Pizza tradicional

 

INGREDIENTS

1 /2 quilo de farina
1 tassa d'oli
1 cullada de sal
1 sobre de llevat
salsa de tomàquet
formatge morzzarela
pernil dolç, salami, olives, xampinyons...al gust

PREPARACIÓ

  1. Barregeu el llevat, l'aigua, l'oli i la sal, i deixeu-ho pujar
  2. Quan comenci a fermentar, barregeu la farina.
  3. Feu la massa i la deixeu reposar.
  4. Feu una bola i estireu-la sobre un motllo, pintat prèviament amb oli.
  5. Poseu-hi la salsa de tomàquet i deixeu que pugi, durant cinc minuts, al forn,
  6. Treiu-la.
  7. poseu més tomàquet i la mozzarela.
  8. Afegiu-hi els ingredients al gust.
  9. poseu-la al forn que es desfaci la mozzarela.
 

Em podeu enviar els vostres suggeriments al meu poma.gif (5893 bytes)