STRESSSSSSS DOCENT?
FES UN

ANCORATGE POSITIU
 
Benvolguda companya:
Benvolgut company:

Recordes el primer episodi de psico-express sobre una profe d'ESO?
Què? Tu també te'l vas perdre? No t'amoïnis, ja saps el que diuen sobre la realitat, que supera la ficció.

Si tu ets una/un de tants, dels qui en ocasions ens trobem a punt de perdre els estreps, pensa en la llei de Murphy (si va malament encara pot anar pitjor) i prova d'afrontar la situació d'una manera positiva.

Aquí trobaràs una petita, minsa, escarransida ajuda als teus conflictes quotidians i, si més no, una relaxant manera de passar l'estona.
Es tracta d'una de les pràctiques proposades en un curset d'enguany sobre "Com aconseguir la felicitat i l'èxit fent de docent", establir un ancoratge positiu que ens ajudi en les situacions amb les que no ens trobem a gust.

Tots tenim fets ancoratges positius i negatius, lligams emocionals inconscients que ens predisposen, bé o malament, en situacions concretes, bons i mals records oblidats que afecten la nostra resposta.
Amb aquest ancoratge positiu es pot evocar a voluntat un situació plaent, que ens alliberi les endorfines i ens redueixi l'estrès.


*Nota posterior a la visió de la peli: els efectes no s'esborren per dutxar-se normalment entre setmana. Siguem nets!


Agraïments: al meu marit que sí que fa el sopar i +, (per això puc passar l'estona fent cosetes com aquesta).

A la meva tutora de Flash AS, M. Bajo.
Al del curset esmentat, A. Serrat, i als qui com ell es dediquen a fer-nos pujar l'autoestima, que ens ho mereixem!,i ens ensenyen a mimar-nos i consentir-nos, per què no?, a nosaltres mateixos.