INGREDIENTS
PREPARACIÓ
- Deixeu en remull amb aigua freda durant 5 minuts els fulls de gelatina
- Separeu el rovell de la clara d'ous.
- En un cassó hi tireu la nata líquida i el sucre. Poseu-ho al foc i
deixeu que bulli un segon. retireu-ho del foc i afegiu-hi la gelatina
escorreguda i els rovells d'ou. Remeu-ho bé fins que la gelatina s'hi
haurà ben barrejat i deixeu-ho refredar.
- Munteu les clares a punt de neu.
- Afegiu les clares, la nata muntada, les ametlles i la melmelada.
- Incorporeu la crema anterior i remeu-ho fins que quedi una crema homogènia.
- Aboque-ho en un motllo rodó en forma de corona i dexei-ho a la nevera
unes 8 hores.
-
Per desmmotllar la bavaroise cal introduir el motlle
en aigua calenta uns segons: la bavaroise es desenganxa del motlle
i es pot abocar en una safata. Després cal tornar-lo a posar a la
nevera.
|