ARRÒS TRES DELÍCIES
(CUINA XINESA)
|
T'agradaria cuinar com la Lin? La cuina xinesa és famosa arreu del món. Probem una recepta fàcil.
|
Ingredients:
- 1/2 kg d'arròs 
- 1/2 l d'aigua
- 12 gambes
- 150 g de pèsols
- 150 g de pernil dolç
- 150 g de pastanaga
- 1 ceba tendra
- 2 ous
- oli de gira-sol
- sal
Preparació:
- Es renta l'arròs 3 cops, es cou i es guarda escorregut.
- Es talla la pastanaga a dauets i es cou, amb els pèsols, durant 10 minuts.
- Es calenta una mica d'oli en una paella per a saltar-hi les gambes.
- Amb la ceba tallada petita es fa una truita, es trenca amb una forquilla i s'hi afegeix l'arròs.
- Es va remenant i s'hi afegeixen les gambes, els pèsols, la pastanaga i el pernil dolç tallat petitet.
- Es rectifica de sal i ja està.
|
EXERCICI 1: Busca un altra recepta de cuina xinesa.
EXERCICI 2: Escriu la recepta d'un plat d'arròs del teu país.
EXERCICI 3: Busca o elabora imatges per a il·lustrar les teves receptes.
|
|
© MCAV |