Elaboració de productes làctics
Tècnic/a en Elaboració de productes làctics
Capacita per portar a terme les operacions d’elaboració i envasament de llets de consum, derivats làctics i altres productes similars, utilitzar la maquinària i els equips corresponents i per fer-ne el manteniment de primer nivell.
Durada dels estudis
1.400 hores - 1 curs acadèmic
960 hores en el centre docent
440 hores en el centre de treball (pràctiques)
Descripció del contingut curricular
Matèries |
Durada |
- Operacions i control de magatzem |
60 hores |
Competències professionals
Qui faci aquests estudis s’encarregarà, entre d’altres, del processament i els tractaments de la llet i de la realització de les operacions d’elaboració de postres, gelats i altres productes similars, així com de l’elaboració de productes làctics fermentats, formatges i mantegues.
Àmbit professional i de treball
Indústries làcties. Altres indústries d’alimentació.
Sortides professionals
Operador/a de central lletera. Elaborador/a de productes làctics. Gelater/a. Formatger/a. Elaborador/a de salses i sopes. Elaborador/a d’aliments infantils.