MULTIMÈDIA

 

L'ÀLBUM SECRET DE L'ONCLE ALBERT

L'àlbum secret de l'oncle Albert

És un CD de jocs, basat en l’exploració d’un “quadern de camp” estèticament molt agradable, amb dibuixos d’éssers vius, amb animals movent-se i actuant per les pàgines, amb la possibilitat de capturar els animals ( sempre molt respectuosament ) i canviar-los d’ambient, i de fotografiar-los i muntar-te un propi àlbum de fotos.

Només té una pega: els jocs són molt difícils ( de fet, el CD es recomana a partir de 7 anys ) i arribar a la solució queda reservats a aquells espavilats de cicle inicial amb experiència en jocs d’ordinador o consoles.

Però val al pena aprofitar totes les possibilitats d’exploració de  l’ambient: l’ús de la càmera de fotos, la regadora que fa créixer unes flors si la fas servir damunt d’unes llavors prèviament plantades a la terra , el cargol que surt de la closca i es posa en moviment si el regues, unes marietes que ens han d’ajudar a moure unes pedres ( perquè són insectes proporcionalment molt forçuts ), uns porquets de Sant Antoni que es mengen les fotos que no serveixen,...

Si voleu connectar directament amb la pagina de Barcelona Multimèdia, podeu aprofitar aquest enllaç.
                http://www.bcnmultimedia.com/

A més de l’oncle Albert ( que es troba en un apartat que es diu “Europa” ), hi trobareu la Guia per a conèixer els arbres, un clàssic en paper que també està editat en CD, i que sempre va bé de tenir a mà per identificar els arbres.

 

Guia per a conèixer els arbres

 

Història d'una gavina i del gat que li va ensenyar a volar

Tendra, poètica, plena de valors positius ( la tolerància, la valoració de la cultura escrita, l’amistat ... ) i de possibilitats de diàleg i discussió ( la marea negra, migracions de les gavines, la reproducció dels ocells, el paper de l’home en la natura, ... ) la Història d’una gavina i del gat que li va ensenyar a volar  és una pel·lícula encantadora, flor solitària en la selva d’històries  d’acció contínua i sense repòs a què estan habituats els nostres nens i nenes.

La trobareu a qualsevol lloguer de vídeos

     

 

 

LES CIÈNCIES
DE
SAMMY

 

Un CD amb diferents possibilitats de jocs :

Màquina del temps, que simula el temps segons les variables que li donem
Reproducció de models per peces segons un plànol
Ordenació de seqüències que després podem visionar en forma de pel·lícula
Classificació d’animals
Què passa a la bassa ? Una bassa en les diferents estacions, on podem anar tocant els animals  i respondre preguntes....

 
Senzill, entretingut i amb continguts interessants !

En coneixes més ? Informa'ns !

                                                                            Tornar