INGREDIENTS
 |
1/2
bosseta de llevat sec i ràpid |
 |
1
bon pessic de sal |
 |
1
cullerada d'oli vegetal o de girasol |
 |
1/4
de l d'aigua calenta |
 |
350
g de farina forta. |
PREPARACIÓ
- Escalfa el forn a 230ºC
- Posa la farina, llevat i sal dins el bol.
- Afegeix-hi l'oli vegetal i aigua.
- Barreja-ho tot bé fins a obtenir una massa ferma. Si està massa enganxosa,
afegeix-hi una mica de farina. Si fos massa seca, afegeix-li una mica
d'aigua.
- Col·loca la massa sobre una taula enfarinada. prem-la amb els artells,
doblega-la per fer-ne una bola, i repeteix-ho duranr 5 minuts.
- Dóna forma als panets (cargol, tortuga, flor...etc).
- Posa'ls a la plata d'enfornar untada. Després deixa'ls en un lloc
càlid.
- Quan la mida dels panets s'hagi doblat, cou-los al foorn 15 o 20 minuts.
Estaran al punt quan els donis uns copets a sota i facin soroll de buit.
Deixa'ls refredar sobre unes graelles.
|