AVALUACIÓ

 


Els nens no poden baixar dels vagons fins que la mestra hagi vist el treball que han realitzat o li hagin explicat l'activitat. Els nens ja saben que el tren està en marxa i no poden baixar fins que la mestra para el tren. En alguns vagons també fem comprovacions de les produccions escrites com les del racó de correus, de contes, de poemes i endevinalles, del diari,....
També fem comprovacions col·lectives amb tot el grup classe, a la sala d'espera, quan entrem del pati a la tarda. Els nens expliquen el que han fet en els racons i a més a més de saber com han jugat ens va bé per parlar d'aquelles normes de funcionament que creiem que s'han de reforçar o modificar.
Mentre realitzem els racons de la tarda es permet que els nens es passegin per tota la planta per tal d'ensenyar a totes les mestres i companys com s'han disfressat i maquillat, com han banyat les nines, què els han preparat per dinar, què han modelat, cosit, teixit, pintat així com el menú que han servit en el restaurant, el plat que han cuinat en el racó de cuina i botiga (com han tallat la fruita per la macedònia, com han ratllat la xocolata per decorar, ....)