Coservació de vegetals, càrnia i de peix
Tècnic/a en Conservació vegetal, càrnia i de peix
Capacita per a la realització de les operacions d’elaboració i envasament i l’aplicació dels tractaments de la conservació dels derivats carnis, vegetals i dels productes del mar i cuinats.
Durada dels estudis
1.400 hores - 1 curs acadèmic
960 hores en el centre docent
440 hores en el centre de treball (pràctiques)
Descripció del contingut curricular
Matèries |
Durada |
- Operacions i control de magatzem |
60 hores |
Competències professionals
Amb aquests estudis es poden fer, entre d’altres, les tasques de preparació de les primeres matèries i elaboració dels productes per fer-ne el tractament posterior, l’aplicació dels tractaments de conservació, i operacions d’envasament i embalatge de productes alimentaris.
Àmbit professional i de treball
Indústria càrnia. Indústria derivada de productes de la mar. Indústria de preparació i conservació de fruites i hortalisses.
Sortides professionals
Elaborador/a i conserver/a de productes carnis, de peix i derivats, de conserves vegetals, de confitats i olives, de menjars congelats i ultracongelats i de precuinats i cuinats. Operador/a controlador/a de línia d’envasament. Especialista en tractaments de fred.