Institut de l'Arboç
CLOENDA DEL SERVEI COMUNITARI - CURS 2016/2017

DIUMENGE, 18 DE JUNY DE 2017

El servei comunitari per a l'alumnat de secundària obligatòria és una acció que vol promoure que els alumnes experimentin i protagonitzin accions de compromís cívic, aprenguin en l'exercici actiu de la ciutadania, i posin en joc els seus coneixements i capacitats al servei de la comunitat. L’Institut de l’Arboç concreta els serveis a la comunitat en els àmbits d’actuació següents:

1. Senyalització de les rutes de pedra seca.
2. Passejades saludables per a la gent gran de la Residència d’avis Sant Antoni Abat de l’Arboç.
3. Dinamització d’activitats esportives.

Com a cloenda del curs 2016/2017 farem una caminada/cursa solidària. Es farà el diumenge 18 de juny de 2017 i es concretarà en la ruta 5 de pedra seca, que s’aproxima a 10 quilòmetres.
Aquesta activitat compta amb la col·laboració de l’AMPA de l’Institut de l’Arboç, l’Ajuntament de l’Arboç, i el Club Esportiu l’Arboç.

La sortida serà a les 09:30 hores del diumenge 18 de juny, i es farà des del pati exterior de l’Institut de l’Arboç, que és el mateix lloc que el punt d’arribada.

La ruta 5 es va inaugurar el 2016, comença en el camí de la Masia Papiol, des de la Giralda, va fins al pont de ferro, continua pel costat de l’àrea de servei i torna per darrera de camp de futbol de Banyeres.
Podeu fer la inscripció en l’apartat dedicat al Servei Comunitari de l’Institut de l’Arboç de la pàgina Athletic Events. Tot seguit us facilitem l’enllaç que us permetrà fer la inscripció:

http://www.athleticevents.net/cursa/2a-caminada-i-trail-d-iniciacio-rutes-de-l-arboc-209

Preguem que, en la mesura que us sigui possible, feu la inscripció online des de l’enllaç facilitat. Tanmateix, si voleu fer la inscripció presencial us podeu dirigir a la secretaria de l’Institut de l’Arboç o al PIJ de la Casa de Cultura.

Al final de l’activitat, i gràcies als col·laboradors, hi haurà un entrepà de botifarra i beguda per als participants.

Qualsevol dubte que tingueu el podeu dirigir al correu electrònic: esportsinstitutarb@gmail.com

Us hi esperem