INGREDIENTS
 |
60
g de mantega |
 |
1/2
cullerda de canyella en pols |
 |
4
llesques de pa de motlle |
 |
65
g de coco ratllat |
 |
25
g de sucre |
 |
3
cullerdes de mel líquida |
 |
la
pell, ratllada, d'un quart de llimona. |
PREPARACIÓ
- Treballeu la canyella amb la mantega fins que quedi ben barrejat.
- Talleu amb un got quatre discs de cada llesca de pa i reserveu.
- Espolseu 50 g de coco ratllat, juntament amb el sucre a la llauna
d'anar al forn.
- Poseu la llauna sota el grill del forn, fins que el sucre comenci
a carametlitzar-se (quest procès és molt ràpid). amb una espàtula, gireu
labarreja i repetiu el procés fins que s'hagi caramelitzat tot el sucre.
- Poseu la barreja en un bol i afegiu-hi la mel i la pell de llimona
ratllada. Barregeu-ho bé.
- Afegiu-hi el coco ratllat que havíeu reservat.
- Torreu els discs de pa per les dues bandes
- Unteu les torrades amb la mantega amb canyella i poseu-hi a sobre
un muntet de fiblons d'abella cruixents.
|