INGREDIENTS
 |
100
g de sucre |
 |
3
ensaïmades del dia abans |
 |
1
sobre de flam Royal amb sucre |
 |
1
llimona |
 |
1
l de llet |
s
- Tireu el sucre a una flamera rodona i poseu-lo
el foc fins que agafi un color daurat.
- Retireu-lo del foc i poseu-hi les ensaïmades,
a trossos, i ben premsades.
- Feu raspadures de la pell de la llimona.
- Desfeu el sobre del flam Royal amb
la llet i tireu-hi les raspadures.
- Poseu-ho al foc i remeneu sempre seguit fins
que bulli.
- Tireu aquesta crema bullent sobre les ensaïmades
de la flamera. Punxeu-les per tal que la crema penetri ben bé tota la
flamera.
- Deixeu-ho refrredar.
- Poseu-ho a la nevera de 6 a 8 hores.
- Per desemmotllar el flam cal que passeu un ganivet
per la vora de la flamera per desenganxar-lo. Aboque-ho a una plata
bonica.
Em podeu enviar els vostres suggeriments
al meu
|