Pizza rąpida

 

INGREDIENTS

2 barres de pa llarges
1 pot de salsa de tomąquet
8 filets d'anxova
1 pot d'olives sense pinyol
100 g de formatge mozzarella
50 g formatge ratllat
orenga

PREPARACIÓ

  1. Escalfa el forn a una temperatura regular
  2. Obre les barretes pel mig, de dalt a baix.
  3. Escampa-hi salsa de tomąquet pel damunt.
  4. Posa-hi a sobre el formatge mozzarella.
  5. COL·loca-hi al damunt els filets d'anxova i les olives.
  6. Cobreix-ho amb el formatge ratllat i el polsim d'orenga.
  7. Introduiex les barretes al forn i deixa-les-hi uns 10 minuts.

En lloc de barres de pa, també s'hi poden utilitzar llesques  de pa de pagčs o de motlle untades amb salsa de tomąquet i, en lloc de posar-hi anxova i olives, s'hi pot posar pernil dolē.

 

Em podeu enviar els vostres suggeriments al meu poma.gif (5893 bytes)