TASCA

 

 

 

 

 

Heu estat seleccionats per formar part d’una Missió Espacial que té com a objectiu viatjar a les Constel·lacions Zodiacals per estudiar de prop les seves estrelles principals i els objectes astronòmics de les seves proximitats.

 

Cada tripulació haurà de dissenyar el seu Full de Ruta per explorar tres de les dotze constel·lacions zodiacals.

 

El viatge estarà dividit en tres fases:

  • Abans del viatge: documentació i preparatius (amb reunions amb altres experts en la vostra matèria)
  • Durant el viatge: recollida de dades
  • Després del viatge: informe, catalogació i comunicació dels resultats

Per tal que la Missió tingui èxit i no sigueu ja vells quan torneu a la Terra, s’han construït diverses naus habilitades per a tres tripulants cadascuna, i dotades amb l’última tecnologia aeroespacial. És important, encara que no imprescindible, que la composició de la tripulació s’efectuï en base al diferent signe zodiacal de cada navegant.

Així, per exemple, pot ser que hi hagi una nau que s’anomeni: Nau TaSaCa, perquè la seva tripulació té la missió d’estudiar les Constel·lacions de Taure, Sagitari i Capricorn.

Les funcions de cadascun de vosaltres estaran definides pel lloc que ocupeu en la Missió. Hi haurà un Comandant de la Nau que alhora és astronauta, un astrònom i un tècnic en telecomunicacions.

 

Tota la documentació que es generi durant la vostra Missió l’anireu penjant a la web de la nau, creada especialment per a l’ocasió.
Els articles resultants que puguin ser d’interès per a la Comunitat Astronòmica Internacional els publicareu al Portal d’Astronomia de la Viquipèdia.
Al Centre d’Investigació Espacial on treballeu, es podrà seguir el vostre viatge mitjançant el Planisferi Zodiacal que haureu realitzat, entre tots els seleccionats, abans de l’hora zero.

 

L’Androide C-3PO té l’última paraula…