcioni i vagi endavant. És important que tots els individus d'una mateixa societat (païs, regió, poble,...) tinguin els mateixos drets i deures que qualsevol altre. Civisme, crec que per que la igualtat funcioni cal que hi hagi civisme, respecte entre els membres d'una determinada comunitat, si tots ens respectem la igualtat és més fàcil d'assolir. Esperit combatiu, en una societat que està adormida, en la que et diuen que puja el preu del pa i ni t'inmutes i et diuen que el FCBarcelona guanya la lliga i surten 100.000 persones al carrer cal que fa falta esperit combatiu. El voler millorar cada dia, el defensar les teves idees sempre amb el màxim respecte envers els altres (civisme) i tenint ben clar que cap idea és millor que una altra (igualtat, són pautes de conducta que fan que una societat avanci. Una societat en la que hi ha diversitat d\'idees i totes elles poden denfensar-se lliurement i sense ser mal vistes, excluïdes o directament perseguides i sancionades és una societat que arribarà lluny.
Sergio Casado , 5-2-2009
serg10_casad0@hotmail.com
Marquisme
Individualisme
Influència
Civisme
Solidaritat
Tolerància
Perque crec que aquests valors son importants per aconseguir la felicitat i el benestar entre tots. Sense aquests valors la societat tindrá un futur mes negre.
Nestor, 5-2-2009
nesti@telefonica.net
Individualisme
Marquisme
Influència
Civisme
Solidaritat
Honradesa
Perque son les que mes es necessiten i les que mes respecten als altres i a l'entorn.
lalala, 5-2-2009
hasari3@hotmail.com
Individualisme
Influència
Marquisme
Solidaritat
Igualtat
Tolerància
Primerament, veient el món on vivim, és clar el que domina avui dia. Ens falta educació i tolerància a tot el planeta. Ens falta salidaritat, igualtat, amistat...valors que, segons nosaltres, haurien de ser universals.
Sitambra, 5-2-2009
raulmoto007@gmail.com
Creativitat
Solidaritat
Esperit combatiu
Honradesa
Civisme
Igualdad
és lo que pienso cuando oigo las palabras honradesa,civisme, igualtat són para mi palabras solo que se tienen que poner en práctica para sentir-se idealizado i mejor contigo mismo, para no senirte como una mierda i suicidarte
Javier. Alcazar .Ruano, 4-2-2009
pastas_13@hotmail.com
Marquisme
Amistat
Civisme
Solidaridad
Igualtat
Tolerància
els 3 valos que més dominem són solidaritat perquè la gent no pot assumir les seves dificultats económiques per la crisi i a les hores no poden donar diners; un altres seria l'igualtat perquè a la nostre societat hi ha molt racisme i la gent blanca no respecta a la negra; finalment la tolerància perquè molts del joves actualment no tene respecte per quasi ningú
brian muñoz berbey, 4-2-2009
brian90_3@msn.com
Civisme
Influència
Marquisme
Amistat
Igualtat
Esperit combatiu
per que es en general, sigin unes pautes minimes sabent que poden llegar mes enlla de nosaltre mateixos, ens infliencien per les persones que ens pensaben que eren ells nostres amics i que en realitat no solen ser, seguir pautes marcades de altres persanes sense tenir cap idea del que som en realitat. Nosaltes poden ser el que volen ser, pasar-nos bé amb ells nostres amics, sense jutgar el les persones sense tenir cap idea del que son en realitat, la autoestima be de nosaltres per que tu quieres i por que te quieren per aixó el molt important lluitar per les coses més import per tu.
Fabiola, 4-2-2009
faby_0581@ hotmail.com
Marquisme
Influència
Civisme
Honradesa
Igualtat
Tolerància
La honradesa hauria de ser un dels valor més dominants perqué prometre alguna cosa ho sap fer molta gent però després no tothom compleix la seva paraula (com en el cas de molts polítics). Igualtat... ens hem de considerar "espiritualment" iguals. I finalment, la toleráncia és important perqué cal respectar les diferéncies; realment tots som diferents i aixó no és pas dolent però no s'ha de discriminar a algú que sigui radicalment diferent a tu.
Marc Lleonart, 4-2-2009
mark_riku@hotmail.com
Influència
Individualisme
Marquisme
Solidaritat
Honradesa
Igualtat
Doncs perque el mon seria més pacífic i no hi hauria tanta competencia entre tots nosaltres.
Raquel i Jennifer, 4-2-2009
glamorous_girl_bouchee@hotmail.com
Amistad
Marquismo
Individualismo
Solidaridad
Tolerancia
Igualdad
para hacer de nuestro mundo un lugar mejor
luisma, 4-2-2009
luismarianofregonaenmano@hotmail.com
Autoestima
Esperit combatiu
Influència
Amistat
Igualtat
Honradesa
per que esta molt be el que auriem de conseguir i molt malament el que tenim, i hem de canviar.
cuxo, 4-2-2009
adrianjg92@hotmail.com
Individualisme
Amistat
Influència
Autoestima
Honradesa
Solidaritat
són els que ens ajudarien a ser millors persones i a crear un món amb més igualtats i seguretat.
Javi S., 4-2-2009
pepeburi@hotmail.com
Tolerància
Individualisme
Marquisme
Igualtat
Honradesa
Autoestima
perque amb aquests valors tot i aniria millor, i no haurien tants problemes. Tambe tota la gent tendria dret a totes les coses.
belen y ana, 13-1-2009
anyka115@hotmail.com
Igualtat
Amistat
Honradesa
Autoestima
Creativitat
Esperit combatiu
Perque la gent no compleix res . tendria de tener mes perque tot el mon estigui bé.
miguel, 13-1-2009
miguel _fernandez_3@hotmail.com
Influència
Marquisme
Individualisme
Solidaritat
Amistat
Igualtat
Perque son els que en alguns llocs no es especten i no es tenen en compte i real ment son els mes importants.
Carlos Giovanni, 13-1-2009
speal_12@hotmail.com

   
Dominen: Haurien: Per què haurien de ser aquests?
Influencia
Espíritu combativo
Individualismo
Honradez
Tolerancia
Solidaridad
Porque a lo largo de la historia los tres primeros nos han llevado a tristes escenarios de guerra, exclusión y zozobra. Los tres que deberían dominar le ofrecen al ser humano la posibilidad de convivir, realizarse plenamente y pensar en un futuro.
Luis Gabriel Rosero M, 19-12-2008
lugabo78@gmail.com
Individualismo
Influencia
Marquismo
Igualdad
Honradez
Solidaridad
Poque la gente debería de dejar de pensar en si mismo/a y mirar un poco por los demás, que hay mucha gente que se cree que es el culo del mundo. Solo les importa el dinero y la apariencia, no piensan en lo buena que puede ser una persona por si misma, no por lo que tenga o deje de tener.
María Cano Acosta, 18-12-2008
m_c@hotmail.com
Influencia
Individualismo
Marquismo
Tolerancia
Igualdad
Civismo
por que en nuestra sociedad se estan extinguiendo estos valores que son de suma importancia.
maira navil lopez lena cruz, 22-9-2008
aladima02@hotmail.com
Influencia
Individualismo
Marquismo
Tolerancia
Honradez
Igualdad
por que es necesario que la gente sea paciente y empatica si tratamos de comprender a los demas, entenderemos que somos iguales y que las diferencias las hacemos nosotros mismos, si comenzamos por ser honrados y respetamos las cosas de los demas los otros respetaran nuestras cosas
NADINNE, 21-9-2008
meipax13@hotmail.com
Influencia
Individualismo
Espíritu combativo
Solidaridad
Tolerancia
Igualdad
por que en la actualidad la gente no se apoya, solo se busca el beneficio propio.
Ma. Teresa Aguilar Estrada, 20-9-2008
terem_159@hotmail.com
Individualismo
Marquismo
Influencia
Solidaridad
Amistad
Honradez
yo creo que son importantes porque son uno de los principales ya que cada uno de estos cada dìa se encuentran en menos personas.
SILVIA SANCHEZ GARCIA, 18-9-2008
tivi_sg@hotmail.com
Individualismo
Marquismo
Autoestima
Solidaridad
Honradez
Igualdad
porque nos hace falta dejar de pensar en nosotros mismos y pensar en los demás.
Joseline, 8-9-2008
yoselin_14@hotmail.com
Solidaridad
Honradez
Igualdad
Influencia
Honradez
Amistad
xque esos no los ay en la actualidad
janethlopezdurante, 13-8-2008
janethlopezdurante@hotmail.com
Amistad
Solidaridad
Influencia
Honradez
Civismo
Igualdad
Porque haría de nuestra sociedad una sociedad más justa y armoniosa para la vida...
Oscar Vidales, 13-8-2008
osorvilo@gmail.com
Individualismo
Influencia
Marquismo
Solidaridad
Honradez
Igualdad
Porque es algo que ya estamos perdiendo y debemos recuperarlos.
MIROS, 5-8-2008
miros90@hotmail.com
Individualismo
Civismo
Influencia
Creatividad
Amistad
Igualdad

Roxana Adina Cical, 21-7-2008
acida1507@yahoo.com
Marquisme
Individualisme
Influència
Autoestima
Tolerància
Amistat

Jesús Grau i Garcia, 29-3-2008
jgraugarcia@hotmail.com
Influencia
Individualismo
Espíritu combativo
Solidaridad
Amistad
Honradez
Porque la solidaridad no solo es mandar algo a las personas que mas lo necesiten es para todo para estar en la cola de un supermercado, para un hospital, etc. La amistad porque todo el mundo tiene problemas y porque el ser humano tiene que tener y relacionarse con personas para no sentirse solo. Honradez creo que si todo el mundo fuera mas honrado no pasarían tantas cosas en el mundo como pasan.
inmaculada barranco molina, 28-3-2008
inmaculada_barranco@hotmail.com
Espíritu combativo
Influencia
Individualismo
Igualdad
Solidaridad
Tolerancia
Son los que no se usan en todas las partes y si podemos lograr poner esto en practica lograremos un mejor lugar para vivir y para que nuestros hijos logren vivir en paz en la tierra o el pais.
aliz pulex, 27-2-2008
licha_linda94@hotmail.com
Individualismo
Influencia
Espíritu combativo
Civismo
Solidaridad
Autoestima
Porque respetando pautas mínimas de convivencia, queiréndonos un poco más y creando vínculos solidarios haremos del lugar donde vivimos un ambiente "oxigenado" de armonía y de la tan ansiada paz que todo el mundo anhela.
Blanca Flor Deacon Castillo, 26-2-2008
bdeaconc@gmail.com
Individualisme
Esperit combatiu
Influència
Solidaritat
Tolerància
Honradesa
Perquè son els que mantenen una bona valoració de la persona i son els millors que pode treure de nosaltres.
xavi mir escudero, 18-2-2008
xamires@hotmail.com
Individualisme
Marquisme
Influència
Honradesa
Solidaritat
Amistat

Jordi, 12-2-2008
jpujada1958@gmail.com
Amistat
Individualisme
Influència
Igualtat
Amistat
Solidaritat
Per que son valors que ajuden a la gent i que son beneficiosos per a tothom. Per exemple la igualtat: - perque homes i dones tinguin els mateixos drets. L'amistat: - perque ningu se senti sol i que no hi hagi discriminacio social, que es el que fa que hi hagi conflictes a les aules, deixen a un company de classe i despres se sent sol i graven amb movils com li foten una pallissa. i per ultim la solidaritat: ja que hi ha països pobres, que hi hagi mes gent de la que hi ha per que donin diners a aquests països tercermundistes, hi que els nens no es morin de gana.
Alejandro, 29-1-2008
alope8@hotmail.com
Marquisme
Individualisme
Influència
Individualisme
Esperit combatiu
Autoestima
Trobo que aquets son els valors més acertats que pot tenir una persona, ja que l'individualisme impulsa la superació personal, acompanyada per l'esperit combatiu, i ajuda a augmentar la teva autoestima, avuí dia, no es pot confiar en la gent que t'envolta, perque com ja heu dit, els valor que més dominem son l'individualisme ( que aquet jo el trobo correcte) i l'influencia, i qui en aquesta vida no ha ha estat influenciat encara que sigui una mica? Jo trobo ben encertades aquestes pautes ja que em moc per un corrent filosòfic anomenat Nihilisme, pero bé aqui tothom te la seva visió personal de com voldria que fos la seva utopia, així que jo també dic la meva.
Xavier Sans , 25-1-2008
heavy_sans@hotmail.com
Honradesa
Esperit combatiu
Amistat
Solidaritat
Igualtat
Tolerància
Perquè crec que són els tres trets que més dominen la convivència, és a dir, crec que aquest tres trets constitueixen la base de la societat.
Marc Morera, 25-1-2008
markusmp_91@hotmail.com
Marquisme
Civisme
Influència
Igualtat
Solidaritat
Tolerància
Perque ens respectem entre nosaltres, compartir més, ser més solidari amb les persones que son com nosaltres i tenen els mateixos drets.
letse i eab, 23-1-2008
sango_love_1@hotmail.com
Amistat
Esperit combatiu
Individualisme
Igualtat
Tolerància
Solidaritat
Perquè són els més importants per conviure en benestar amb la societat
Àngel Cabello Muñoz 23-1-2008
lito_91@hotmail.com

   
Dominen: Haurien: Per què haurien de ser aquests?
Influencia
Espíritu combativo
Marquismo
Solidaridad
Civismo
Amistad
Solidaridad porque se debe de compartir con los que menos tienen, civismo porque para convivir unos con otros lo necesitamos y la amistad porque tambien la necesitamos (por lo menos yo) y tambien creo que el autoestima es un punto importante
Romy González Álvarez, 1-12-2007
label17_6@hotmail.com
Marquismo
Amistad
Espíritu combativo
Solidaridad
Honradez
Igualdad
Porque si dominasen estos valores , el mundo sería más justo,no habría diferencias entre las personas y todos viviríamos mejor,siendo respetados y valorados.
Álba y Marta, 8-11-2007
marta@hotmail.com
Amistad
Marquismo
Influencia
Amistad
Solidaridad
Tolerancia
Porque siguiendo estos valores nuestra sociedad podria mejorar en cuanto a la calida de vida
Eustaquio Mendrinos, 8-11-2007
galindos@hotmail.com
Marquisme
Esperit combatiu
Individualisme
Igualtat
Honradesa
Autoestima
És díficil triar quins 3 són els que més ens calen. Però definitivament, quan hi ha igualtat, honradesa i hom està bé amb un mateix els altres valors apareixen sols, són de sentit comú.
Marta, 5-10-2007
bigolla@gmail.com
Individualisme
Influència
Igualtat
Solidaritat
Honradesa
Civisme
Aviu dia cadascun mira sols per si mateix, i casa cop hi ha mes desconfiança. Jo penso que hauriem de treballar per ser millors persones i tenir una mica de vista perque els nens tenen una educació molt individualista, egoista y solitaria. Aquest fet podria canviar si donessim més valors als mes petits
ESTELA AU6, 24-09-2007
DANAE_A@HOTMAIL.COM
Influencia
Marquismo
Individualismo
Autoestima
Solidaridad
Amistad
Pienso que la sociedad actual es una sociedad egoista, y si estos valores se antepusieran a los que se dan actualmente, la vida iria mucho mejor, en la mayoria de los aspectos.
Pepe, 19-09-2007
pepe_gprm@hotmail.com
Individualismo
Marquismo
Influencia
Creatividad
Igualdad
Solidaridad
La cretividad es fundamental para el desarrollo de la humanidad, este desarrollo nos debe llevar a ser iguales y solidarios.
Felipe Flores Jiménez, 11-09-2007
felipe_floji@yahoo.com.mx
Solidaridad
Espíritu combativo
Amistad
Tolerancia
Autoestima
Igualdad
Porque al querernos a nosotros mismos y estar comodos con nuestra persona y lo que somos, seremos tolerantes con los demas.
jessika mena, 12-08-2007
kabuita_nc@hotmail.com
Individualismo
Marquismo
Influencia
Tolerancia
Honradez
Solidaridad
Asi pudieramos convivir todos juntos en un mundo mas autentico apoyandonos unos a otros
Manola, 11-08-2007
mmayzl@hotmail.com
Individualismo
Marquismo
Influencia
Tolerancia
Solidaridad
Igualdad
De la tolerancia depende que haya una asociacion de personas.
abi, 23-07-2007
abi7781@hotmail.com

   
Dominen: Haurien: Per què haurien de ser aquests?
Individualisme
Marquisme
Influència
Solidaritat
Autoestima
Esperit combatiu
Per poder obrir forats a la Caverna.
Albert, 27-novembre-2006
mdelga42@xtec.cat
Marquismo
Espíritu combativo
Amistad
Individualismo
Solidaridad
Tolerancia
Para armonizarse.
Sergio, 26-setiembre-2006
SCarreras@lavozdelinterior.com.ar
Creatividad
Individualismo
Marquismo
Honradez
Influencia
Amistad
por que son valores que abarcan mas aspoectos y te ayudan al desarrollo de la persona y el trabajo
Alex, 22-agosto-2006
tiaale@xtec.net
Individualismo
Marquismo
Influencia
Tolerancia
Solidaridad
Igualdad

Jenniffer, 29-junio-2006
jgarayb@ransa.net
Solidaridad
Autoestima
Amistad
Honradez
Tolerancia
Espíritu combativo

Fany Rodríguez, 1-junio-2006
fanberrocal@cwpanama.net
Civismo
Tolerancia
Influencia
Solidaridad
Amistad
Igualdad
Hay que fomentar los valores sociales que van más allá respeto cívico
Fermín Casatejada, 28-mayo-2006
fcac0004@encina.pntic.mec.es
Autoestima
Individualisme
Influència
Solidaritat
Igualtat
Amistat
Perquè la solidaritat es inprescindible per ajudar als demes, la igualtat le posat pensant en el racisme y el sexe que sempre provoca molts de problmes pels pusetu de trevall i la amistat perque la gent s'auria destiar mes que ara i aixi valorarien mes les coses qe es fan o no se com explicar-ho jejeje el cas es que els he posat i estic segura de que es el que hauria de dominar en la societat perque es el que sempre es diu .
Lorena Gilarte Garcia, 24-gener-2006
rocio_312@hotmail.com
Amistat
Influència
Civisme
Autoestima
Solidaritat
Amistat
Perqué són els valors més bons i que fan més falta en aquest món, que està dominat i conquerit per ersones manipuladoresi aixó a de cambiar, i d'aquesta manera auria de cambiar la manera de pensar de la societat
Virginia Llord Bruna, 24-gener-2006
lcastel2@pie.xtec.es
Individualisme
Amistat
Tolerància
Solidaritat
Civisme
Amistat
Perquè el respecte manca i l'amistat ens fan tant de bé a nosaltres individualment com als altres
llaudal, 11-gener-2006
narllauger@auna.com

   
Dominen: Haurien: Per què haurien de ser aquests?
Espíritu combativo
Creatividad
Solidaritat
Individualismo
Igualdad
Autoestima
Pues porque yo ayudo a todo mundo y me olivido de mi
Diana Mendez, 16-diciembre-2005
diana.mendez@medtronic.com
Honradesa
Amistat
Solidaritat
Creativitat
Influència
Autoestima

gines vidal, 28-novembre-2005
ginest9@hotmail.com
Individualismo
Marquismo
Influencia
Honradez
Tolerancia
Solidaridad
Porque con ellos se eleva la calidad de las relaciones humanas que mejora la calidad de vida de las personas y conllevan al respeto.
Gabriel Ayala Borunda, 04-november-2005
gayala@evalalianza.org.mx
Amistat
Tolerància
Civisme
Igualtat
Esperit combatiu
Autoestima
Perquè jo crec que aquests són els més importants.
Gemma García Gómez, 20-octubre-2005
escolapia@terra.es
Tolerància
Amistat
Solidaritat
Honradesa
Creativitat
Individualisme
Per qué crec que haurien de ser, per una raó, per el nostre entorn no esta ben cuidat del tot i la gent passa de tot.
Xavier López Carrillo, 20-octubre-2005
escolapia@terra.es
Indivualisme
Marquisme
Influència
Honradesa
Igualtat
Solidaritat
Perqué conporten més respecte,més agraïment i companyerisme.
José Manuel Alcalde Sicilia, 20-octubre-2005
escolapia@terra.es
Indivualismo
Civismo
Marquismo
Solidaridad
Tolerancia
Igualdad
Porque las personas serian más sociables
Massimo, 20-octubre-2005
escolapia@terra.es
Honradesa
Amistat
Igualtat
Igualtat
Honradesa
Solidaritat
Porquè crec que són els més importants
Laia, 20-octubre-2005
escolapia@terra.es
Honradez
Tolerancia
Autoestima
Civismo
Solidaridad
Igualdad
Porque se han pérdido los valores que nos representa primero que debemos respetar y porqué, la igualdad en el ser humano sea este quien sea y la ayuda, apoyo colaboración o sea solidaridad para con nuestros semejantes.
Flory Fernández Murillo, 25-abril-2005
ffernandez@jps.go.cr
Individualismo
Influencia
Amistad
Honradez
Espíritu combativo
Creatividad
Honradez, porque ayudamos a nuestros clientes a lograr su mas importante patrimonio familiar, su casa. Espiritu Combativo, porque se necesita coraje para vencer los obstaculos y Creatividad, para encontrar la manera y los sistemas para alcanzar las metas
Marco A. Bernal, 12-marzo-2005
marco.bernal@protectaglobal.com
Esperit combatiu
Marquisme
Individualisme
Tolerància
Civisme
Solidaritat
perquè són bàsics per a una bona convivència i respecte entre les persones, per construir un món més humà.
Quim Alvarado, 26-febrer-2005
qac@menta.net
Marquisme
Esperit combatiu
Individualisme
Honradesa
Amistat
Solidaritat
perque son els mes bons de la nostra societat
jheak, 3-febrer-2005
disloke_2002@hotmail.com
Individualisme
Esperit combatiu
Marquisme
Amistat
Autoestima
Tolerància
Perquè en sobren de les altres
Sergio López Palomo, 2-febrer-2005
disloke_2002@hotmail.com
Individualisme
Marquisme
Esperit combatiu
Solidaritat
Honradesa
Creativitat
Perquè el nostre entorn seria més solidari, i hauria honradesa, i haurien noves idees per fer el nostre entorn una mica mes generós.
MERI I LAURA, 2-febrer-2005
nelly_meiji@hotmail.com
Amistat
Igualtat
Honradesa
Solidaritat
Amistat
Civisme

RUBEN ROMERO GONZALEZ, 2-febrer-2005
nahuelblasco@hotmail.com
Influencia
Marquismo
Individualismo
Igualdad
Honradez
Tolerancia
Porque nos ayudaria a ser mejores personas.
Sara Vázquez Jiménez, 19-enero-2005
nadeshik@hotmail.com
Individualismo
Influencia
Espíritu combativo
Tolerancia
Igualdad
Solidaridad
porque así la vida sería más fácil.
Patricia Sánchez Estébanez y Maria José Galvez Sánchez,
19-enero-2005
la_patrypunto@hotmail.com
Individualismo
Amistad
Solidaridad
Autoestima
Igualdad
Tolerancia

Alicia Muñoz Montilla, 19-enero-2005
aliciamadrid11589@hotmail.com
Individualisme
Marquisme
Influència
Amistat
Honradesa
Civisme
Solidaritat, tolerància o igualtat són valors que també haurien de dominar, encara que crec que es tracten de valors més grupals que no pas individuals. I mentre no es fomentin una sèrie de valors individuals que ens facin ésser millors persones, no aconseguirem assolir els valors grupals. Per tant, posso els valors "individuals" amistat, honradesa i civisme en primer lloc.
Clàudia Blanc, 10-gener-2005
cblanc@telefonica.net

   
Dominen: Haurien: Per què haurien de ser aquests?
Influencia
Individualismo
Marquismo
Honrandez
Solidaridad
Civismo
¿Por qué deberían ser éstos?: Porque si la gente hace lo que le sale de las narices y no respetamos a los demás no se puede vivir tranquilo porque siempre se esta a la defensiva para ver quien te va a apuñalar por la espalda..
Hitomi, 30-noviembre-2004
hitomibcn@hotmail.com
Civismo
Amistad
Influencia
Solidaridad
Igualdad
Tolerancia
Porque así todos nos respetariamos y viviriamos más en paz y en condiciones justas para todos.
Noelia, 16-octubre-2004
noelialuna_wapa@hotmail.com
Influencia
Marquismo
Individualismo
Igualdad
Tolerancia
Solidaridad
Porque debemos respetar a los demás, y así como tenemos derechos debemos cumplir unos mínimos deberes para vivir en armonia.
Silvia Lorena Artunduaga, 9-septiembre-2004
lorear_22@hotmail.com
Individualismo
Amistad
Influencia
Creatividad
Tolerancia
Honradez
Porque son los que van afin a mi carrera y yo tendria que tener mucha tolerancia ya que trato con mucha gente.
Federico Elizondo, 21-agosto-2004
rnavylook@hotmail.com
Individualismo
Tolerancia
Marquismo
Creatividad
Solidaridad
Honradez
Para ser más justos y humanos
Rafael González de Martos Mena, 21-julio-2004
rgmgmc@correo.cop.es
Marquismo
Individualismo
Influencia
Solidaridad
Honradez
Civismo
Realmente solidaridad, igualdad tolerancia son palabras q definen lo mismo, todas estas cosas deberían de dominar en nuestro entorno.
Chus, 5-juliol-2004
ideas@grupolinea.net
Individualisme
Marquisme
Autoestima
Civisme
Igualtat
Creativitat
...
Xavier Ambros, June 28, 2004
escolapia@terra.es
Marquismo
Civismo
Individualismo
Creatividad
Solidaridad
Igualdad
Para rescatar todo lo humano que perdimos.
Gladys Pirotto, June 28, 2004
jorrom@adinet.com.uy
Individualismo
Espíritu combativo
Influencia
Solidaridad
Honradez
Igualdad
Porque sólo con estos valores podemos construir un mundo mejor para todos y no solo para algunos.
Tamara, May 27, 2004
cenatadrogue@hotmail.com
Individualismo
Marquismo
Civismo
Espíritu combativo
Tolerancia
Influencia
porq nos ayudan a crecer como personas.
Angel Acosta, 29-04-2004
ic_angel_acosta@hotmail.com
Marquismo
Espíritu combativo
Individualismo
Solidaridad
Tolerancia
Igualdad
A traves de estos tres valores pueden conseguirse todos o casi todos los demás.
Nuria, 12-04-2004
nuriacruz@tiscali.es
Esperit combatiu
Individualisme
Marquisme
Solidaritat
Tolerància
Amistat
Per equilibrar la balança cap a valors més humans, de donar i rebre, valors més ètics.
Josep Humet Rovira, 25-03-2004
humet@cconline.es
Marquismo
Influencia
Espíritu combativo
Solidaridad
Tolerancia
Honradez
xq me obligan a ponerlo.
jose luis araujo gonzalez, 24-03-2004
edgi_108@hotmail.com
Marquismo
Influencia
Individualismo
Tolerancia
Honradez
Civismo
Mejoran las relaciones sociales en todos los órdenes.
Prof. Enrique Montejo, 23-02-2004
emontejo@cantv.net
Influencia
Marquismo
Individualismo
Igualdad
Civismo
Creatividad
Realmente las 2 primeras están relacionados entre sí, si respetamos las diferencias,a los demás y a nuestro entorno generamos amistad, solidaridad, autoestima, etc., Y un poco mas de creatividad no estaría mal no creo que esté todo inventado y me refiero a todos aspectos de la vida.
Ana Cano, 29-01-2004
redes@redexperta.com
Marquismo
Influencia
Individualismo
Solidaridad
Igualdad
Civismo
Porque somos hermanos, la razón de la vida es servicio, sea, Amor.
Felix Fores, 29-01-2004
lilila@cantv.net
Marquismo
Espíritu combativo
Individualismo
Honradez
Autoestima
Solidaridad
-
Siul temor ragka, 28-01-2004
luis@alpa-mk.com
Individualismo
Espíritu combativo
Marquismo
Solidaridad
Tolerancia
Civismo
Porque de no existir, llegaremos a la autodestrucción.
Javier López Recio, 28-01-2004
jlopez@monster.es

   
Dominen: Haurien: Per què haurien de ser aquests?
Esperit combatiu
Individualisme
Influència
Creativitat
Civisme
Autoestima
La cretivitat per damunt de tots els altres, perquè sense ella no seríem humans,ni lliures, només seríem màquines de fer el que ens indiquin i repetir el que altres han fet o han dit.
Marti Barber, 10-12-2003
marti1@sedusun3.caib.es
Individualisme
Esperit combatiu
Influència
Civisme
Igualtat
Creativitat
Perquè el món que tenim no ens satisfà com a persones.
Josep Orfí, 9-12-2003
jorfi@sedusun3.caib.es
Individualisme
Esperit combatiu
Influència
Creativitat
---
Igualtat
Sense creativitat no pot existir l'ésser humà lliure i autònom.
Marti, 26-11-2003
martibp@wanadoo.es
Individualisme
Esperit combatiu
Influència
Solidaritat
Tolerància
Civisme
Més que aquets, peò la tria es limita a tres.Si no sóm cívics és impossible viure en societat.Tolerar activament implica empatia, respecte, participació...Solidaritat també deriva d'aquest. Són fonamentals per ser dignes de ser persones
Tia Pepa, 9-03-2003
MAJOROS@terra.es
Individualisme
Marquisme
Influència
Creativitat
Autoestima
Esperit combatiu
Perque crec que és molt important la llibertat.
Neus Bassi, 8-04-2003
nbassi@gencat.es
Individualismo
Influencia
Marquismo
Honradez
Espíritu combativo
Civismo

Gustavo, 18-05-2003
nagnese@ciudad.com.ar
Marquisme
Individualisme
Influència
Esperit combatiu
Solidaritat
Igualtat

Bernat, 14-06-2003
tonicelaya@telefonica.net
Influència
Individualisme
Tolerància
Civisme
Solidaritat
Creativitat

Acedrumon, 13-07-2003
ppou@eresmas.net
Individualismo
Influencia
Civismo
Solidaridad
Honradez
Igualdad
Si no rigen en nuestra vida permanecemos indiferentes, somos presa del destino planificado por otros.
Naty, 21-07-2003
nagnese@ciudad.com.ar
Solidaridad
Autoestima
Honradez
Autoestima
Solidaridad
Influencia
Porque hoy en dia se debe de valorarse uno mismo es como decir se tiene que autoevaluarse y autorespetarse ... .
Mónica, 15-10-2003
eder4@hotmail.com

   
Dominen: Haurien: Per què haurien de ser aquests?
Esperit combatiu
Marquisme
Influència
Creativitat
Civisme
Tolerància
Perquè són necessàris per un bon funcionament social.
Mònica (Valentín Jiménez), 3-03-2002
vajico@wanadoo.es
Individualisme
Influència
Marquisme
Creativitat
Igualtat
Honradesa
Perquè són la base de tots els altres.
Yago/Carme, 29-03-2002
carmeglezamo@hotmail.com
Amistat
Influència
Individualisme
Solidaritat
Civisme
Amistat
Per viure en societat necessitem tenir unes pautes mínimes per conviure en societat respectan la natura i els que t'envolten i ajudan pq això sigui possible. sempre necessites algúu que estigui el teu costat, sinó no viuriem en societat.
Cristina, 23-05-2002
famcoll@terra.es
Influència
Individualisme
Esperit combatiu
Esperit combatiu
Civisme
Autoestima

Gerandre, 4-06-2002
jcasano7@pie.xtec.es
Individualisme
Esperit combatiu
Influència
Igualtat
Autoestima
Tolerància
Considero que la igualtat és un valor molt important en l'actualitat, no només entre homes i dones, sinó entre diferents cultures,... L'autoestima és també molt important, la clau de l'èxit, entre altres és creure en tu mateix. I la tolarància pq. és necesari que hi hagi un respecte, això implica posar-te en el lloc de l'altre intentar entendre com se sent i que sent per la qual cosa es imprescindible escoltar i compendre; la paraula tolerant engloba moltes d'altres.
Els altres valors no el considero menys importants, molts d'ells són valors que no tindrien que estar aquí per que els escollisim, tindrien que formar part ja de la nostra persona.
Ruth, 5-10-2002
naryanna@elfenomeno.com

  
Dominen: Haurien: Per què haurien de ser aquests?
Marquisme
Individualisme
Esperit combatiu
Solidaritat
Tolerància
Honradesa
Perquè és el que més fa falta al món.
Aroa Rodríguez (Palmira), 9-1-2001
aa141131@alumnes.xtec.es
Individualisme
Esperit combatiu
Marquisme
Solidaritat
Tolerància
Honradesa
Per evolucionar com a persones i no com a màquines.
Xènia Semis, 2-2-2001
tteixid1@pie.xtec.es
Esperit combatiu
Marquisme
Individualisme
Creativitat
Amistat
Honradesa
L'art (creativitat) dona llibertat. L'amistat és afecte vers altres persones, bo per aquestes i per a un mateix. La sinceritat, honradesa, transparència evita enveges, malentesos...
Queralt Espona, 14-5-2001
queralona@hotmail.com
Autoestima
Amistat
Esperit combatiu
Honradesa
Tolerància
Solidaritat
Perquè la gent guai com jo, considerem que els valors importants per viure són aquests i són necessaris.
Ferran Serra, 25-5-2001
a175171921@hotmail.com
Honradesa
Civisme
Amistat
Igualtat
Solidaritat
Amistat
Sabem que no hi ha cap fonament a considerar ningú inferiror o superior i això fa que valori els altres com a "altres-jos". Si això fos clar, fora més fàcil posar-se en el lloc d'un altre i atendre que sovint li fem falta i que cal ser solidaris amb ell; finalment, només "fent amics" i "per sempre" puc confiar en poder donar i rebre el tracta que com iguals tots necessitem per sobreviure dignament.
NOTA 1: a la llista em falta el valor de la "dignitat"
NOTA 2: els valors que dominen, crec, són els que dic, tot i que estadísticament segurament hi ha una bossa important d'incumplidors que es fa notar i pesa; tanmateix, crec que la majoria (gran majoria) de la gent en els valors que creu són els que dic, i els practica en el seu entorn familiar, amical i laboral; en cas contrari, seria possible la convivència?
Joaquim Fradera Sospedra, 5-9-2001
jfrader3@pie.xtec.es
Individualisme
Influència
Marquisme
Tolerància
Honradesa
Creativitat
La tolerància fa que el món sigui humà. L'honradesa ens garanteix la bondat dels homes. La creativitat ens permet el progrés.
José Luís Marcos Villarín, 13-9-2001
jlmarvi@hotmail.com
Solidaritat
Honradesa
Civisme
Solidaritat
Honradesa
Autoestima
Perquè són tres valors que des de el meu punt de vista els veig molt importants.
Luis Ortiz Núñez,30-11-2001
jenot01@hotmail.com

   
Dominen: Haurien: Per què haurien de ser aquests?
Esperit Combatiu
Marquisme
Individualisme
Igualtat
Amistat
Solidaritat
Perquè tots som iguals i vivim en el mateix món. No ens hem de deixar portar per el que els interessa als altres sino pel que seria millor per a tots.
Laia, 17-2-2000
cangifreu@retemail.es
Individualisme
Marquisme
Influència
Creativitat
Honradesa
Igualtat
Per aconseguir una societat millor.
Jaume Baró Balagueró, 26-2-2000
jbaro12@pie.xtec.es
Individualisme
Esperit combatiu
Influència
Solidaritat
Tolerància
Esperit combatiu
Per fer un món més just, més igual, un món de tots i per a tots.
Joan Moya Piñol, 28-2-2000
a8003336@centres.xtec.es
Individualisme
Influència
Esperit combatiu
Amistat
Creativitat
Solidaritat

Rosa Aparicio, 28-2-2000
raparici@pie.xtec.es
Individualisme
Esperit combatiu
Creativitat
Solidaritat
Honradesa
Creativitat
Poden ser aquests i molt d'altres, es tracta de tornar a l'home la confiança en ell, en el seu entorn.
Modest Jou, 29-2-2000
a8008279@centres.xtec.es
Individualisme
Marquisme
Influència
Honradesa
Autoestima
Solidaritat

Carles, 1-3-2000
cnunez@pie.xtec.es
Individualisme
Marquisme
Influència
Honradesa
Amistat
Igualtat
Perquè vivim en un món plural i només respectant-nos podem conviure.
Francesc Trillo, 9-3-2000
ftrillo@pie.xtec.es
Individualisme
Marquisme
Influència
Honradesa
Tolerància
Solidaritat
Crec sincerament que aquest valors, en més o menys, estan arrelats en la majoria de les persones, el problema és que ja no som lliures per decidir per nosaltres mateixos. estem sotmesos a una pressió brutal tan pels mitjans de comunicació manipuladors, com per les macroestructures de poder econòmic, que ens limiten cultural i sociologicament.
Jordi Musach, 12-5-2000
jmusach@vserhs.com
Individualisme
Amistat
Marquisme
Solidaritat
Honradesa
Civisme

Jaime Jaume Arrom, 15-5-2000
jjarom@teleline.es
Individualisme
Marquisme
Influència
Tolerància
Creativitat
Solidaritat
Per sortir del rovell de l'ou
Gemma de Luna, 15-5-2000
gluna@pie.xtec.es
Marquisme
Individualisme
Influència
Tolerància
Solidaritat
Civisme
Perquè en una societat on hi ha tolerància i solidaritat activa, la resta de valors acompanyen sempre.
Marcelo González Seronero, 15-5-2000
mgonzal4@pie.xtec.es
Creativitat
Individualisme
Influència
Creativitat
Honradesa
Solidaritat
Ser creatiu ens ajuda a solucionar problemes, Honradesa i Solidaritat per donar solucions als problemes de la majoria de gent sense prejudicis.
Lluís Móra, 15-5-2000
lmora1@pie.xtec.es
Individualisme
Influència
Marquisme
Solidaritat
Tolerància
Honradesa
Tot aniria millor
PTT Sant Celoni, 16-5-2000
a8960027@gregal.xtec.es
Individualisme
Tolerància
Influència
Solidaritat
Honradesa
Esperit combatiu
Tolerancia en sentit negatiu, ja que implica judici del "Tolerat"
Ceip Montserrat Vayreda, 16-5-2000
b7002028@centres.xtec.es
Tolerància
Marquisme
Influència
Honradesa
Amistat
Igualtat

Laura Expósito, 16-5-2000
az130684@alumnes.xtec.es
Individualisme
Marquisme
Esperit combatiu
Solidaritat
Honradesa
Amistat
Perquè no hi hagin guerres, ni conflictes innecessaris, perquè hem de ser ser solidaris amb els altres, ser amistosos i ser honrats.
Ma del Mar Carreté, 16-5-2000
az130686@alumnes.xtec.es
Esperit combatiu
Influència
Civisme
Autoestima
Solidaritat
Amistat
Perquè tothom té dret a una amistat , a no estar marginat, a que la gent sigui solidàaria amb ell i la gent també podria confiar més en ell mateix.
Verònica López, 16-5-2000
az130685@alumnes.xtec.es
Influència
Marquisme
Individualisme
Igualtat
Honradesa
Creativitat
Igualtat, respectant les diferències, perquè no estem ningú legitimats per a no respectar els altres. Honradesa, per a recuperar la fe en l'ésser humà i amb el significat de sí i de no. Creativitat, necessària per a evolucionar de forma progressista cap a una millora personal i social.
Joan Matamoros Guimerà, 16-5-2000
az119581@alumnes.xtec.es
Individualisme
Marquisme
Influència
Solidaritat
Honradesa
Amistat
Perquè els he hagut de prioritzar entre altres com amistat o autoestima.
Fabiola Roig, 16-5-2000
a8930033@gregal.xtec.es
Individualisme
Influència
Esperit combatiu
Honradesa
Auotestima
Tolerància
Es fa díficl excloure alguns dels altres, però crec que aquest són necessaris per a aconseguir un major equilibri personal per a poder funcionar en aquesta societat i, per tant, poder ampliar aquesta tria de valors.
Carmina, 16-5-2000
calvarez@pie.xtec.es
Individualisme
Esperit combatiu
Marquisme
Creativitat
Amistat
Solidaritat
Construiríem un món més humà on tots seríem un.
Glòria, 16-5-2000
gcastel1@pie.xtec.es
Individualisme
Esperit combatiu
Autoestima
Tolerància
Civisme
Honradesa
Per tal que ningú patís més del que ja pateix
Gemma, 16-5-2000
eesplai@ddgi.es
Individualisme
Marquisme
Influència
Autoestima
Solidaritat
Esperit comatiu

Josep Farré, 16-5-2000
jfarre13@pie.xtec.es
Individualisme
Esperit combatiu
Marquisme
Honradesa
Tolerància
Civisme
Per aconseguir conviure en pau i respectar-nos mútuament
Mario Crespo, 16-5-2000
mcrespo@pie.xtec.es
Individualisme
Influència
Marquisme
Solidaritat
Tolerància
Honradesa
Sense aquests valors no són possibles d'altres com l'amistat, la igualtat, el civisme,...
Maite Garcia Pausas, 16-5-2000
tgarcia3@pie.xtec.es
Individualisme
Esperit combatiu
Igualtat
Tolerència
Honradesa
Hi ha una pèdua del "valor" de la responsabilitat individual i social dels propis actes vers les persones que conformen el nostre món social.
Josep Muñoz Cosialls, 17-5-2000
jmunoz14@pie.xtec.es
Individualisme
Marquisme
Influència
Honradesa
Amistat
Igualtat
Perquè són els ens dónen l'equilibri personal i per tant la "felicitat".
Soledat, 17-5-2000
sbrotons@pie.xtec.es
Individualisme
Marquisme
Influència
Solidaritat
Tolerància
Civisme
Per millorar la convivència, l'autoestima i la creativitat; coses amb les que hom seria més feliç.
Emília, 17-5-2000
46000997@mecentres.gva.es
Tolerància
Individualisme
Influència
Honradesa
Solidaritat
Igualtat

Francisco Muniesa Alloza, 17-5-2000
fmuniesa@pie.xtec.es
Individualisme
Marquisme
Esperit combatiu
Solidaritat
Tolerància
Amistat
Fariem un mon millor
Lluís Xancó, 17-5-2000
lxanco@pie.xtec.es
Individualisme
Marquisme
Esperit combatiu
Tolerància
Solidaritat
Civisme
Perquè són els que ens poden ajudar a crear una societat digna i vivible
Nuria Palacios, 17-5-2000
npalacio@pie.xtec.es
Individualisme
Influència
Creativitat
Honradesa
Solidaritat
Civisme
Penso que si tots parlessim i actuessim de manera clara seria més fàcil entendre'ns. Ens cal uns minims de correcció, en el compartir la vida diària per poder tirar endevant un projecte comú. Per tirar-lo endevant ens fa falta fer costat i que ens en facin, no podem pretendre créixer sols.
Empar Escalé, 17-5-2000
emparescale@teleline.es
Marquisme
Individualisme
Influència
Solidaritat
Igualtat
Honradesa
Cal potenciar valors que ens permetin construir un món més amable i habitable per als nostres fills, un món "igualitari" per totes les persones, i no dominat pel poder econòmic i el lliberalisme salvatge. Si continuem amb els valors actuals realment dominants estem abocats al caos i al "salvese quien pueda"...
Marissa Gil, 17-5-2000
mgil1@pie.xtec.es
Influència
Esperit combatiu
Individualisme
Tolerància
Amistat
Honradesa
Perquè en un moment en el que en el nostre món hi ha tanta diveristat, deguda a la immigració, noves tendències culturals, pobresa, ... sinó tenim aquests valors serà molt difícil la convivència.
Roser Canela Salvador, 17-5-2000
a8019976@centres.xtec.es
Individualisme
Influència
Marquisme
Honradesa
Creativitat
Igualtat
Per conviure en un món complexe
Elisenda, 18-5-2000
edomenec@xtec.es
Influència
Marquisme
Individualisme
Honradesa
Solidaritat
Amistat
Perquè la amistat és molt important, per mi, la solidaritat és imprescindible, i sense honradesa no es pot confiar de ningú.
Gaspar Ventura, 18-5-2000
jherrer3@xtec.es
Individualisme
Influència
Esperit combatiu
Esperit combatiu
Civisme
Igualtat
Perquè tots vivim en un mateix mon i aquestes haurien de ser les més normals per a una bona societat
Jordi Allué Puig, 18-5-2000
a8046657@centres.xtec.es
Individualisme
Esperit combatiu
Influència
Solidaritat
Igualtat
Tolerància
Perquè la solidaritat és, en realitat, el valor "mare dels ous". Si s'aconseguís aquesta d'una manera efectiva la igualtat i la tolerància vindrien rodats i la resta que considero importants (el civisme, l'autoestima, la honradesa), també
Roger Torras i Planes, 18-5-2000
a8030421@centres.xtec.es
Individualisme
Esoerit combatiu
Amistat
Solisaritat
Tolerància
Igualtat
Seríem millors companys
Marc Carretero, 18-5-2000
az128146@alumnes.xtec.es
Individualisme
IAutoestima
Influència
Creativitat
Honradesa
Autoestima
Perquè és la manera d'estar bé amb un mateix, i crear un entorn més agradable
Eva, 18-5-2000
emarti36@pie.xtec.es
Individualisme
Marquisme
Influència
Solidaritat
Tolerància
Autoestima
Perquè no és necessari pensar tant en nosaltres sino que cal pensar en l'altre, ja que pots aprendre molt.
Susana, 18-5-2000
a8038211@centres.xtec.es
Esperit combatiu
Individualisme
Influència
Autoestima
Honradesa
Tolerància
El primer valor implica el coneixement d'un mateix les seves possibilitats i limitacions. En tant l'honradesa hauria de fer que les persones siguessim " legals ".Evitant el individualisme. La tolerància comporta el saber consensuar i evita l'esperit combatiu de les persones. Aquests valors positius , els quals crec que tots volem impliquen a la vegada un autocontrol individual,que a tothom costa.
Joaquim Laporta i Matute, 18-5-2000
rhoyos1@pie.xtec.es
Individualisme
Marquisme
Influència
Solidaritat
Tolerància
Autoestima
Perquè són valors que tenen el compte els altres. Sense autoestima no es pot tenir solidaritat ni tolerància.
Enric Cots Soriano, 19-5-2000
ecots@pie.xtec.es
Individualisme
Influència
Esperit combatiu
Tolerància
Honradesa
Civisme
Pel respecte als altres i a nosaltres mateixos.
teresa, 19-5-2000
xaloc@gro.servicom.es
Influència
Esperit combatiu
Individualisme
Solidaritat
Tolerància
Honradesa
Per poder millorar la nostra societat i la bona convivència entre tots.
annabel fontanet caparros, 19-5-2000
annatom@mx2.redestb.es
Individualisme
Esperit combatiu
Marquisme
Solidaritat
Tolerància
Creativitat
I per què no?
Montserrat García Piedrafita, 19-5-2000
mpiedraf@teleline.es
Individualisme
Esperit combatiu
Influència
Honradesa
Civisme
Creativitat
Em penso que amb aquests aniríem tots plegats molt millor. Els considero preferents.
Rosa Oller i Casellas, 19-5-2000
roller@pie.xtec.es
Individualisme
Influència
Marquisme
Solidaritat
Tolerància
Civisme
Per, entre d'altres, raons pràctiques. Ja que algun dia jo podria necessitar de la solidaritat dels altres i de la tolerància dels altres, pel que fa a les dues primeres.I en quant al civisme, perquè per viure en societat el necessitem indefectiblement.
osé Luis Jiménez del Pino, 20-5-2000
jjimen18@pie.xtec.es
Influència
Individualisme
Honradesa
Solidaritat
Civisme
Prequè tots seríem més feliços. La felicitat d'hom la trobem en la mesura que els altres hi siguin.
aume Pera Arenas, 20-5-2000
jpera@pie.xtec.es
Individualisme
Marquisme
Esperit combatiu
Honradesa
Solidaritat
Civisme
Per aconseguir ser més feliços tots plegats, estar en pau amb un mateix, amb les altres i amb l'entorn.
Antonia, 20-5-2000
apetit1@pie.xtec.es
Individualisme
Marquisme
Influència
Solidaritat
Tolerància
Amistat
Perquè crec que si es posseeixen aquests valors en certa manera s'inclouen els altres.
Isabel, 20-5-2000
ibalague@pie.xtec.es
Individualisme
Marquisme
Influència
Solidaritat
Civisme
Igualtat
Crec que entre tots tres inclouen tots els altres valors desitjables (amistat, tolerància...)
Xintu, 20-5-2000
jotaefei@jazzfree.com
Marquisme
Individualisme
Influència
Solidaritat
Tolerància
Honradesa
Si totes les persones fossín, honrades amb els demés i amb ells mateixos,solidaris i tolerants milloraria notablement la convivència
Mª José Turón Canedo, 21-5-2000
jriera12@pie.xtec.es
Individualisme
Esperit combatiu
Marquisme
Igualtat
Solidaritat
Creativitat

Sebastià Gordi, 21-5-2000
sgordi@pie.xtec.es
Marquisme
Individualisme
Amistat
Solidaritat
Igualtat
Honradesa

Mercè Gassó, 21-5-2000
mgasso@pie.xtec.es
Esperit combatiu
Individualisme
Civisme
Amistat
Solidaritat
Igualtat
Per poder viure sense baralles, discusions.
Joan Serrano Plana, 22-5-2000
az132588@alumnes.xtec.es
Esperit combatiu
Civisme
Tolerància
Amistat
Igualtat
Solidaritat
Per ser mes bons, per tenir més igualtats i ser més solidaris
Joan Jordà Giró, 22-5-2000
az1326042@alumnes.xtec.es
Marquisme
Civisme
Individualisme
Amistat
Solidaritat
Esperit combatiu

Josep Hernandez Moralles, 22-5-2000
az132600@alumnes.xtec.es
Influència
Individualisme
Marquisme
Honradesa
Esperit combatiu
Igualtat
Esperit combatiu, perquè si no plantem cara a les situacions, sempre se'ns manipularà. No actuar és sinònim de permetre que d'altres actuïn. Igulatat (respectant les diferències) perquè si aprenem a considerar-nos iguals, fàcilment passarem a la convivència, a la solidaritat i a unes relacions (de tot tipus: personals, laborals, socials, de mercat...)més justes. Honradesa, perquè només si el que fem s'ajusta al que diem i tot això s'ajusta al que pensem, podrem relacionar-nos lliurement amb les persones, sense haver de buscar interpretacions possibles.
Montserrat Blasi i Sala, 22-5-2000
mblasi1@pie.xtec.es
Influència
Marquisme
Esperit combatiu
Creativitat
Solidaritat
Civisme
Per una societat lliure i civilitzada
Armand Sorribes, 23-6-2000
rmir4@pie.xtec.es
Esperit combatiu
Marquisme
Individualisme
Civisme
Tolerància
Solidaritat
Civisme: Respectar la convivencia i els constums dels demes. Tolerancia: Respectar les conductes dels demes. Solidaritat: Tots som iguals, i val mes ajudar que ser ajudat.
Josep Ma ( CALDES ), 23-10-2000
pesoj@retemail.es
Individualisme
Autoestima
Influència
Tolerància
Amistat
Honrades

Francesc Mir, 24-10-2000
fmir@wanadoo.es