Tècnic/a en Elaboració d’olis i sucs
Capacita per dur a terme les operacions d’extracció, elaboració i envasament d’olis, sucs i altres fluids, i d’utilitzar la maquinària i els equips corresponents i fer-ne un manteniment de primer nivell.
Durada dels estudis
1.400 hores - 1 curs acadèmic
960 hores en el centre docent
440 hores en el centre de treball (pràctiques)
Descripció del contingut curricular
Matèries |
Durada |
- Operacions i control de magatzem |
60 hores |
Competències professionals
L’alumnat que cursi aquests estudis estarà capacitat, entre d’altres, per a la conducció dels processos d’extracció d’olis, sucs i altres fluids, la realització de les operacions de refinament i correcció d’olis, sucs i altres extractes, i el control de les operacions d’envasament i embalatge de productes alimentaris.
Àmbit professional i de treball
Indústries de fabricació d’olis, greixos, sucs i altres derivats del sucre, cafè, etc.
Sortides professionals
Elaborador/a d’oli. Elaborador/a de sucs i concentrats. Elaborador/a de sucre. Operador/a en la fabricació de greixos.