INGREDIENTS
 |
250
g de pasta fullada preparada |
 |
3
- 4 pomes Granny Smith (són aquelles de color verd) de mida mitjana
i totes iguals. |
 |
200
g de panses posades en remull en suc de taronja (un parell d'hores) |
 |
1
rovell d'ou una mica deixatat en una cullerada (sopera) de llet |
 |
1
terrina de nata o crema de llet que acoloriu amb un parell de
gotes de colorant alimentari de color verd. |
PREPARACIÓ
- Fent servir la imaginació, construïu una plantilla en forma de granota
que faci 14 x 13 cm apox.
- Pre-escalfeu el forn a 200ºC
- Aplaneu la pasta de fullada fins que que tingui un gruix de dos o
tres mil·límetres (el gruix d'una moneda de 100 pessetes)
- Utilitzant la plantilla, talleu tantes granotes com pugueu
- Punxeu suament les panxes de les granotes de pasta amb una forquilla
per diferents punts.
- talleu les pomes per la meitat (verticalment)
- Amb una cullera, buideu el cor i les llavors.
- Farciu cada mitja poma amb una bona cullerada de panses.
- pinteu les granotes de pasta fullada amb la barreja de rovell d'ou
amb llet.
- Poseu les mitges pomes, cap per avall, sobre el que seria la panxa
de cada granota.
- Poseu dues panses en el lloc dels ulls de la granota.
- Espolseu una mica de farina la llauna d'anar al forn i poseu les granotes.
- Coceu-les alforn uns 15 o 20 minuts o fins que la pasta fullada hagi
pujat tot un bonic color daurat.
- serviu les granotes damunt un toll de nata verda.
|