INGREDIENTS
 |
100
g de sucre |
 |
100
g de mantega |
 |
1
culleradeta de canyella en pols |
 |
200
g de coco ratllat |
 |
1
gotet de llet |
 |
1
ou |
 |
16
galetes maria rectangulars |
PREPARACIÓ
- En un cassó, desfeu la mantega al foc vigilant
que no bulli.
- Un cop fosa, poseu-la en un bol i aboque-hi
el sucre. Remeneu-ho bé i afegiu-hi la canyella i el coco ratllat.
- Separeu el rovell de la clara de l'ou i afegiu
el rovell a la crema anterior.
- Monteu la clara a punt de neu i barregeu-la
a la crema anterior fins que quedi una pasta ben consistent.
- En un plat soper poseu la llet i poseu-hi en
remull 4 galetes. Abans no siguin toves, coloque-les ben juntes en una
safata.
- Sobre aquestes galetes, escampeu-hi amb una
espŕtula unes cullerades de crema.
- Torneu a posar en remull 4 galetes més i repetiu
l'operació, fent un altre pis.
- Sobre el darrer pis de galetes i pels costats,
escampeu-hi la crema restant i esteuneu-la bé, que quedi ben cobert
uniformeme. El pastés ha de quedar com un bloc geomčtric.
- poseu-lo a la nevera i servir-lo fresc.
|