Elaboració de vins i altres begudes

Informació

Tècnic/a en Elaboració de vins i altres begudes

Aquests estudis capaciten per portar a terme les operacions d’elaboració, criança i envasament de vins i altres begudes, i per utilitzar la maquinària i els equips corresponents i fer-ne el manteniment de primer nivell.


Durada dels estudis
1.400 hores - 1 curs acadèmic
960 hores en el centre docent
440 hores en el centre de treball (pràctiques)

Descripció del contingut curricular

Matèries

Durada

- Operacions i control de magatzem
- Operacions de vinificació
- Destil·leria-licoreria
- Envasament i embalatge
- Higiene en la indústria alimentària
- Seguretat en la indústria alimentària
- Primeres matèries, processos i productes
en la indústria de begudes
- Sistemes de control i auxiliars dels processos
- Formació i orientació laboral
- Formació en centres de treball
- Síntesi

60 hores
180 hores
120 hores
60 hores
60 hores
30 hores

150 hores
90 hores
60 hores
440 hores
60 hores


Competències professionals
Realització de les operacions de vinificació i elaboració d’altres brous fermentats. Conducció del procés de destil·lació i d’elaboració d’aiguardents, licors i altres begudes.


Àmbit professional i de treball
Indústries vinícoles i d’elaboració de begudes alcohòliques i no alcohòliques.


Sortides professionals
Elaborador/a de vins, caves, sidres i licors. Cerveser/a. Elaborador/a de begudes no alcohòliques i carbòniques.

 

 

 

Organigrama

Centres on s'imparteix

 

Consulta centres