INGREDIENTS
 |
1
quilo de taronges |
 |
1/2
quilo de sucre per cada 200 g de taronga |
 |
- 1 /4 de litre d'aigua per cada taronga
|
PREPARACIĶ
- Competeu les taronges que hi ha en un quilo
- Peleu les taronges i talleu la pell amb tisores a tiretes tan
fines com pogueu.
- La polpa es talla ben menuda i es barreja amb les pells.
- Els pinyols poseu-los en remull amb mig litre d'aigua bullent.
- Tireu en aigua freda, comptant 1/4 de l d'aigua per cada taronja,
la polpa i les pells i deixeu-ho reposar fins l'endemā.
- L'endemā es fa bullir la polpa amb les pells i l'aigua gelatinosa
del pinyols, per espai d'un parell d'hores. la cassola tapada perquč
no es redueixi massa.
- Afeigiu-hi 1/2 quilo de sucre per cada 200 g. de taronja.
- Remeu-ho bé i poseu-ho al foc. Cal que buli a foc mitjā, la cassola
destepada, de 3/4 a una hora.Escumeu i envaseu en calent.
-
|