Paper llepable

 

INGREDIENTS

125 g de trossos de poma deshidratada
125 g d'albercocs secs
1/2 cullerda sopera de sucre ros
2 cullerades soperes de d'aigua
1 cullerada de gelatina en pols.
fruita fresca
confits
flors de pa d'àngel

 

PREPARACIÓ

  1. Piqueu, a la picadora elèctrica, els trossos de poma deshidratada juntament amb el sucre. Si feu servir albercocs, piqueu-los sense sucre i segiu les instruccions dels punts 5 al 9.
  2. Poseu l'aigua en un bol de Pyrex petit i barregeu-hi la gelatina en pols. Deixeu-ho en remull uns cinc minuts.
  3. Fiqueu el bol en un cassó amb aigua i escalfeu-ne el contingut al bany maria, fins que es dissolgui del tot la gelatina.
  4. Un cop dissolta la gelatina, s`hi barreja el puré de poma/albercoc.
  5. S'agafa la bola de puré en gelatina i s'estèn a sobre d'una superfície de film transparent de cuina. S'aplana bé amb les mans formant una superfície quadrada.
  6. S'hi posa un altre full de plàstic a sobre i s'estèn amb el corró, amb molta cura, fins deixar el puré ben fi, com un full de cartolina.
  7. Deixe-ho reposar a sobre una graella, tot retiranr la pel·lícula de plàstic de sobre.
  8. Feu-ho reposar en un indret sec i calent.
  9. Passades vuit hores, gireu el full de fruita, retireu el plàstic que havia quedat a sota i que continuï assecant-se.
  10. Talleu el full de fruita en tires de la mateixa amplada i decoreu-les amb fruita fresca, confits...etc.

 

 

Em podeu enviar els vostres suggeriments al meu poma.gif (5893 bytes)