INGREDIENTS
 |
125
g de trossos de poma deshidratada |
 |
125
g d'albercocs secs |
 |
1/2
cullerda sopera de sucre ros |
 |
2
cullerades soperes de d'aigua |
 |
1
cullerada de gelatina en pols. |
 |
fruita
fresca |
 |
confits |
 |
flors
de pa d'àngel |
PREPARACIÓ
- Piqueu, a la picadora elèctrica, els trossos de poma deshidratada
juntament amb el sucre. Si feu servir albercocs, piqueu-los sense sucre
i segiu les instruccions dels punts 5 al 9.
- Poseu l'aigua en un bol de Pyrex petit i barregeu-hi la gelatina en
pols. Deixeu-ho en remull uns cinc minuts.
- Fiqueu el bol en un cassó amb aigua i escalfeu-ne el contingut al
bany maria, fins que es dissolgui del tot la
gelatina.
- Un cop dissolta la gelatina, s`hi barreja el puré de poma/albercoc.
- S'agafa la bola de puré en gelatina i s'estèn a sobre d'una superfície
de film transparent de cuina. S'aplana bé amb les mans formant una superfície
quadrada.
- S'hi posa un altre full de plàstic a sobre i s'estèn amb el corró,
amb molta cura, fins deixar el puré ben fi, com un full de cartolina.
- Deixe-ho reposar a sobre una graella, tot retiranr la pel·lícula de
plàstic de sobre.
- Feu-ho reposar en un indret sec i calent.
- Passades vuit hores, gireu el full de fruita, retireu el plàstic que
havia quedat a sota i que continuï assecant-se.
- Talleu el full de fruita en tires de la mateixa amplada i decoreu-les
amb fruita fresca, confits...etc.
|