RACONS  MATEMÀTICS (racons interaules)

 

Els realitzem després del pati del matí.  Es tracta d'un treball d'aprenentatge de la mecànica del joc i dels hàbits d'esperar el torn, compartir les fitxes del dòmino o cartronets dels memoris., ....

Des de P-3  tenim el material classificat per classes.

Aula 1 (TREN FUM-FUM) - Varietat de puzles. Classificats en prestatges segons el grau de dificultat. Poden jugar-hi individualment o en parella.

Aula 2 (TREN BLAU)- Jocs per treballar en petit grup: joc gegant dels colors, jocs gegants de camins dels  diferents contes populars, joc del garatge, l'oca tradicional, l'oca catalana, bingo, tapar i destapar, les granotes, el cistell de les pedres, dards, l'escala, bitlles, les marietes,....

Aula 3 (TREN XIC-XEC)- Jocs de cartes, memoris i dominós.

 

L’horari d’E.I. ens permet fer aquests racons amb agrupaments flexibles tres dies a la setmana, ja que un grup va a psicomotricitat o música amb la mestra suport, i els dos grups que resten es reparteixen amb les 3 tutores. 

Tant a P-4 com a P-5 hi ha un dia  a la setmana que no “viatgem” i ens quedem a la nostra estació a fer el programa de TV, es tracta d'un concurs televisiu per treballar el càlcul mental.