Fotografies personals.

Punts de vista que ens donguin altres visions d'un espai arquitectònic quotidià.

 

- Tenim una col·lecció d'imatges que hem realitzat amb la càmera. Ara cal que en seleccionem unes quantes i els donem el tractament per tal que les puguem presentar dins el document que ja tenim començat amb les fotografies del diversos punts de vista (de la figura de guix)

 

1.- D'entrada deixrem de banda totes les imatges que estiguin borroses, mogudes o no ens resultin interessants.

2.- Finalment haurem de triar 5 imatges, així que de les que us han quedat en selesccionarem 5 tenint en compte la idea que regeix aquest treball: Imatges que ens donguin visions diferents, xocants, curioses, etc. de l'edifici en que ens movem cada dia.

3. - Un cop triades, d'aquestes 5 encara n'elegirem una que trobem més interessant, que mostrarem una mica més gran que les altres a la nostra pàgina.

4.- Des del Photoshop reduirem les dimensions de les quatre imatges a uns 10 cm d'ample i la cinquena - la escollida - a uns 20 cm. ALERTA!! Comproveu el resultat d'aquesta reducció. Com que les dimensions i qualitats de l'original de cada fotografia depèn de la càmera que heu utilitzat i totes son diferents la reducció pot donar en alguns cassos qualitats massa baixes, o arxius massa grans. Mireu que tinguin una apareça amb bona qualitat visual, i que l'arxiu no sobrepassi els 150 Kb en el cas de les 4 fotos i 250 Kb en el cas de la gran.

5.- Un cop hem preparat les 5 imatges anirem al document de word que tenim a la carpeta Punts de vista i a continuació de l'exercici anterior posarem:

Una taula per les 4 fotografies petites. Taula: 2 col·lumnes i 4 files.

Una taula per la imatge gran: Taula: 1 col·lumna i 2 files.

A cada casella posarem una imatge, a la casella que queda sota hi farem el comentari que ha de constar de:

- Lloc des d'on hem fet la fotografia.

- Tipus de punt de vista: picat, contrapicat, proper, llunyà, frontal, de perfil, etc.

6.- Un cop acabat, desarem el document a la nostra carpeta.