Elaboració de productes làctics

Informació

Tècnic/a en Elaboració de productes làctics

Capacita per portar a terme les operacions d’elaboració i envasament de llets de consum, derivats làctics i altres productes similars, utilitzar la maquinària i els equips corresponents i per fer-ne el manteniment de primer nivell.


Durada dels estudis
1.400 hores - 1 curs acadèmic
960 hores en el centre docent
440 hores en el centre de treball (pràctiques)

Descripció del contingut curricular

Matèries

Durada

- Operacions i control de magatzem
- Operacions de procés de llets de consum i gelats
- Formatgeria i mantegueria
- Envasament i embalatge
- Higiene en la indústria alimentària
- Seguretat en la indústria alimentària
- Llet, productes làctics i processos
- Sistemes de control i auxiliars dels processos
- Formació i orientació laboral
- Formació en centres de treball
- Síntesi

60 hores
180 hores
120 hores
60 hores
60 hores
30 hores
150 hores
90 hores
60 hores
440 hores
60 hores


Competències professionals
Qui faci aquests estudis s’encarregarà, entre d’altres, del processament i els tractaments de la llet i de la realització de les operacions d’elaboració de postres, gelats i altres productes similars, així com de l’elaboració de productes làctics fermentats, formatges i mantegues.


Àmbit professional i de treball
Indústries làcties. Altres indústries d’alimentació.


Sortides professionals

Operador/a de central lletera. Elaborador/a de productes làctics. Gelater/a. Formatger/a. Elaborador/a de salses i sopes. Elaborador/a d’aliments infantils.

 

 

Organigrama

Centres on s'imparteix

 

Consulta centres