Experiment 17. Com es floreixen millor els aliments?

Autors de l'escrit: David Moya i Ariel Amor Curs: 1r ESO

 

1) Objectius

Determinar en quines condicions es floreixen millor els aliments.

2) Procediment

Hem ficat un tros de formatge a la nevera mullat i un altre a la mateixa nevera sense mullar, o sigui, sec; i un altre tros de formatge mullat a l'aire i un de sec al mateix lloc.

Segon, hem observat i després de uns dies hem obtingut els següents resultats ……..

3) Resultats

08:30 El primer dia hem ficat un tros de formatge a la nevera, un de mullat al mateix lloc, i un de sec i un de mullat a l'aire lliure, i un de sec al mateix lloc.
10:00 El segon dia hem ficat aigua als que havien d’anar mullats. No ha passat res als trossos de formatge, menys el que anava a la nevera, que li ha sortit una cosa blanquinos al voltant.
20:58 Tercer dia, al tros de la finestra li ha sortit una cosa blanquinosa al voltant, al de la nevera li ha augmentat la cosa blanquinosa. Als que no tenen aigua no els ha passat res.
21:00 Avui, al quart dia, hem vist que a un dels trossos de formatge li ha sortit més cosa blanquinosa igual que als altres que estaven mullats.
21:00 Al cinquè dia hem vist que als trossos mullats els ha crescut les coses blanquinoses.
21:00 Hem vist que a un li ha sortit una cosa groga, al de la finestra mullat, és clar.
Al
setè dia no hem pogut veure res per que era el dia d’entregar el treball.

4) Conclusions

Les floridures per créixer millor han de tenir unes condicions adequades per créixer, que al nostre experiment han estat les seguents: ha crescut més el de la finestra amb aigua que els que estaven a la nevera.