A en Fèlix li encanta la truita, tant freda com calenteta i acabada de fer.
Ingredients: - 2 patates - 3 ous - 1 ceba - oli d'oliva - sal Preparació: Es pelen les patates, es renten, es tallen en llesques fines i s'afegeix sal Es fa el mateix amb la ceba Es fregeixen les patates i la ceba en oli d'oliva (a foc moderat i tapades: han de quedar toves) Es baten els ous S'escorren bé les patates i la ceba i es barregen amb l'ou batut Es posa la barreja en una paella amb una mica d'oli. Es deixa uns minuts. Amb ajuda d'un plat es tomba la truita i es cuina per l'altre costat. Es treu del foc i es deixa reposar uns minuts. !A punt per a menjar!
EXERCICI 1: Busca una altra recepta de cuina espanyola.
EXERCICI 2: Escriu la recepta d'un plat amb ous del teu país.
EXERCICI 3: Busca o elabora imatges per il·lustrar les teves receptes.