INGREDIENTS
 |
3
ous |
 |
1/4
de kg de nata |
 |
1
kg de llimones |
 |
3
ous |
PREPARACIÓ
- Separa els rovells de les clares i guarda-les en un bol.
- Esprem les llimones i guarda'n el suc.
- En un bol, barreja la llet i els rovells dels tres ous amb una espątula
de fusta.
- Afegeix-hi el suc de les llimones. Remena.
- Bat les clares en el bol amb una forquilla o un batedor fins aconseguir
punt de neu.
- Ratlla la pell d'una llimona, tan sols la part groga.
- Afegeix-hi les clares batudes juntament amb la pell ratllada d llimnoa.
Remena.
- Per śltim, tira-hi la nata i continua remenat, perņ amb suavitat,
tota la pasta.
- Aboca la pasta en un bol gran o en bols individuals i posa-ho al congelador.
Una hora abans de menjar-ho ho pases a la nevera.
-
|