El regne de Kensuke

autor: Michael Morpurgo

Barcelona : La Magrana, 2003. (Samarkanda). 155 p.

 

  • Resum: El tancament de l'empresa on treballen els pares d'en Michael dóna un gir radical a la seva vida. Després d'un temps de tristesa i desànim, inverteixen els diners de la indemnizació en la compra d'un veler i comencen un llarg viatge al voltant del món. Quan ja porten quasi un any fora de casa, en Michael cau al mar i es desperta en una illa que no està tan deserta com pensa en un primer moment.

  • Comentari: Novel·la de aventures i robinsons, ambientada a finals del segle XX. Desperta moltes emocions.

  • Comentari il.lustracions: Unes quantes il·lustracions en blanc i negre complementen la història.

  • La Laia Bertomeu diu:

  • Aquest llibre m’ agradat molt per que hi ha un cocodril i un nen Africà que fan un tracte i el cocodril no el compleix i desprès se’l vol menjar i al final si que el compleix.

Diu en Gerard Vilanova:

El regne de kensuke estava a la taula de recomanacions de la biblioteca de l'escola i el vaig començar a llegir. Em va semblar molt "xulo" i ho és. El pare del Michael es queda a l'atur i decideix invertir els estalvis de la seva família en la compra d'un veler perquè volien anar a donar la volta al món i durant una travessa per l'oceà va passar una tempesta i...

Llegiu aquest llibre perquè és molt bonic i interessant i el final és molt emocionant.

Diu la Joselin:

Avui m'he acabat el llibre, m'ha agradat molt i sobretot el primer capítol, anava sobre un nen que se n'anava a viure en un altre lloc i el seu pare els hi preparava una sorpresa que era viatjar en un vaixell. Va ser molt "xulo". L'autor és Michael Morpurgo i les il.lustracions de Michael Foreman.