[ Principal ]

MARIO FLECHA PUBLICA UN NOU NÚMERO DE LA REVISTA BASTON BLANCO
Surt a la llum un nou número de "Baston Blanco", la revista de textos d'artistes visuals publicada a Jafre 
  

Jafre, 25/08/06
 

El passat mes de setembre de 2004 va sortir a la llum el número 0 de la revista " BASTON BLANCO" de la mà de l'editor argentí resident a la capital britànica, Mario Flecha. Flecha, director de "UNTITLED" i co-director de la Biennal de Jafre, publica des d'aquesta petita població del Baix Empordà, una revista que pretén ser un espai on artistes visuals, crítics i músics puguin experimentar amb els símbols. 
Fidel a la seva cita, acaba de publicar-se el número 1 d'aquesta revista bianual on les contradiccions entre text i imatges es conjuguen, per unir la mirada a la paraula amb la lectura del dibuix.
En aquest número, artistes plàstics, crítics i arquitectes construeixen textes creatius, imatges i signes de tot tipus en recerca de significats.

En aquest nímero hi trobarem textos de Tony Chakar Jorge Macchi, Antonio Zaya, Monika Brandmeier, Dora Garcia, John Pilkings, Olivia Flecha, Katia Kameli, Èlia Bantí, Mario Flecha, Billy Childdish, . Els textos s'han publicat en l'idioma original, d'aquesta manera s'hi poden trobar creacions en anglès, castellà, català, italià i àrab.

La nova publicació té un tiratge inicial de 500 exemplars, una periodicitat biennal i un preu de 3 €. Els interessats poden dirigir-se a l'editor.
 
marioflecha@another.com

 

 

L'editor, Mario Flecha

 

[ Principal ]