Magdalenes

 

INGREDIENTS

4 ous
125 g de sucre
125 g de farina
raspadures de llimona
1 sobre de llevat
100 g de mantega

PREPARACIÓ

  1. Escalfa el forn a 180ºC.
  2. En un bol,bat els quatre ous sencers, rovells i clares, juntament amb el sucre, fins que quedi una crema espessa i esponjosa. Pot  fer-ho amb un batedor.
  3. Ratlla la part groga de la llimona.
  4. Tira-hi laraspadura de la llimona i vés-hi afegint la farina, barrejada amb el llevat, de mica en mica fins que quedi tot pastat.
  5. Escalfa la mantega en un cassó al foc fins que es fongui, però vigila que no bulli. Tira-la encara tèbia a la massa.
  6. reparteix aquesta pasta en petits motlles de magdalenes untats de mantega.
  7. Posa-les al forn, uns 20 minuts.

 

 

Em podeu enviar els vostres suggeriments al meu poma.gif (5893 bytes)