ESTACIÓ (RACONS DE LA TARDA) - Racons interaules

 

Són els racons més lúdics: de joc simbòlic i de plàstica.

Aula 1 (TREN FUM-FUM) - A P-3 i a P-4 hi ha el Racó de la caseta i el de disfresses.  A P-5 el Racó del restaurant que substitueix al de la caseta, i es manté el de disfresses, les quals són diferents cada any.

caseta mmmmdisfresses

 

Aula 2 (TREN BLAU) - Des de P-3 fins a P-5 només hi ha Racons de plàstica; es van renovant els diferents materials i estris, les diferents tècniques i les activitats (pintura, modelatge, cosir, teixir, fer invents,...)

plàstica

Aula 3 (TREN XIC-XEC) - A P-3 hi ha el Racó de cotxes amb carreteres i garatges i el Racó de les construccions. A P-4 es manté el racó de cotxes  i s'introdueix el de cuina i botiga (el nen va a comprar aliments i es prepara el berenar a la cuina: s'inventa la recepta).

El racó de construccionspassa al passadís amb el racó de les pissarres.

A P-5 es manté el Racó de cuina i botiga: els nens abans d'anar a comprar  han de triar una recepta i anar a comprar els ingredients a la botiga; després ho han de cuinar i berenar. S'incorpora el Racó de la perruqueria i el de construccions de taula, aquest últim es fa a l'espai dels vagons (racons del matí).

Més tard s'introdueix el Racó de metges

A P-3 l’horari ens torna a permetre fer agrupaments flexibles; a P-4 i a P-5 els nens i nenes  trien lliurement el racó on volen anar a jugar.