Maja blanca

 

Aquesta recepta es de les Filipines

INGREDIENTS

400 ml de llet de coco
410 g de llet evaporada
10 cullerades de sucre
2 pots d'aigua (es fa servir el de la llet)
6 cullerades de "Maicena"

PREPARACIÓ

  1. Barregeu tots els ingredients lìquids en una cassola i deixeu que bullin
  2. Quan bullin poseu-hi la Maicena dissolta en aigua freda.
  3. remeu-ho fins que la barreja quedi cremosai, finalment poseu-hi el sucre.
  4. No deixeu de remenar la barreja fins que el sucre no s'hagi dissolt completament.
  5. Quan ja estigui tot ben barrejat, poseu-ho en una safata rectangular no gaire profunda i greixada.
  6. Deixe-ho refredar i poseu-ho a la nevera.
  7. Per acabar, tire-hi per sobre coco ratllat barrejat amb sucre caramel·lizat.
 

Em podeu enviar els vostres suggeriments al meu poma.gif (5893 bytes)