INGREDIENTS
 |
1
panet rodó |
 |
mantega
o margarina |
 |
rodanxes
de mortadel·la i 1 tall de penil dolç. |
 |
un
tall de formatge |
 |
2
rodanxes de cogombre |
 |
1
minitomàquet |
 |
2
olives negres sense pinyol |
 |
2
talls de tomàquet |
 |
tires
de pastanagues |
PREPARACIÓ
- Obre el panet per la meitat sense acabar de tallar-lo del tot. Escampa-hi
mantega o margarina a dins.
- Omple el panet de mortadel·la.
- Afegeix-hi una llengua de pernil dolç.
- Talla una banda del tall de formatge fent ziga-zaga. Posa'l dins del
panet com si fossin unes dents.
- Amb escuradents, clava les rodanxes de cogombre al panet. Posa-hi
les olives a sobre per fer els ulls.
- Treu les llavors de dos talls de tomàquet. Posa'ls a sobre de les
olives fent de parpelles.
- Fes el nas amb un minitomàuet subjectat amb un escuradents.
- Fes els cabellsamb tires de pastanaga.
|