INGREDIENTS
 |
- 2 barres de pa llarges
|
 |
- 1 pot de salsa de tomąquet
|
 |
- 8 filets d'anxova
|
 |
- 1 pot d'olives sense pinyol
|
 |
- 100 g de formatge mozzarella
|
 |
- 50 g formatge ratllat
|
 |
- orenga
|
PREPARACIÓ
- Escalfa el forn a una temperatura regular
- Obre les barretes pel mig, de dalt a baix.
- Escampa-hi salsa de tomąquet pel damunt.
- Posa-hi a sobre el formatge mozzarella.
- COL·loca-hi al damunt els filets d'anxova i les olives.
- Cobreix-ho amb el formatge ratllat i el polsim d'orenga.
- Introduiex les barretes al forn i deixa-les-hi uns 10 minuts.
En lloc de barres de pa, també s'hi poden utilitzar llesques de
pa de pagčs o de motlle untades amb salsa de tomąquet i, en lloc de posar-hi
anxova i olives, s'hi pot posar pernil dolē.
|