Tècnic/a en Cuina
Dota dels coneixements per portar a terme les operacions de manipulació, preparació, conservació i presentació de tota classe d’aliments, i per a la confecció d’ofertes gastronòmiques i l’ajut en les activitats de servei.
Durada dels estudis
2.000 hores - 2 cursos acadèmics
1.600 hores en el centre docent
400 hores en el centre de treball (pràctiques)
Descripció del contingut curricular
Matèries |
Durada |
- Ofertes gastronòmiques i sistemes d’aprovisionament |
120 hores |
Competències professionals
Qui faci aquests estudis s’encarregarà, entre d’altres, de la preparació i presentació d’elaboracions bàsiques i plats elementals, així com de pastisseria i rebosteria. També s’encarregarà de l’administració, gestió i comercialització en una petita empresa.
Àmbit professional i de treball
Restaurants. Bars. Cafeteries. Empreses de menjars preparats. Indústries agroalimentàries.
Sortides professionals
Cuiner/a.