Coco-Cake

 

INGREDIENTS

100 g de sucre
100 g de mantega
1 culleradeta de canyella en pols
200 g de coco ratllat
1 gotet de llet
1 ou
16 galetes maria rectangulars

PREPARACIÓ

  1. En un cassó, desfeu la mantega al foc vigilant que no bulli.
  2. Un cop fosa, poseu-la en un bol i aboque-hi el sucre. Remeneu-ho bé i afegiu-hi la canyella i el coco ratllat.
  3. Separeu el rovell de la clara de l'ou i afegiu el rovell a la crema anterior.
  4. Monteu la clara a punt de neu i barregeu-la a la crema anterior fins que quedi una pasta ben consistent.
  5. En un plat soper poseu la llet i poseu-hi en remull 4 galetes. Abans no siguin toves, coloque-les ben juntes en una safata.
  6. Sobre aquestes galetes, escampeu-hi amb una espŕtula unes cullerades de crema.
  7. Torneu a posar en remull 4 galetes més i repetiu l'operació, fent un altre pis.
  8. Sobre el darrer pis de galetes i pels costats, escampeu-hi la crema restant i esteuneu-la bé, que quedi ben cobert uniformeme. El pastés ha de quedar com un bloc geomčtric.
  9. poseu-lo a la nevera i servir-lo fresc.
 

Em podeu enviar els vostres suggeriments al meu poma.gif (5893 bytes)