Tronc de xocolata

 

INGREDIENTS

100 g de mantega
200g de xocolata Bittra
1 gotet de llet

250 g de galetes maries rodones

PREPARACIÓ

  1. En un cassó desfeu la mantega i la xocolata al foc vigilant que no bulli.Retireu-lo del foc i deixeu-lo refredar.
  2. En un plat soper poseu-hi la llet.
  3. Remulleu-hi les galetes de 3 en 3, vigilant que no s'estovin.
  4. Poseu un bon tros de paper d'alumini sobre le marbre de la cuina.
  5. Sobre cada galeta remullada,  poseu-hi una cullerada de xocolata i aneu-les enganxant un rere l'altra,posant-les sobre el paper d'alumni en posició vertical. han de quedar en forma de tronc.
  6. La resta de la xocolata s'emcampa per sobre el tronc. Després s'embolica amb el paper d'alumni i es posa a la nevera: s'ha de menjar fred.
  7. Abans de servir-lo es treu el paper i es tallen biaix les puntes del tronc.

 

 

Em podeu enviar els vostres suggeriments al meu poma.gif (5893 bytes)