Flam d'Ensaïmada

 

INGREDIENTS

100 g de sucre
3 ensaïmades del dia abans
1 sobre de flam Royal amb sucre
1 llimona
1 l de llet

s

  1. Tireu el sucre a una flamera rodona i poseu-lo el foc fins que agafi un color daurat.
  2. Retireu-lo del foc i poseu-hi les ensaïmades, a trossos, i ben premsades.
  3. Feu raspadures de la pell de la llimona.
  4. Desfeu el sobre del flam Royal amb la llet i tireu-hi les raspadures.
  5. Poseu-ho al foc i remeneu sempre seguit fins que bulli.
  6. Tireu aquesta crema bullent sobre les ensaïmades de la flamera. Punxeu-les per tal que la crema penetri ben bé tota la flamera.
  7. Deixeu-ho refrredar.
  8. Poseu-ho a la nevera de 6 a 8 hores.
  9. Per desemmotllar el flam cal que passeu un ganivet per la vora de la flamera per desenganxar-lo. Aboque-ho a una plata bonica.

Em podeu enviar els vostres suggeriments al meu poma.gif (5893 bytes)