Pastisseria i forneria

Informació

Tècnic/a en Pastisseria i Forneria

Dóna la formació necessària per fer totes les operacions d’elaboració, conservació i presentació de tota classe de productes de pastisseria i rebosteria, i també per muntar expositors, aparadors i serveis del tipus bufet amb aquests productes.


Durada dels estudis
1.400 hores - 1 curs acadèmic
960 hores en el centre docent
440 hores en el centre de treball (pràctiques)

Descripció del contingut curricular

Matèries

Durada

- Ofertes gastronòmiques i sistemes d’aprovisionament
- Disseny de decoracions en pastisseria i muntatge de serveis
- Tècniques de pastisseria, forneria i conservació d’aliments
- Panificació i pastisseria salada
- Productes de pastisseria i rebosteria
- Administració, gestió i comercialització en la petita empresa
- Formació i orientació laboral
- Formació en centres de treball

120 hores
120 hores
210 hores
180 hores
120 hores
60 hores
60 hores
440 hores


Competències professionals

Qui faci aquests estudis s’encarregarà, entre d’altres, de la confecció de l’oferta de productes de pastisseria i rebosteria, de decoracions per a pastisseria i muntatge d’expositors, aparadors i bufets, així com de l’elaboració i presentació de pans i productes de pastisseria salada.


Àmbit professional i de treball
Pastisseries. Forns de pa. Restaurants. Bars i cafeteries. Empreses de menjar preparat. Indústries agroalimentàries.


Sortides professionals
Pastisser/a. Mestre/a d'obrador (forner/a).



Organigrama

 

Centres on s'imparteix

 

Consulta centres