INGREDIENTS
Per la crema
 |
150
g de crema de llet |
 |
30 g de sucre en pols
|
PREPARACIÓ
- Aboqueu la llet en un plat soper.
- "Folreu" les parets i el cul d'una flamera amb melindros
estovats en la llet.
- Poseu una cullerada de melindros i escampeu-la bé pel melindros, de
tal manera que els cobreixi.
- Torneu a sucar més melindros, els torneu a col·locar a la flamera
i hi poseu més melmelada per sobre. Repetiu l'operació mentre us quedin
melindros.
- Poseu un plat petit sobre la charlotte amb un pes al damunt, perquè
la premsi bé i entreu-la a la nevera. s'ha de passar tota una nit.
- Desemmotlleu la charlotte abans de servir-la i aboqueu-hi per sobre
la crema que obtindreu de barrejar la crema de llet i el sucre. Reserveu
una mica d'aquesta crema per abocar-la damunt de cada tall de pastís
un cop posats als plats.
|