Taronga amarga

 

INGREDIENTS

1 quilo de taronges
1/2 quilo de sucre per cada 200 g de taronga
1 /4 de litre d'aigua per cada taronga

PREPARACIĶ

  1. Competeu les taronges que hi ha en un quilo
  2. Peleu les taronges  i talleu la pell amb tisores a tiretes tan fines com pogueu.
  3. La polpa es talla ben menuda i es barreja amb les pells.
  4. Els pinyols poseu-los en remull amb mig litre d'aigua bullent.
  5. Tireu en aigua freda, comptant 1/4 de l d'aigua per cada taronja, la polpa i les pells i deixeu-ho reposar fins l'endemā.
  6. L'endemā es fa bullir la polpa amb les pells i l'aigua gelatinosa del pinyols, per espai d'un parell d'hores. la cassola tapada perquč no es redueixi massa.
  7. Afeigiu-hi 1/2 quilo de sucre per cada 200 g. de taronja.
  8. Remeu-ho bé i poseu-ho al foc. Cal que buli a foc mitjā, la cassola destepada, de 3/4 a una hora.Escumeu i envaseu en calent.
  9.  
 

Em podeu enviar els vostres suggeriments al meu poma.gif (5893 bytes)