Enllaços seleccionats
 
A Internet podeu trobar moltes pàgines que tracten el tema. Els següents crec que tenen un cert interès. Em permeto animar-vos a visitar-les.

Molt recomanats per a tothom

  1. Al web del professor Jordi Lagares us podeu descarregar el programa  Java Òptica v: 1 que  regala per visualitzar el comportament de les lents. IMPRESCINDIBLE i per a tots els nivells: El web del professor és: http://www.xtec.es/~jlagares .Si teniu problemes per descarregar el programa, ho podeu fer des d'aquí.

  2. Pàgina de la OSA (Optical Society of America), que desenvolupa tots els temes (visió, il·lusions òptiques...): http://www.optics4kids.org
  3.  
  4. Curs d'Òptica en Java, molt complet: http://www.ub.es/javaoptics
    JOptics es un conjunto de recursos docentes dirigidos al aprendizaje de la Óptica Física a nivel universitario en el marco de la licenciatura de Física o la titulación en Óptica y Optometría. Una parte de estos materiales puede ser utilizada por estudiantes y profesores de bachillerato para ilustrar y ampliar diversos aspectos del currículum de Física de este nivel educativo. Los recursos pueden ser utilizados tanto como un material de refuerzo en un curso presencial ordinario o como herramienta básica de trabajo en un curso semipresencial a través de Internet.
  5. Pàgina molt completa, amb animacions: http://www.educaplus.org/luz

  6. Applets (programes que són interactius) de Walter Fendt: https://www.walter-fendt.de/html5/phes/

Col·legis d'òptics, empreses d'òptica i d'altres enllaços ...
Els enllaços neixen, creixen, es reprodueixen i moren. Tingueu-ho en compte. Atesa la natura dels enllaços, aquesta pàgina es pot considerar en constant revisió.  Darrera actualització: 6 d'octubre de 2021

Correu per a l'autorUs agrairé molt que em notifiqueu qualsevol canvi, errada o nova adreça que vulgueu incloure.

Tornar a la pàgina principal