Cuina

Informació

Tècnic/a en Cuina

Dota dels coneixements per portar a terme les operacions de manipulació, preparació, conservació i presentació de tota classe d’aliments, i per a la confecció d’ofertes gastronòmiques i l’ajut en les activitats de servei.


Durada dels estudis
2.000 hores - 2 cursos acadèmics
1.600 hores en el centre docent
400 hores en el centre de treball (pràctiques)

Descripció del contingut curricular

Matèries

Durada

- Ofertes gastronòmiques i sistemes d’aprovisionament
- Preelaboració i conservació d’aliments
- Tècniques culinàries
- Rebosteria
- Tècniques bàsiques de servei i de preparació d’aliments
i begudes a la vista del client
- Elaboracions i productes culinaris
- Administració, gestió i comercialització en la petita empresa
- Llengua estrangera
- Formació i orientació laboral
- Formació en centres de treball

120 hores
240 hores
270 hores
210 hores

150 hores
210 hores
60 hores
120 hores
60 hores
400 hores


Competències professionals
Qui faci aquests estudis s’encarregarà, entre d’altres, de la preparació i presentació d’elaboracions bàsiques i plats elementals, així com de pastisseria i rebosteria. També s’encarregarà de l’administració, gestió i comercialització en una petita empresa.


Àmbit professional i de treball
Restaurants. Bars. Cafeteries. Empreses de menjars preparats. Indústries agroalimentàries.


Sortides professionals
Cuiner/a.



Organigrama

Centres on s'imparteix

 

Consulta centres