Granotes calentes

 

INGREDIENTS

250 g de pasta fullada preparada
3 - 4 pomes Granny Smith (són aquelles de color verd) de mida mitjana i totes iguals.
200 g de panses posades en remull en suc de taronja (un parell d'hores)
1 rovell d'ou una mica deixatat en una cullerada (sopera) de llet
1 terrina de nata o crema  de llet que acoloriu amb un parell de gotes de colorant alimentari de color verd.

PREPARACIÓ

  1. Fent servir la imaginació, construïu una plantilla en forma de granota que faci 14 x 13 cm apox.
  2. Pre-escalfeu el forn a 200ºC
  3. Aplaneu la pasta de fullada fins que que tingui un gruix de dos o tres mil·límetres (el gruix d'una moneda de 100 pessetes)
  4. Utilitzant la plantilla, talleu tantes granotes com pugueu
  5. Punxeu suament les panxes de les granotes de pasta amb una forquilla per diferents punts.
  6. talleu les pomes per la meitat (verticalment)
  7. Amb una cullera, buideu el cor i les llavors.
  8. Farciu cada mitja poma amb una bona cullerada de panses.
  9. pinteu les granotes de pasta fullada amb la barreja de rovell d'ou amb llet.
  10. Poseu les mitges pomes, cap per avall, sobre el que seria la panxa de cada granota.
  11. Poseu dues panses en el lloc dels ulls de la granota.
  12. Espolseu una mica de farina la llauna d'anar al forn i poseu les granotes.
  13. Coceu-les alforn uns 15 o 20 minuts o fins que la pasta fullada hagi pujat tot un bonic color daurat.
  14. serviu les granotes damunt un toll de nata verda.
 

Em podeu enviar els vostres suggeriments al meu poma.gif (5893 bytes)