Senyor ou dur

 

INGREDIENTS

4 ous
2 tomàquets mitjans
pebrot vermell en conserva
olives verdes farcides
8 escuradents

PREPARACIÓ

  1. Quan l'aigua del pot ja comenci a bullir, posa-hi a dintre els ous d'un a un acompanyant-los amb una cullera fina al fons, per evitar que es trenquin, i, quan han passat 10 minuts, treu-los i posa'ls en aigua freda. Quan siguin freds ja es poden pelar.
  2. Escapça la punta d'un costat i guarda-la
  3. Col·loca l'ou damunt d'una rodanxa de tomàquet.
  4. Clava-hi un escuradents al mig i col·loca-hi una tira de pebrot vermell com una bufanda. Clava a l'escuradents una oliva verda farcida i la punta de la clara per barret.
  5. Dos mitjos escuradents faran de braços.

 

 

 

Em podeu enviar els vostres suggeriments al meu poma.gif (5893 bytes)