Mousse de llimona

 

INGREDIENTS

3 ous
1/4 de kg de nata
1 kg de llimones
3 ous

PREPARACIÓ

  1. Separa els rovells de les clares i guarda-les en un bol.
  2. Esprem les llimones i guarda'n el suc.
  3. En un bol, barreja la llet i els rovells dels tres ous amb una espątula de fusta.
  4. Afegeix-hi el suc de les llimones. Remena.
  5. Bat les clares en el bol amb una forquilla o un batedor fins aconseguir punt de neu.
  6. Ratlla la pell d'una llimona, tan sols la part groga.
  7. Afegeix-hi les clares batudes juntament amb la pell ratllada d llimnoa. Remena.
  8. Per śltim, tira-hi la nata i continua remenat, perņ amb suavitat, tota la pasta.
  9. Aboca la pasta en un bol gran o en bols individuals i posa-ho al congelador. Una hora abans de menjar-ho ho pases a la nevera.
  10.  
 

Em podeu enviar els vostres suggeriments al meu poma.gif (5893 bytes)