Charlotte  d'albercoc

 

INGREDIENTS

1 vaset de llet
250 g de melindros

1 pot de melmelada d'albercoc

Per la crema

150 g de crema de llet

30 g de sucre en pols

PREPARACIÓ

  1. Aboqueu la llet en un plat soper.
  2. "Folreu" les parets i el cul d'una flamera amb melindros estovats en la llet.
  3. Poseu una cullerada de melindros i escampeu-la bé pel melindros, de tal manera que els cobreixi.
  4. Torneu a sucar més melindros, els torneu a col·locar a la flamera i hi poseu més melmelada per sobre. Repetiu l'operació mentre us quedin melindros.
  5. Poseu un plat petit sobre la charlotte amb un pes al damunt, perquè la premsi bé i entreu-la a la nevera. s'ha de passar tota una nit.
  6. Desemmotlleu la charlotte abans de servir-la i aboqueu-hi per sobre la crema que obtindreu de barrejar la crema de llet i el sucre. Reserveu una mica d'aquesta crema per abocar-la damunt de cada tall de pastís un cop posats als plats.
 

Em podeu enviar els vostres suggeriments al meu poma.gif (5893 bytes)