Servei de restaurant i bar

Informació

Tècnic/a en Serveis de restaurant i bar

Capacita per efectuar les operacions de servei d’aliments i begudes, per acollir i atendre el client, i per preparar begudes i menjars ràpids de tot tipus.


Durada dels estudis
1.400 hores - 1 curs acadèmic
990 hores en el centre docent
410 hores en el centre de treball (pràctiques)

Descripció del contingut curricular

Matèries

Durada

- Ofertes gastronòmiques i sistemes d’aprovisionament
- Begudes
- Tècniques elementals de cuina
- Tècniques de servei i d’atenció al client
- Administració, gestió i comercialització en la petita empresa
- Llengua estrangera
- Segona llengua estrangera
- Formació i orientació laboral
- Formació en centres de treball

120 hores
105 hores
95 hores
210 hores
60 hores
120 hores
120 hores
60 hores
410 hores


Competències professionals
Amb aquests estudis es poden fer, entre d’altres, les tasques de confecció d’ofertes gastronòmiques i de preparació i presentació d’aperitius senzills, canapès, entrepans, plats combinats i begudes.


Àmbit professional i de treball
Restaurants. Bars. Cafeteries. Empreses de menjar preparat.


Sortides professionals
Cambrer/a. Bàrman. Sommelier. Ajudant/a de cuina i economat



Organigrama

Centres on s'imparteix

 

Consulta centres