Pa de pessic

 

INGREDIENTS

250 g de sucre
120 g de farina
120 g de blat de moro
8 rovells d'ou
8 clares d'ou muntades a punt de neu
50 g de mantega
un pessic de vainilla en pols
1 pell de llimona ratllada

PREPARACIĶ

  1. Treballeu els  sucre amb el rovell d'ou, la vainilla i la pell de llimon i els aromes fins que la massa es torni blanca.
  2. Afegiu-hi a poc apoc una cullerada de farina i cullerada de farina de blat demoro fins que s'acabin les dues farines.
  3. Barregeu-hi la mantega ben tova.
  4. Afegiu-hi les clares d'ou sense remenar gaire la pasta.
  5. Enceneu el forn.
  6. Unteu el motllo amb la mantega i aboque-hi la pasta
  7. Coeu-la a forn mitjā, a mitja altura del forn.
 

Em podeu enviar els vostres suggeriments al meu poma.gif (5893 bytes)