Tècnic/a en Panificació i Rebosteria
Capacita per dur a terme les operacions d’elaboració de productes de forneria, pastisseria i confiteria i per usar la maquinària, els equips i els estris corresponents.
Durada dels estudis
1.400 hores - 1 curs acadèmic
960 hores en el centre docent
440 hores en el centre de treball (pràctiques)
Descripció del contingut curricular
Matèries |
Durada |
- Operacions i control de magatzem |
60 hores |
Competències professionals
Amb aquests estudis es poden fer, entre d’altres, les tasques d’elaboració de masses, pastes i productes bàsics en forn, galeteria, pastisseria i confiteria, de confecció de les elaboracions complementàries i de realització de les operacions de composició i decoració de productes de pastisseria i confiteria.
Àmbit professional i de treball
Indústria alimentària (fabricació de pa, galeteria, pastisseria, cacau, confiteria, etc.).
Sortides professionals
Forner/a. Pastisser/a. Reboster/a. Elaborador/a de torró-massapà, xocolata, confits.