Molineria i indústries cerealistes
Tècnic/a en Molineria i Indústries cerealistes
Proporciona els coneixements necessaris per a la conducció de les operacions de molinada, transformació i envasament de grans, farines i similars, per al maneig de la maquinària i els equips corresponents i per a la realització del manteniment de primer nivell.
Durada dels estudis
1.400 hores - 1 curs acadèmic
960 hores en el centre docent
440 hores en el centre de treball (pràctiques)
Descripció del contingut curricular
Matèries |
Durada |
- Operacions i control de magatzem |
60 hores |
Competències professionals
Qui faci aquests estudis s’encarregarà, entre d’altres, de la conducció dels processos de molinada-separació de grans i similars, de la realització de les operacions de condicionament i tractament de grans i farines, i de la realització i control de les operacions d’envasament i embalatge de productes alimentaris.
Àmbit professional i de treball
Indústries de fabricació de molineria (cereals i farines), elaboració de cafè i altres productes alimentaris (pastes, aperitius, etc.).
Sortides professionals
Moliner/a de cereals. Elaborador/a de pinsos. Torrador/a elaborador/a de cafè. Elaborador/a de pastes alimentàries, aperitius i llaminadures.