BIBLIOTECA GRANOLLERS

To those who do not know mathematics it is difficult to get across a real feeling as to the beauty, the deepest beauty, of nature ... If you want to learn about nature, to appreciate nature, it is necessary to understand the language that she speaks in. The Character of Physical Law (1965) Ch. 2 . Richard P. Feynman .

ACTIVITATS 2018-2019

Setmana de la Ciència. Novembre 2018Richard Feynman.El Departament de Ciències de la Naturalesa de l'INS La Roca del Vallès organitza una sèrie d'activitats que podeu consultar el programa d'activitats al lloc SC18

Maig 2019 FISIDABO
Aquest curs el Departament de Ciències de la Naturalesa participa a FISIDABO . Es una activitat que proposa experiments per tal de descobrir la física amagada darrere de les atraccions del parc d'atraccions del TIBIDABO.

Abril 2019 S'Cool Lab. S'Cool LAB és un centre del CERNEls estudiants de secundària i els seus professors estan convidats a participar en experiments de física de partículesEls estudiants també tenen l'oportunitat de relacionar-se directament amb els membres de la comunitat científica del CERN.
Hem fet una sol·licitud per participar el curs 2018-2019 al programa d'experiments de S'Cool Lab al CERN 

Contact to Víctor Curcó