INGREDIENTS
 |
- 1 /2 quilo de farina
|
 |
- 1 tassa d'oli
|
 |
- 1 cullada de sal
|
 |
- 1 sobre de llevat
|
 |
- salsa de tomàquet
|
 |
- formatge morzzarela
|
 |
- pernil dolç, salami, olives, xampinyons...al gust
|
PREPARACIÓ
- Barregeu el llevat, l'aigua, l'oli i la sal, i deixeu-ho pujar
- Quan comenci a fermentar, barregeu la farina.
- Feu la massa i la deixeu reposar.
- Feu una bola i estireu-la sobre un motllo, pintat prèviament amb oli.
- Poseu-hi la salsa de tomàquet i deixeu que pugi, durant cinc minuts,
al forn,
- Treiu-la.
- poseu més tomàquet i la mozzarela.
- Afegiu-hi els ingredients al gust.
- poseu-la al forn que es desfaci la mozzarela.
|