...El treball es va centrar en l'obra d'Andy Warhol "Flors", que forma part d'una sèrie de flors de diferents colors. Aquestes són de formes senzilles i colors vius i estan superposades sobre un fons fotogràfic d'herba.

A cada nen/a se li va donar un full on s'havia fotocopiat una fotografia en grisos d'un prat i la van acolorir. Amb papers de colors vius van dibuixar flors de formes simples que després van retallar i enganxar sobre el fons que representava l'herba.

Aquesta experiència la van realitzar nens i nenes de P4. 

...Aquesta activitat es va portar a terme en una classe de P3. Es va aprofitar que era Carnaval, època propicia per pintar-se la cara de colors.

Es va mostrar unes imatges de la sèrie de retrats "Marilyn" on Warhol la va "maquillar" amb diferents colors. A partir de la d'una fotocòpia de les cares dels nens i nenes ampliades tothom es va pintar la cara utilitzant diferents colors de ceres dures. El fons es va emplenar amb ceres toves.

 


...
Activitats semblants, sempre treballant sobre la pròpia fotografia i jugant a fer transformacions, van ser la de convertir-se en gats i en pallassos.