Tècnic/a en Pastisseria i Forneria
Dóna la formació necessària per fer totes les operacions d’elaboració, conservació i presentació de tota classe de productes de pastisseria i rebosteria, i també per muntar expositors, aparadors i serveis del tipus bufet amb aquests productes.
Durada dels estudis
1.400 hores - 1 curs acadèmic
960 hores en el centre docent
440 hores en el centre de treball (pràctiques)
Descripció del contingut curricular
Matèries |
Durada |
- Ofertes gastronòmiques i sistemes d’aprovisionament |
120 hores |
Competències professionals
Qui faci aquests estudis s’encarregarà, entre d’altres, de la confecció de l’oferta de productes de pastisseria i rebosteria, de decoracions per a pastisseria i muntatge d’expositors, aparadors i bufets, així com de l’elaboració i presentació de pans i productes de pastisseria salada.
Àmbit professional i de treball
Pastisseries. Forns de pa. Restaurants. Bars i cafeteries. Empreses de menjar preparat. Indústries agroalimentàries.
Sortides professionals
Pastisser/a. Mestre/a d'obrador (forner/a).