Elaboració de vins i altres begudes
Tècnic/a en Elaboració de vins i altres begudes
Aquests estudis capaciten per portar a terme les operacions d’elaboració, criança i envasament de vins i altres begudes, i per utilitzar la maquinària i els equips corresponents i fer-ne el manteniment de primer nivell.
Durada dels estudis
1.400 hores - 1 curs acadèmic
960 hores en el centre docent
440 hores en el centre de treball (pràctiques)
Descripció del contingut curricular
Matèries |
Durada |
- Operacions i control de magatzem |
60 hores |
Competències professionals
Realització de les operacions de vinificació i elaboració d’altres brous fermentats. Conducció del procés de destil·lació i d’elaboració d’aiguardents, licors i altres begudes.
Àmbit professional i de treball
Indústries vinícoles i d’elaboració de begudes alcohòliques i no alcohòliques.
Sortides professionals
Elaborador/a de vins, caves, sidres i licors. Cerveser/a. Elaborador/a de begudes no alcohòliques i carbòniques.