Torrades d'abelles amb fibló

 

INGREDIENTS

60 g de mantega
1/2 cullerda de canyella en pols
4 llesques de pa de motlle
65 g de coco ratllat
25 g de sucre
3 cullerdes de mel líquida
la pell, ratllada, d'un quart de llimona.

PREPARACIÓ

  1. Treballeu la canyella amb la mantega fins que quedi ben barrejat.
  2. Talleu amb un got quatre discs de cada llesca de pa i reserveu.
  3. Espolseu 50 g de coco ratllat, juntament amb el sucre  a la llauna d'anar al forn.
  4. Poseu la llauna sota el grill del forn, fins que el sucre comenci a carametlitzar-se (quest procès és molt ràpid). amb una espàtula, gireu labarreja i repetiu el procés fins que s'hagi caramelitzat tot el sucre.
  5. Poseu la barreja en un bol i afegiu-hi la mel i la pell de llimona ratllada. Barregeu-ho bé.
  6. Afegiu-hi el coco ratllat que havíeu reservat.
  7. Torreu els discs de pa per les dues bandes
  8. Unteu les torrades amb la mantega amb canyella i poseu-hi a sobre un muntet de fiblons d'abella cruixents.
 

Em podeu enviar els vostres suggeriments al meu poma.gif (5893 bytes)