1.1 Portals de Filosofia
  XTEC. Filosofia
http://www.xtec.cat/recursos/filosofia/index.htm
XTEC: Xarxa Telemàtica Edicativa de Catalunya. Filosofia. Un conjunt de pàgines fetes per professorat amb inquietud per a l'ensenyament de la filosofia entesa com la cerca del per què i la pràctica del diàleg. Inclou, a més, un Fòrum "Filosofia i ètica" i unitats didàctiques. (Català)

  Centre de Recursos per a l'Ensenyament, Aprenentatge i Innovació de la Filosofia
http://www.infofilosofia.info/creaif/
Aquest Centre de Recursos és un projecte del GDF (Grup de Didàctica de la Filosofia) de la secció de Filosofia Pràctica de la Societat Catalana de Filosofia. Portal gestionat per la professora Anna Sarsanedas. (Català, Castellà, Anglès, Francès)

  Portal Terricabras-Filosofia
http://www.terricabras-filosofia.cat/cat/
Portal del professor Josep-Maria Terricabras de la UdG amb un espai d'informació de recursos filosòfics, un altre de participació en fòrums i xats, també espais de referència i recerca, de diàleg i un altre pensat per a professors i estudiants de secundària. Un portal de filosofia que convida al pensament rigorós i de l'esperit crític. (Català, Castellà i Anglès)

  Portal de Filosofia Internàutica
http://filosofia-internautica.info/
Portal de la professora Anna Sarsanedas en la qual s'hi poden trobar pluralitat de recursos. Inclou selecció de textos, dilemes, jocs, fitxes de pel·lícules, cançons i poemes, llibres, links, etc. El portal té com a objectiu oferir un espai filosòfic en xarxa, onels usuaris puguin comunicar el seu pensament de manera lliure i respectuosa. (Català)

  Portal del Ministerio de Educación
http://ntic.educacion.es/v5/web/profesores/bachillerato/filosofia/
Accés a aplicación dicàctiques interactives pensades per alumnes de Filosofia i d'Història de la Filosofia. També, enllaços a pàgines de professors de Filosofia. (Castellà)

  Philagora
http://www.philagora.net/
Philagora, centre de recursos educatius en filosifia i epistemologia. Tracta, principalment, temes i habilitats intel·lectuals propis del batxillerat francès (BAC). Temes com: l'amor, l'art, la felicitat, la ciència, el poder, la consciència,... També, com fer una dissertació i l'estudi de textos. (Francès)


1.2 Índexs de webs
  Guide to Philosophy on the Internet
http://www.earlham.edu/~peters/philinks.htm
Un índex filosòfic confeccionat pel Departament de Filosofia de l'Earlham College, Richmond, Indiana. Inclou índex webs, temàtics, gran nombre de filòsofs, associacions i societats de filosofia, revistes, textos electrònics, llistat de cursos, bibliografia,... (Anglès)


1.3 Enciclopèdies de Filosofia
  Enciclopedia Multimediale delle Scienze Filosofiche
http://www.emsf.rai.it/
Espai amb entrevistes a filòsofs contemporanis, temes diversos de filosofia, biografies i resums de pensadors, recursos multimèdia de filosofia. Creat per la RAI, junt amb l'Istituto Italiano per gli Studi Filosofici i amb l'Istituto della Enciclopedia Italiana. (Italià)

  The Internet Encyclopedia of Philosophy
http://www.iep.utm.edu/
Una enciclopèdia editada per James Fieser que conté una cronologia de la història de la filosofia occidental, una col·lecció de textos de filosofia, un ampli glossari de paraules i temes, un accés a pàgines dedicades a determinats filòsofs . (Anglès)