La recepta de Marisela, un cebiche, és molt fàcil i molt coneguda a tota Amèrica.
Pot fer-se amb altres tipus de peix o mariscs: llobarro, llenguado, tonyina, gambetes, llagostins...
Ingredients: 
- 2 kg de cloïses
- 1/2 kg de llimones
- 2 alvocats
- 1 ceba
- 1 all tendre
- pebre negre
- sal
Preparació:
- Es renten les cloïsses i es deixen en aigua freda amb un grapat de sal durant una hora, canviant l'aigua diverses vegades perquè deixin anar la sorra que puguin tenir
- S'escorren bé i s'obren amb un ganivet, separant la carn i picant-la (si les cloïsses són petites es tallen per la meitat). Es guarden en un recipient ample.
- Colar el suc de les llimones
- Picar l'all tendre i ratllar la ceba
- Tallar els alvocats en dauets i salpebrar
- Barrejar els alvocats amb l'all, la ceba i el suc de llimona
- Cobrir les cloïsses amb la barreja anterior i deixar reposar al voltant d'una hora
- Apunt per a menjar!
|