Bavarois de taronja i ametlla

 

INGREDIENTS

5 fulls de gelatina
2 ous
60 g de sucre
50 cl de nata líquida
150 g de nata muntada sense ensucrar
50 g d'ametlles torrades trinxades

50 g de melmelada de taronja

PREPARACIÓ

  1. Deixeu en remull amb aigua freda durant 5 minuts els fulls de gelatina
  2. Separeu el rovell de la clara d'ous.
  3. En un cassó hi tireu la nata líquida i el sucre. Poseu-ho al foc i deixeu que bulli un segon. retireu-ho del foc i afegiu-hi la gelatina escorreguda i els rovells d'ou. Remeu-ho bé fins que la gelatina s'hi haurà ben barrejat i deixeu-ho refredar.
  4. Munteu les clares a punt de neu.
  5. Afegiu les clares, la nata muntada, les ametlles  i la melmelada.
  6. Incorporeu la crema anterior i remeu-ho fins que quedi una crema homogènia.
  7. Aboque-ho en un motllo rodó en forma de corona i dexei-ho a la nevera unes 8 hores.
  8. Per desmmotllar la bavaroise cal introduir el motlle en aigua calenta uns segons: la bavaroise es desenganxa del motlle i es pot abocar en una safata. Després cal tornar-lo a posar a la nevera.

 

Em podeu enviar els vostres suggeriments al meu poma.gif (5893 bytes)